Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Tatra T4R

3028 posts, 973450 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 159 160 161 162 163 164 165  ... 217

📖 Pagination options
Re: Tatra T4R cris_m

Nici la ele acasa nu merg lin, stati linistiti. Diferenta la cehi e ca ei le-au reparat cu cap si cum trebuie, le-au modernizat si le intretin pentru ca e un simbol pentru ei.

Re: Tatra T4R Costin

Nimic non-electronic nu baga tensiune in retea la franare. Non-electronic = fara tractiune pe baza de chopper (CC) sau invertor (CA).

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Tatra T4R anndrei

Ai perfecta dreptate. Arata cu totul altfel cele din Cehia. Probabil ca le-au montat si chopper. Ale noastre, exceptand o mana de vopsea si aia data prost sunt la fel ca acum 45 de ani. Ba chiar au in minus un stergator  :lol:
M-am documentat si am aflat ca acele faruri sunt prodeuse de firma Hella produse in Austria. Probabil ca si stopurile sunt produse tot de aceeasi firma. Au luat ce a fost mai mic si mai ieftin...

Re: Tatra T4R shoppy

La ele acasa functioneaza intr-un mare fel pentru ca s-a schimbat tot din ele, doar forma caroseriei mai are legatura cu ale noastre.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Tatra T4R GPS

Am și eu o întrebare, dacă tot 3392 are spatele lovit, de ce nu este ea modificată în stropitor? Este un vagon cu RK mai recent, deci unele componente sunt relativ mai noi.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Tatra T4R Utilizator anonim

Costa prea mult reparatia la 3392 fiind sasiul curbat, plus ca e deja compromisa pentru ca s-a luat cam tot de pe ea pentru 3321 si restul parcului. Inteleg ca anul viitor va fi o achizitie de tramvaie utilitare pentru spalat/udat linia si peroanele, e mai bine sa ai utilaje specializate decat adaptari locale.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Tatra T4R GPS

Nu am știut de problema cu șasiul.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Tatra T4R Utilizator anonim

Mai devreme in 44, e deja lovita in zona boghiului...

3321 (1).jpg (388.6 KB; downloaded 6903 times)

3321 (2).jpg (374.12 KB; downloaded 6910 times)

3321 (3).jpg (404.65 KB; downloaded 6899 times)

3321 (5).jpg (408.12 KB; downloaded 6905 times)

Re: Tatra T4R Andi_C

Interesant ca unele sigle STB sunt vopsite iar altele sunt stickere.

Re: Tatra T4R 19jimmy84

2 Tatre surprinse azi pe strada Progresului

3304 - linia 11 și 3383 - linia 47
#3304 - 11
20191019_114212.jpg (1.58 MB; downloaded 6598 times)
#3383 - 47
20191019_114902.jpg (1.6 MB; downloaded 6597 times)

Re: Tatra T4R Andrei98

Are cineva idee ce greutate au aceste Tatre? Am cautat pe o gramada de forumuri, am vazut un catalog cu toate modelele Tatra si specificatiile, dar se pare ca la T4 greutatea nu este trecuta pe nicaieri.

Re: Tatra T4R Nenea_titi

T4D are 17 tone. Bănuiesc că T4R nu se abate prea mult de la această valoare.

Re: Tatra T4R Victor92

Intr-un decor sumbru, pilonii de la Pasajul Basarab prind viata in aceste zile, fiind colorati de catre un grup de tineri. Se pare ca sunt aceeasi de la Pasajul Pipera si Mihai Bravu.

Din pacate, artistii vor decora doar portiunea din Sectorul 6 ... Oricum, e un pas inainte. Zona va arata estetic mai frumos, dar ar fi fost bine ca PMB sa vopseasca cu alb restul structurilor ...

Sa urmarim doua tramvaie Tatra T4R pozate astazi.

3379

3411

Re: Tatra T4R Nenea_titi

Colorația aia arată mult mai bine decât operele de artă, arată mai vesel și mai a ceva, decât picturile obscene și inepte ale unor oameni fără școală și fără vreun viitor. Cei ce mazgalesc pereții, tramvaiele, autobuzele și orice le iese în cale nu sunt altceva decât niște oameni fără vreun respect și țel în viață, sunt efemeride. Sunt cei ce sunt promovați azi, de ce să facem școală, să luăm bacalaureatul, să facem o facultate...o frecăm pe banii părinților până la adânci bătrâneți sau ne ducem și muncim în străinătate cu cârca sau muncim la shaormeria din colț sau la Lidl la spălat podele. Scuze... Dar spre asta ne îndreptăm. Și în alte țări se fac astfel de colorari ale pereților...

Go to page:  1  ... 159 160 161 162 163 164 165  ... 217

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”