Topic: Construcția de parcări în București
878 posts, 269957 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Construcția de parcări în București
TibiV
Vezi pozele lui realistul din 15 mai...
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=16&t=277&start=812#p314366
Vezi pozele lui realistul din 15 mai...
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=16&t=277&start=812#p314366
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
E un acces suplimentar in parcarea subterana de la Inter, au durat aprobarile mai mult ca lucrarile...
E un acces suplimentar in parcarea subterana de la Inter, au durat aprobarile mai mult ca lucrarile...
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Parcarea din Pantelimon face parte din proiectul de modernizare a soselelor Iancului si Pantelimon (sistem rutier + tramvai), deci are subforum dedicat, aici: viewforum.php?f=253 va rog sa continuati discutiile despre aceasta lucrare exclusiv in acel loc! Aici se discuta despre diverse alte lucrari ce nu sunt urmarite in subiecte sau subforumuri individuale.
Parcarea din Pantelimon face parte din proiectul de modernizare a soselelor Iancului si Pantelimon (sistem rutier + tramvai), deci are subforum dedicat, aici: viewforum.php?f=253 va rog sa continuati discutiile despre aceasta lucrare exclusiv in acel loc! Aici se discuta despre diverse alte lucrari ce nu sunt urmarite in subiecte sau subforumuri individuale.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Noul acces de la Universitate e functional, dar are aceeasi problema cu balustrada:
Noul acces de la Universitate e functional, dar are aceeasi problema cu balustrada:
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Care balustrada daca e doar acces auto nu pietonal???
Care balustrada daca e doar acces auto nu pietonal???
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Cred că are o problemă și cu finisajele... Sau le-a luat apa cînd a plouat?
Cred că are o problemă și cu finisajele... Sau le-a luat apa cînd a plouat?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Mie-mi pare a fi inca nefinisat, dar tie?
@all
Ne discutam si ne disputam pentru ca asa ne place si asa e felul nostru dar...nu ne certam pentru ca nu avem de ce! Din contra! Nu vrem decat sa ne lamurim.
Mie-mi pare a fi inca nefinisat, dar tie?
@all
Ne discutam si ne disputam pentru ca asa ne place si asa e felul nostru dar...nu ne certam pentru ca nu avem de ce! Din contra! Nu vrem decat sa ne lamurim.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Păi tocmai asta e problema, că nu e finisat și trebuia să fie.
Păi tocmai asta e problema, că nu e finisat și trebuia să fie.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Problema mea este alta: ce-i cu bordura aia inalta acolo?! Accesul asta taie trotuarul foarte intruziv. Bordura de acces pe trotuar, conform normativului 51 trebuie sa fie max. 2cm inaltime.
Problema mea este alta: ce-i cu bordura aia inalta acolo?! Accesul asta taie trotuarul foarte intruziv. Bordura de acces pe trotuar, conform normativului 51 trebuie sa fie max. 2cm inaltime.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Nici accesul de la Inter nu a fost finisat, asa ca de l-ar finisa pe asta? Aici mai au de refacut amenajarea peisagistica din jur, momentan mai sunt maldare de pamant.
Nici accesul de la Inter nu a fost finisat, asa ca de l-ar finisa pe asta? Aici mai au de refacut amenajarea peisagistica din jur, momentan mai sunt maldare de pamant.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca asa au planificat, sa fie nefinisat trebuia sa aiba betoane <de fata vazuta>, nu-i asa.
Daca asa au planificat, sa fie nefinisat trebuia sa aiba betoane <de fata vazuta>, nu-i asa.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Da, Sichtbeton, cum zice franțuzul Poate totusi or sa dea un tinci.
Da, Sichtbeton, cum zice franțuzul Poate totusi or sa dea un tinci.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Sau macar o spoiala cu var <de igienizare>!
La cata chinuiala a fost cu obtinerea aprobarilor si avizelor accesul ala ar fi meritat mai mult...
Sau macar o spoiala cu var <de igienizare>!
La cata chinuiala a fost cu obtinerea aprobarilor si avizelor accesul ala ar fi meritat mai mult...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Aseară era închis cel de la Inter. Finisajele nu cred că se vor face curând. Trebuie să lase ei ceva urat.
Aseară era închis cel de la Inter. Finisajele nu cred că se vor face curând. Trebuie să lase ei ceva urat.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii
•
Choose destination