Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Repartizarea autobuzelor

1541 posts, 518361 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 111

📖 Pagination options
  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB V2A

L-am văzut acum câteva minute pe 6469 în 783. Înseamnă că nu mai sunt repartizate doar noaptea autobuze Otokar de 12 m.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Utilizator anonim

Pentru cei care intreaba de Kenturile din 162/163, acestea sunt in 236 si 278. In 236 si 136 a cerut primaria S6 autobuze noi, totusi in 136 nu poate fi asigurat parcul ca nu sunt suficiente Kenturi
In 278 vor ramane doar Citaro, momentan se merge si cu Kent pentru numarat calatori cel putin o luna.

De asemenea pana la 1 octombrie in linia 641 vom vedea mai mult Kent tot pentru numarat calatori.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Gabi23

Ar trebui să țină cont de nr de validări  :twisted:  :rofl:

Re: Repartizarea autobuzelor STB Chev Celios

Utilizator anonim wrote:
De asemenea pana la 1 octombrie in linia 641 vom vedea mai mult Kent tot pentru numarat calatori.

Dar Citaro din seria 46XX care aveau sistem de numarat calatorii?????

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Utilizator anonim

Nu stiu sa mai mearga vreunul de mult timp...

Re: Repartizarea autobuzelor STB alexandru_gr

Pe 6626 îl găsim astăzi în 343

Re: Repartizarea autobuzelor STB Dragos31

Aveti idee daca 4530 este la traseu azi pe liniile Autobazei Titan?

Am verificat pe aplicatie si nu il vad pe niciuna din liniile urbane si regionale ale garajului ...

• V2A
  • Posted:
  •  

Este împrumutat la Zimnicea.

Colegul @Axel a mentionat in urma cu o saptamana ca s-a intors la Bucuresti si circula incepand cu 16 Septembrie pe liniile Autobazei Ttian --> viewtopic.php?f=12&t=38&start=434#p330069

• V2A
  • Posted:
  •  

Da, acum am văzut postarea, nu știu cum mi-a scăpat  :oops:.

Re: Repartizarea autobuzelor STB cris_m

Trebuie sa verifici maine, ori la 7-8 dimineata ori mai spre seara cand sunt toate vehiculele scoase in circulatie. In weekend foarte greu sa-l gasesti.

Re: Repartizarea autobuzelor STB barbuandrei

Nu a iesit deloc pana acum. A fost colantat cu STB, dar încă are anumite defecte, ITP-ul expirat, un geam culisant lipsa, in locul lui fiind un plastic, exact ca la tramvaie. O sa ii fac o poza zilele acestea pentru doritori.

@barbuandrei, multumesc pentru lămurire.

Dar, în altă ordine de idei, dacă cei de la Zimnicea l-au primit "intreg" și functional, ei nu erau datori să îl returneze așa cum l-au primit?  :think:

Re: Repartizarea autobuzelor STB Gabi23

4530 are geamul culisant așa dinainte de plecarea la Zimnicea. Circula cu el de prin 2017, este primul geam din spatele scaunului șoferului... De la Pipera 4253 are geam de plexiglas de mulți ani, iar dupa revenirile "epice" 4399 si 4452 de la Ferentari au geamuri de plexiglas. Probabil că mai sunt si altele...

Legat de 4530, barbuandrei sau cine îl vede, orientativ câți km are in bord? La finalul lui iulie 2018, avea 598000 km. Desigur, nu este un detaliu foarte relevant pentru ca spre exemplu acest autobuz are un motor "reciclat" de la alt autobuz...

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 111

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2706 forum members have written 464334 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”