Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)

2559 posts, 1050563 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 103 104 105 106 107 108 109  ... 183

📖 Pagination options
Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo ticker

@Victor92
Ghermanesti e resedinta Snagovului, nu Snagov sat, si R447 are o stație și la intrarea în Tancabesti. Oricum Tancabestiul e deservit de R446 si R444 deci comuna Snagov e acoperită de STB integral.

Pentru îmbunătățirea frecvenței asteptam R445, PPL-Micsunesti, care însă va fi la un operator privat.

Multumim pentru reportaj!

Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo Victor92

@ticker: Desi Primaria Snagov se afla in satul Ghermanesti, pe Wikipedia se mentioneaza ca Snagov este comuna alcatuita din satele: Ciofliceni, Ghermănești, Snagov (reședința), Tâncăbești și Vlădiceasca

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_Snagov,_Ilfov

R447 are o statie comuna cu R443, R444, R446 un pic cam periculoasa pe DN1 (inainte de-a face dreapta spre Snagov pe DJ101B) - imediat dupa pasajul pietonal. Chiar recent s-a "betonat" un peron ,dar statiile raman in continuare periculoase, mai ales noaptea, deoarece foarte putini dau prioritatea autobuzelor, iar statia se afla pe banda de iesire/intrare.

Cu placere. Multumesc si eu pentru feedback  :bere:

Re: Serviciul de Transport Voluntari Racovita

Daca STV are suficiente autobuze mai bine mai dauga masini pe liniile care deservesc Voluntari. 473 are o cadenta de toata jena. Si sunt zeci de copii care merg la scoli pe Iancu Nicolae care care o folosesc zilnic. Vine la 40 minute. E jenant. Sunt sate care au microbuze care vin la 15 minute. Ar trebui sa vina la 20 - 30 minute. Orice cadenta mai mare de 20 - 30 minute face ca o linie sa nu mai fie urbana. Si 416 are un program si un traseu jenant. Vine si la 40 de minute. Si are un traseu serpuit prin Voluntari astfel incat este poate fi folosit optim numai de la Str Craiovei la Metrou Pipera.

Re: Serviciul de Transport Voluntari Costin

Programele de circulatie se fac la ADITPBI, nu la STV/B. ST-urile si restul privatilor sunt doar operatori care plimba vehiculele dupa traseele si programele facute de autoritate. Deci trebuie sa faci o sesizare la ADI, care o va trimite la STV, care va zice daca e posibil sau nu (daca au autobuze destule etc)... poti incerca sa faci direct la STV, dar decizia finala oricum nu e a lor, ei doar zic daca au resursa.

Re: Serviciul de Transport Voluntari Racovita

Eu am scris email catre primaria Voluntari. Fara raspuns. Din Iunie.

Re: Serviciul de Transport Voluntari dany

STV are masini si o sa suplimenteze si liniile actuale, in schimb se vor infiinta din decembrie 4 noi linii la STV si o sa preia si 2 linii deja existente de la STB, iar STB o sa infiinteze 3 noi linii

Re: Serviciul de Transport Voluntari Daniel2000

Din decembrie, cred eu, se vor infiinta liniile din Cernica si vor fi operate de catre STV. Din ce stiu eu, STV ar urma sa mai achizitioneze inca 50 de autobuze. Poate in Cernica vor face si ei statii, zic eu. De multe ori, unii calatori îi injura pe soferi, daca acestia nu opresc unde vor ei. Unii au percepția ca STV este defapt maxi taxi si ca ar trebui sa opreasca unde vor ei. De aceea am tot spus ca ar fi bine sa faca si ei niste statii.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Serviciul de Transport Voluntari GPS

În timp ce STB are mașini defecte prin garaje, ce ar putea fi reparate și trimise pe Regionale, STV cumpără SH-uri. Interesant. :think:

Se vor repara masinile usor usor mai ales ca vor mai suplimenta anumite linii regionale din cele existente conform planului de transport. Ce va pot spune este ca Stefanestiul mai are de asteptat pana primeste stv sau stb

Dragoscat4609 wrote:
Din decembrie, cred eu, se vor infiinta liniile din Cernica si vor fi operate de catre STV. Din ce stiu eu, STV ar urma sa mai achizitioneze inca 50 de autobuze. Poate in Cernica vor face si ei statii, zic eu. De multe ori, unii calatori îi injura pe soferi, daca acestia nu opresc unde vor ei. Unii au percepția ca STV este defapt maxi taxi si ca ar trebui sa opreasca unde vor ei. De aceea am tot spus ca ar fi bine sa faca si ei niste statii.

Nu vor fi operate toate de STV sau cel putin in hartia de la ADTPBI nu apare asa, ce urmeaza sa va metionez mai jos sunt transmise spre analizare si dispunere in data de 6.11 a.c., si anume:

1. Infiintare linii regionale STV
R403 - Piata Presei - Branesti - 6 masini in zi de lucru/ 3 masini in weekend
R407 - Republica - Balaceanca - Posta - 6 / 3
R451 - Republica - Tanganu 4 / 2
R479 - Piata Sudului - Agropol 1 / 1

2. Transfer linii regionale STB - STV
R413 - Bucur Obor - Afumati 4 / 2
R440 - Piata Sudului - Leordeni 4 / 3

3. Infiintare linii regionale STB
R406 - Republica - Caldararu 5 / 3
R408 - Anghel Saligny - Manolache 1 / 1
R472 - Comp. Com. Titan - Cernica 1 / 1

Teoretic aceste modificari ar trebui sa apara in luna Decembrie in functie de cat de repede angajeaza STV soferii necesari

Re: Serviciul de Transport Voluntari CiprianTRB

R440 și R479 la STV sunt o aberație...  :headbash:
Cum sa faci acces din Voluntari la Piața Sudului?
Presupun ca R479 e actualul R439BIS...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Serviciul de Transport Voluntari Utilizator anonim

Etapizat cam toate regionalele din jumatatea estica a orasului vor fi ale STV.

Usor usor cred ca in 3-4 ani vor ajunge toate la STV. Da, R479 este actualul R439bis.

Go to page:  1  ... 103 104 105 106 107 108 109  ... 183

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463923 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”