Topic: Iluminat public
1115 posts, 321157 views
📖 Pagination options
-
- faraonul
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Iluminat public
Adrian Rosca
Pai receptia nu e finalizata, asa ca din pacate nu se va intampla nimic.
Pai receptia nu e finalizata, asa ca din pacate nu se va intampla nimic.
-
- faraonul
-
Posted:
-
faraonul
I-am spus și eu domnului Băluță despre situația din pasaj. Sper sa se întâmple ceva acolo. O sa scriu și la PMB dar m-ar ajuta niste fotografii.
Intre timp am sesizat la CMIPB următoarele avarii:
1. Mihai Bravu intre ZAR și Pasajul Mihai Bravu. Sunt 8 stâlpi de beton și 7 de metal pe pasaj. Am găsit și explicația pentru avaria din zona. Lângă pasaj pe bretea aproape de Lidl era o cutie de distribuție unde se fac toate branșamentele. Acea cutie de distribuție a fost distrusa de un accident.
2. Pasajul Unirii nu merg stâlpii aflati pe peretele de la ieșirea spre Universitate de lângă magazinul Cocor. De asemenea in pasaj s-au ars 5 corpuri pe sensul spre Bd.Cantemir și 3 pe sensul spre Universitate.
3. La Camera de Comert și Industrie nu merg stalpii de pe peretele pasajului Marasesti.
Joi seara am trecut pe Pasajul Basarab. Avem iluminat public funcțional. Mai aveau de reparat breteaua de lângă Carrefour spre Plevnei. Iluminatul arhitectural este încă defect, pasajul murdar și plin de grafitti dar sper sa se rezolve și aceste aspecte. O parte din pile erau vopsite și arătau f bine.
Rămân doua avarii majore la iluminat public: Bd. Aerogării (CMIPB) și Sos. București Ploiești la aeroportul Băneasa (CNAIR).
I-am spus și eu domnului Băluță despre situația din pasaj. Sper sa se întâmple ceva acolo. O sa scriu și la PMB dar m-ar ajuta niste fotografii.
Intre timp am sesizat la CMIPB următoarele avarii:
1. Mihai Bravu intre ZAR și Pasajul Mihai Bravu. Sunt 8 stâlpi de beton și 7 de metal pe pasaj. Am găsit și explicația pentru avaria din zona. Lângă pasaj pe bretea aproape de Lidl era o cutie de distribuție unde se fac toate branșamentele. Acea cutie de distribuție a fost distrusa de un accident.
2. Pasajul Unirii nu merg stâlpii aflati pe peretele de la ieșirea spre Universitate de lângă magazinul Cocor. De asemenea in pasaj s-au ars 5 corpuri pe sensul spre Bd.Cantemir și 3 pe sensul spre Universitate.
3. La Camera de Comert și Industrie nu merg stalpii de pe peretele pasajului Marasesti.
Joi seara am trecut pe Pasajul Basarab. Avem iluminat public funcțional. Mai aveau de reparat breteaua de lângă Carrefour spre Plevnei. Iluminatul arhitectural este încă defect, pasajul murdar și plin de grafitti dar sper sa se rezolve și aceste aspecte. O parte din pile erau vopsite și arătau f bine.
Rămân doua avarii majore la iluminat public: Bd. Aerogării (CMIPB) și Sos. București Ploiești la aeroportul Băneasa (CNAIR).
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
@faraonul - situatia pare ca s-a rezolvat; banuiesc ca nu putem afla daca a fost vreun scurt-circuit, vreo siguranta sau vreun intrerupator dar macar momentan e lumina in pasaj.
@faraonul - situatia pare ca s-a rezolvat; banuiesc ca nu putem afla daca a fost vreun scurt-circuit, vreo siguranta sau vreun intrerupator dar macar momentan e lumina in pasaj.
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
Le-am mai trimis si eu o sesizare pentru zona in care ma invart de obicei.
I-am mai sesizat saptamana trecuta pentru niste defectiuni pe sos. Colentina si au rezolvat intr-un interval de cateva zile dar nu era nimic complicat.
Le-am mai trimis si eu o sesizare pentru zona in care ma invart de obicei.
Buna ziua,
Doresc sa va aduc la cunostiinta cateva defectiuni prezente in cartierul Pipera dupa cum urmeaza:
- Blvd-ul Dimitrie Pompeiu pe toata lungimea arterei sunt in jur de 7-8 corpuri de iluminat care nu functioneaza. In principiu e vorba de corpurile de iluminat cu led montate pe stalpii vechi de beton, nu de de instalatia noua de pe stalpii RATB. Primul este aproape de intersectia cu Gara Herastrau, apoi mai sunt vreo 2 in dreptul portii de la Muzeul Aviatiei - vis a vis de liceu/cofetaria Ana Pan, unul in zona Hermes, apoi vreo 2 in zona statiei Apa Nova si ultimul chiar la intersectia cu sos. Petricani (lampa cu vapori de sodiu). In 2 sau 3 cazuri lipsesc consolele cu totul.
- Gara Herastrau aproape de intersectia cu Fabrica de glucoza sunt 2 stalpi metalici care nu ilumineaza si inca unul tot metalic pe coltul sudic al intersectiei Fabrica de Glucoza x B. Vacarescu.
-Pe soseaua Petricani, in special pe latura Vestica (spre lacul Tei) sunt 7-8 stalpi care nu functioneaza, mai ales cei orientati spre trotuar.
I-am mai sesizat saptamana trecuta pentru niste defectiuni pe sos. Colentina si au rezolvat intr-un interval de cateva zile dar nu era nimic complicat.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Au reparat iluminatul din pasajul pietonal Herăstrău 1. Marți au lucrat toată ziua, iar seara era din nou iluminat după o perioadă îndelungată. Deasemenea a fost parțial salubrizat, mai au de revopsit extremitățile...
Au reparat iluminatul din pasajul pietonal Herăstrău 1. Marți au lucrat toată ziua, iar seara era din nou iluminat după o perioadă îndelungată. Deasemenea a fost parțial salubrizat, mai au de revopsit extremitățile...
Pasaj Pietonal Herastrau 1 - 22.10.2019 (1).JPG (271.21 KB; downloaded 3718 times)
Pasaj Pietonal Herastrau 1 - 22.10.2019 (2).JPG (307.49 KB; downloaded 3724 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Lucrau zilele trecute. Temporar montasera niste proiectoare puternice in capatul pasajului, te orbeau cand traversai... Parca mai animat era pe timpuri cand aveai carciumi si sali de jocuri in el
Lucrau zilele trecute. Temporar montasera niste proiectoare puternice in capatul pasajului, te orbeau cand traversai... Parca mai animat era pe timpuri cand aveai carciumi si sali de jocuri in el
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Mai interesa pe cineva de curatenie si pastrau sau mai strangeau dupa betivi. Daca e trafic, nu au nici artistii curaj sa deseneze...
Mai interesa pe cineva de curatenie si pastrau sau mai strangeau dupa betivi. Daca e trafic, nu au nici artistii curaj sa deseneze...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Ieri cei de la Flash montau lampi cu LED la nodul dintre A2 si DNCB.
faraonul wrote:
Situația iluminatului public este foarte gravă pe raza DRDP București. Iată câteva exemple:
7. Intersecția DNCB cu A2
Ieri cei de la Flash montau lampi cu LED la nodul dintre A2 si DNCB.
-
- faraonul
-
Posted:
-
faraonul
Bravo! Deci nu au fost în zadar toate sesizările facute. Hai cu DN1 la Băneasa și cele 6 pasaje in bezna.
Bravo! Deci nu au fost în zadar toate sesizările facute. Hai cu DN1 la Băneasa și cele 6 pasaje in bezna.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Chiar in aceste momente electricieni de la Compania de Iluminat verificau stalpii din intersectia Grigorescu×Rebreanu, dar si dintre blocuri. Am discutat cu ei si urmau sa faca o situatie pentru toata zona, astfel incat sa trimita echipe sa remedieze unde sunt probleme (luminile erau aprinse pentru a vedea defectele). Le-am spus de portiunea nefunctionala de la Titan pana la Barajul Dunarii si au zis ca si aceea ar urma sa fie remediata. Mai mult, au zis sa insist(am) cu reclamatiile.
Chiar in aceste momente electricieni de la Compania de Iluminat verificau stalpii din intersectia Grigorescu×Rebreanu, dar si dintre blocuri. Am discutat cu ei si urmau sa faca o situatie pentru toata zona, astfel incat sa trimita echipe sa remedieze unde sunt probleme (luminile erau aprinse pentru a vedea defectele). Le-am spus de portiunea nefunctionala de la Titan pana la Barajul Dunarii si au zis ca si aceea ar urma sa fie remediata. Mai mult, au zis sa insist(am) cu reclamatiile.
Probe iluminat intre blocuri, zona Titan - 31 oct 2019
20191031_122501-1209x1612.jpg (844.05 KB; downloaded 3517 times)
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Asa arata aparatajul unui corp de iluminat pietonal Timlux P Selux.
Asa arata aparatajul unui corp de iluminat pietonal Timlux P Selux.
Timlux Selux.jpg (119.21 KB; downloaded 3506 times)
Timlux P.jpg (32.36 KB; downloaded 3503 times)
Aparataj Timlux.jpg (595.42 KB; downloaded 3505 times)
Corpul de iluminat.jpg (721.84 KB; downloaded 3507 times)
-
- faraonul
-
Posted:
-
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Nu, nu se stie cine a montat acel stalp si acel corp de iluminat. Este complet dar nu este functional. Nu au informatii nici cei de la PMB si nici cei de la ENEL de unde era alimentat...
Nu, nu se stie cine a montat acel stalp si acel corp de iluminat. Este complet dar nu este functional. Nu au informatii nici cei de la PMB si nici cei de la ENEL de unde era alimentat...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București
•
Choose destination