Topic: Octombrie 2019
11 posts, 6816 views- oc7avian
-
Posted:
-
Octombrie 2019
oc7avian
Avem balast stabilizat pe rampa Regie. Îmi cer scuze pentru calitate. A doua poză, prin gard, mi-a ieșit mișcată
Continuă lucrările la drumul ce trece pe lângă ștrand. Acum s-a săpat în fața casei lui Daneș. Prin stânga cică e acces pietonal...
... atât de lat. Nu poți trece decât făcând plecăciune șantierului, pentru că altfel faci cucui.
Avem balast stabilizat pe rampa Regie. Îmi cer scuze pentru calitate. A doua poză, prin gard, mi-a ieșit mișcată
Continuă lucrările la drumul ce trece pe lângă ștrand. Acum s-a săpat în fața casei lui Daneș. Prin stânga cică e acces pietonal...
... atât de lat. Nu poți trece decât făcând plecăciune șantierului, pentru că altfel faci cucui.
- oc7avian
-
Posted:
-
Re: Octombrie 2019
oc7avian
Se avansează în zona dinspre Regie. Se sparge fostul asfalt, se așterne mai departe balast stabilizat și se face trotuarul de pe partea opusă Dâmboviței. Va mai rămâne doar zona de lângă rampă de atacat.
De asemenea, de astăzi se scot reazemele temporare ale podului. Au scăzut debitul Dâmboviței pentru a permite accesul utilajelor. Încă mai au 4 hobane de montat (2 pe fiecare parte)
Se avansează în zona dinspre Regie. Se sparge fostul asfalt, se așterne mai departe balast stabilizat și se face trotuarul de pe partea opusă Dâmboviței. Va mai rămâne doar zona de lângă rampă de atacat.
De asemenea, de astăzi se scot reazemele temporare ale podului. Au scăzut debitul Dâmboviței pentru a permite accesul utilajelor. Încă mai au 4 hobane de montat (2 pe fiecare parte)
- shoppy
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Omuleți verzi și portocalii la muncă astăzi.
Omuleți verzi și portocalii la muncă astăzi.
IMG_20191005_100200.jpg (1.65 MB; downloaded 5839 times)
IMG_20191005_100144.jpg (1.91 MB; downloaded 5838 times)
IMG_20191005_100259.jpg (1.38 MB; downloaded 5839 times)
- shoppy
-
Posted:
-
- Frankie
-
Posted:
-
Frankie
Poza cu hobanele , facuta Vineri seara 11 Octombrie 2019
Poza cu hobanele , facuta Vineri seara 11 Octombrie 2019
20191011_184211.jpg (1.84 MB; downloaded 5073 times)
- shoppy
-
Posted:
-
- oc7avian
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
- oc7avian
-
Posted:
-
oc7avian
Două detalii în continuarea reportajului anterior:
Se montează balustrada pe pod (poză dinspre rampa Regie)
Pe rampa Regie se montează parapeți din beton
Două detalii în continuarea reportajului anterior:
Se montează balustrada pe pod (poză dinspre rampa Regie)
Pe rampa Regie se montează parapeți din beton
- shoppy
-
Posted:
-