Topic: V3A-2010-CA
1365 posts, 454669 views
📖 Pagination options
- Andi_C
-
Posted:
-
Re: V3A-2010-CA - Evolutie, istorie, noutati
Andi_C
Eu știam ceva de 069, dar nu sunt sigur. În ultimul timp nu l-am vazut la traseu si nici pe InfoSTB.
Eu știam ceva de 069, dar nu sunt sigur. În ultimul timp nu l-am vazut la traseu si nici pe InfoSTB.
- GPS
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Cu ocazia turelor liniei 41 in linia 10, azi 204 a circulat pe linia 10, prima data cand avem V3A asincron pe acest traseu.
Cu ocazia turelor liniei 41 in linia 10, azi 204 a circulat pe linia 10, prima data cand avem V3A asincron pe acest traseu.
DSC_8379.jpg (304.58 KB; downloaded 3700 times)
- Mariusv
-
Posted:
-
Mariusv
La Colentina sunt cam multe indisponibile: 053, 063, 069, 202, 210
La Colentina sunt cam multe indisponibile: 053, 063, 069, 202, 210
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Nasol...reminiscențe de V3A...nefiabil, lipsit de confort și câte și mai câte...deja înclin să cred că mai bine fac un efort și cumpără 500 tramvaie...că nici BLF, nici V3A (în orice variantă a să) și nimic făcut de URAC nu e calitativ. Calitatea este 0 barat.
Nasol...reminiscențe de V3A...nefiabil, lipsit de confort și câte și mai câte...deja înclin să cred că mai bine fac un efort și cumpără 500 tramvaie...că nici BLF, nici V3A (în orice variantă a să) și nimic făcut de URAC nu e calitativ. Calitatea este 0 barat.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nenea_titi, ți-e lene să scrii cu literă mare atunci când trebuie ?
Nenea_titi, ți-e lene să scrii cu literă mare atunci când trebuie ?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Au iesit din garantie echipamentele si inca nu sunt incluse in contractul de mentenanta cu SAERP cum sunt troleibuzele Irisbus, Bucur LFurile si restul CAurilor de la Alexandria iar mesterii STB nu au voie sa se atinga de ele nici la revizii, 202 si 053 stiu ca aveau probleme, restul cel mai probabil nu au revizii sau sunt si tamponate printre ele.
Au iesit din garantie echipamentele si inca nu sunt incluse in contractul de mentenanta cu SAERP cum sunt troleibuzele Irisbus, Bucur LFurile si restul CAurilor de la Alexandria iar mesterii STB nu au voie sa se atinga de ele nici la revizii, 202 si 053 stiu ca aveau probleme, restul cel mai probabil nu au revizii sau sunt si tamponate printre ele.
- Mariusv
-
Posted:
-
Mariusv
A revenit 210. Urmatoarele tot la Colentina ajung?
A revenit 210. Urmatoarele tot la Colentina ajung?
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Care e problema? Un 60% parc functional dintr-o serie nou-nouta e super. Cred ca toti operatorii privati isi cumpara o flota supradimensionata cu 30% pentru a avea ce sa tina pe dreapta.
Care e problema? Un 60% parc functional dintr-o serie nou-nouta e super. Cred ca toti operatorii privati isi cumpara o flota supradimensionata cu 30% pentru a avea ce sa tina pe dreapta.
- 1689
-
Posted:
-
1689
Sinteti rau... Atita poate Uzina.
Doar ni s-a repetat de atitea ori... Sa fim multumiti ca exista, ca altfel nu mai aveam tramvai in Bucuresti.
Sinteti rau... Atita poate Uzina.
Doar ni s-a repetat de atitea ori... Sa fim multumiti ca exista, ca altfel nu mai aveam tramvai in Bucuresti.
- Mariusv
-
Posted:
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Nu. Au revenit 053 și 063, dar mai sunt indisponibile cel puțin 067, 069, 149, 202.
Nu. Au revenit 053 și 063, dar mai sunt indisponibile cel puțin 067, 069, 149, 202.
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
3 din ele sunt noi. Care e motivul? Un șurub, lipsă verificări, lipsă personal?
3 din ele sunt noi. Care e motivul? Un șurub, lipsă verificări, lipsă personal?
📖 Pagination options