Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)

2559 posts, 1049422 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 100 101 102 103 104 105 106  ... 183

📖 Pagination options
Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo ByOnu

Asta este mega-inventie din partea purtatorului de cuvant. Altfel cum s-ar explica faptul ca STB a instalat deja zeci de placute STB in Ilfov pana acum.

Re: Știri despre transportul regional (spre și dinspre Ilfov Victor92

Liniile R446 şi R447 vor funcţiona pe un traseu prelungit

Începȃnd cu data de 28.09.2019, liniile R446 şi R447 vor funcţiona pe un traseu prelungit de la intersecţia Şos. Gruiu-Snagov (DJ101C)/Şos. Lunca Gȃrliţei (DJ101B) pe DJ101C, pȃnă la noul terminal amplasat în zona bretelei autostrăzii A3.

In sfarsit, o decizie oficiala buna! Ii ajuta mult pe locuitorii din Gruiu, cat si pe soferi care pot intoarce autobuzele in conditii (mai) sigure.

Un pic izolati acolo, dar pot stationa la dus 2-3 minute si isi pot cumpara de la magazinul de langa Primarie ceva de mancare sau apa/cafea :lol:

Re: Știri despre transportul regional (spre și dinspre Ilfov WT_fan06

V2A[/url:2pexxygn]":2pexxygn]Autobuzele care vor circula de la "Piața Sudului" la "Agropol" vor fi inscripționate cu mesajul: "R439BIS: Piața Sudului - Soș. Olteniței - Agropol"

Ce le place lor BIS...  :lol: R349A nu era mai simplu?... Afișajul cu tot cu R și cu BIS o să fie minuscul ca să încapă...  :?
Oricum, STB începe să experimenteze cu astfel de aranjamente, ceea ce e lăudabil. Dacă ar numerota ceva mai practic aceste linii ar fi și mai ok.

Re: Știri despre transportul regional (spre și dinspre Ilfov rosetti61

Au intrat indicativele in sac? Electronic se poate reprezenta un indicativ barat dar cu o codificare speciala, nu mai stiu pe unde am vazut o poza cu un tramvai cu linia de pe afisaj barata in stil clasic. IN epoca moderna insa "barat" nu se mai poarta, exista tot felul de indicative inlocuitoare, numerotare succesiva sau varianta A, B, C etc. R437 ce avea?

Re: Știri despre transportul regional (spre și dinspre Ilfov CiprianTRB

Nu se putea pune indicativul R437 pentru ca deja este o linie în documentele ADTPBI (neinfiintata) cu acest indicativ, R437 Străulești-Pasaj CFR Chitila.

Pe acelasi traseu a mai circulat In perioada 1999-200x linia 243; mai era un 245 care mergea la IVCO, infiintat tot in 1999.
Va fi trecuta cu "bis" pe toate statiile sau numai pe portiunea proprie, de dupa Danubiana? Ca mai avem un "bis" pe 331, care nu stiu cum apare pe statiile spre Petrom, necomune cu 331.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Știri despre transportul regional (spre și dinspre Ilfov GPS

Linia spre Agropol este fosta 434. Le place Bis, așa au făcut și cu 460BIS care în final a rămas 460B.

Re: Știri despre transportul regional (spre și dinspre Ilfov Daniel2000

V2A wrote:
Liniile R446 şi R447 vor funcţiona pe un traseu prelungit

Începȃnd cu data de 28.09.2019, liniile R446 şi R447 vor funcţiona pe un traseu prelungit de la intersecţia Şos. Gruiu-Snagov (DJ101C)/Şos. Lunca Gȃrliţei (DJ101B) pe DJ101C, pȃnă la noul terminal amplasat în zona bretelei autostrăzii A3.

http://stbsa.ro/comunicat1.php?nrcom=1132

Despre prelungirea celor două linii a scris Victor92 în topicul de discuții acum două săptămâni: viewtopic.php?f=228&t=3987&p=330174&hilit=R446#p330174

De ce nu prelungesc liniile R446 si R447 pana in Lipia. E la o aruncatura de bat de Gruiu si pe langa asta, mai face parte si din comuna, si e un mic sat, nu cred ca ar face probleme in legatura cu aglomerația. Macar pana la infiintarea lui R445 sa le prelungească pana in Lipia.

E posibil ca asta sa fie si ideea, insa vor sa vada intai cum se comporta pe tronsonul respectiv si apoi sa le duca pana in Lipia. Ambele linii de Gruiu pleaca de la Piata Presei, o linie care sa ajunga in Gruiu sau in zona dinspre Obor/Pipera ar fi utila, exista cerere (actualmente cu privati) pe tronsonul respectiv? Pe vremea RATB in anii 90 erau linii spre Moara Vlasiei de la Piata Presei si de la Oncologic.

Re: Știri despre transportul regional (spre și dinspre Ilfov Daniel2000

Pai in planul de transport mai sunt si liniile R410, care leaga Bucur Obor de Moara Vlasiei, R415, care leaga Bucur Obor de Sitaru, si R409, care leaga Bucur Obor de Merii Petchi.

Re: Știri despre transportul regional (spre și dinspre Ilfov dany

Planul asta de transport este cam impotmolit si nu intrevad nici o schimbare in urmatoarea perioada

Re: Știri despre transportul regional (spre și dinspre Ilfov alexxd_31

Atat timp cat culoarea politica (galbena) a administratiei locale din comunele Gruiu si Nuci ( de care tine Merii Petchi si Moara Micșunești) e diferita de cea din Bucuresti nu cred ca o sa pupam transport STB in acele sate.

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) dany

Mai jos regasiti raspunsul primit de un locuitor al comunei Cernica referitor la liniile regionale ce vor deservi aceasta comuna. Motivul invocat pentru intazierea infiintarii acestor linii este lipsa de masini in parcul STB(masini sunt insa nu sunt exploatate cum trebuie) dar si faptul ca aceste linii vor fi operate de privati (privati care vor face tot ce vor ei)
https://www.facebook.com/groups/4299951 ... 41?sfns=mo

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Daniel2000

Nu inteleg de ce se incurca cu privatii? Nu poate sa lase liniile cum sunt acuma? Cu STB, STV si STCM? Adica toate liniile sa fie operate de cei trei operatori? Si din ce stiu eu, liniile R406, R403, R407, R405 si R408 ar trebui sa fie, dupa planul de transport, operate de privați, dar vad ca R405 este operata de STB. De ce nu poate STB sa opereze si pe celelate linii, ca R403 sau R407? Eu sincer nu prea am incredere in privati.

Go to page:  1  ... 100 101 102 103 104 105 106  ... 183

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”