Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1216858 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 247 248 249 250 251 252 253  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Frankie

Nu ne mai mira nimic, la cate ilegalitati se practica in Bucuresti in frunte cu angajatii Primariei Capitalei si primariilor de sector.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

oc7avian wrote:
Ieri au așternut primul strat de asfalt pe pod.

Reazemele temporare sunt tot pe poziție?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oc7avian

Dacă îmi aduc bine aminte au mai rămas doar cele 2 din poze, dar verific azi. De o perioadă s-au oprit din eliminarea lor. Au crescut iar debitul Dâmboviței, deci mă aștept să continue pauza.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Sorin62

Nu pot scoate reazemele temporare atâta vreme cât nu au terminat de sudat la prinderile hobanelor.
Uite o poză de pe alt forum: cortul de sudură este încă pe loc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Sorin62, poti fi mai specific cu sursa pozei, cum ar fi un link direct? Multumim.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Ok, alea sunt, in regula :bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Iar Pumele l-au luat de la Primărie. Au pus linkul Primăriei.  :D

Re: Dilscutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Restul pozelor cu pricina...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Ciudat, n-am mai vazut pana acum sa se asfalteze podurile inainte de a se betona lateralele. Aici o fi trotuar, sau mustatile sunt lasate pentru parapet?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oc7avian

Mai mult ca sigur parapete, foarte probabil ca cel de pe rampa Regie (păcat că n-am prins unghi mai bun).

Update: am uitat că am și mică veste. Oare se pregătesc de montarea grinzilor metalice ale celuilalt pod?

Update 2: Acum am vazut că topicul de planuri tehnice e locked. Țin minte dezbaterile pe care le-am avut când nu știam dacă apare încă un pod nou peste Dâmbovița. Pe grupul blocului 20th Residence am dat de planul de mai jos, care le-a fost prezentat acem 2 ani într-o ședință cu inginerii. Pare că ăsta e cel după care se lucrează.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Citaro2037

La strada cu STS-ul va fi un mic sens giratoriu?.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Sorin62

Costin wrote:
Ok, alea sunt, in regula :bere:

Adrian Rosca wrote:
Ciudat, n-am mai vazut pana acum sa se asfalteze podurile inainte de a se betona lateralele. Aici o fi trotuar, sau mustatile sunt lasate pentru parapet?

oc7avian wrote:
Mai mult ca sigur parapete, foarte probabil ca cel de pe rampa Regie (păcat că n-am prins unghi mai bun).[...]

Acum, poate explică cineva cum este posibil să dureze mai mult de doi ani sudarea prinderilor hobanelor, să ajungi la așternerea asfaltului, și tot să nu fi terminat cu sudura?

PS. Parapetele o să mai aștepte, întâi trebuie să dea jos „balcoanele” alea făcute la fiecare prindere de hoban (adică după ce au terminat cu tensionarea hobanelor și cu expertiza sudurilor în sarcina statică).

Go to page:  1  ... 247 248 249 250 251 252 253  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”