Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)
2559 posts, 1049680 views
📖 Pagination options
-
- Victor92
-
Posted:
-
Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo
Victor92
Stiu. De asta am si pus numarul de ture conform aplicatiei. Poate au uitat sa actualizeze graficele pe site ...
Stiu. De asta am si pus numarul de ture conform aplicatiei. Poate au uitat sa actualizeze graficele pe site ...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Drumul de la Corbeanca spre Ostratu (DJ 101A) a fost asfaltat recent, fiind aplicate si marcaje.
De asemenea, (cel putin) portiunea dintre Mega Image Corbeanca si intersectia cu DN1 (de pe DJ 101) a avut parte de acelasi tratament.
Fata de prima mea vizita din a doua zi a lunii Ianuarie 2019, linia R441 este deservita tot de catre Autobaza Nordului, dar cu autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3. Numarul de autobuze a ramas acelasi - 5 ture (luni-vineri) si 4 in weekend.
Cateva imagini de pe DJ 101A.
4176 - Linia R441

Drumul de la Corbeanca spre Ostratu (DJ 101A) a fost asfaltat recent, fiind aplicate si marcaje.
De asemenea, (cel putin) portiunea dintre Mega Image Corbeanca si intersectia cu DN1 (de pe DJ 101) a avut parte de acelasi tratament.
Fata de prima mea vizita din a doua zi a lunii Ianuarie 2019, linia R441 este deservita tot de catre Autobaza Nordului, dar cu autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3. Numarul de autobuze a ramas acelasi - 5 ture (luni-vineri) si 4 in weekend.
Cateva imagini de pe DJ 101A.
IMG_4639.jpg (350.37 KB; downloaded 4047 times)
IMG_4640.jpg (378.96 KB; downloaded 4052 times)
4176 - Linia R441

- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Liniile 431 si 432 nu au fost suplimentate. Conform repartizarii pentru luna Septembrie, liniile au ramas la 2, respectiv 5 ture.
Totodata, pentru cei interesati, va adaug masinile titulare pe aceste linii:
R431: 4152, 4316, 4414.
R432: 4102, 4352, 4362, 4370, 4427, 4441, 4550.
R433: 4112, 4388.
Liniile 431 si 432 nu au fost suplimentate. Conform repartizarii pentru luna Septembrie, liniile au ramas la 2, respectiv 5 ture.
Totodata, pentru cei interesati, va adaug masinile titulare pe aceste linii:
R431: 4152, 4316, 4414.
R432: 4102, 4352, 4362, 4370, 4427, 4441, 4550.
R433: 4112, 4388.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Ultima poza imi evoca amintiri din Germania. Hai ca poate fi.
Ultima poza imi evoca amintiri din Germania. Hai ca poate fi.
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Va salut,
Am si eu o nelamurire privind placutele de semnalizare a statiilor din localitatile dim IF. Cine se ocupa de administrarea lor?
Intreb asta pt ca in mirificul oras Popesti placutele sunt ramase cu vechile linii (402 si 414) si unele sunt si deteriorate destul de mult (chiar statia de la Primarie).
Multumesc !
Va salut,
Am si eu o nelamurire privind placutele de semnalizare a statiilor din localitatile dim IF. Cine se ocupa de administrarea lor?
Intreb asta pt ca in mirificul oras Popesti placutele sunt ramase cu vechile linii (402 si 414) si unele sunt si deteriorate destul de mult (chiar statia de la Primarie).
Multumesc !
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
STB - Le poti trimite un e-mail la adresa: [email protected]
STB - Le poti trimite un e-mail la adresa: [email protected]
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
De la Piscu nu am noutati de la ultima vizita.
Important e ca drumul de la Ciolpani a fost refacut recent (DC 182), iar la capatul din localitate a fost amplasata o toaleta ecologica pentru soferi.
Ramane de vazut la iarna cum se vor strecura autobuzele intre "Hanului" si ultima statie ....
Intre timp, centrul de olarit din sat prinde contur. Au fost puse primele baze ale noii cladiri. Probabil, la finalizarea acesteia, numarul calatorilor liniei R444 va creste si in radul celor care vor sa vada cum se traieste intr-un sat romanesc la aproximativ 30 de kilometri de Capitala.
4537 - Linia R444 - Piscu

De la Piscu nu am noutati de la ultima vizita.
Important e ca drumul de la Ciolpani a fost refacut recent (DC 182), iar la capatul din localitate a fost amplasata o toaleta ecologica pentru soferi.
Ramane de vazut la iarna cum se vor strecura autobuzele intre "Hanului" si ultima statie ....
Intre timp, centrul de olarit din sat prinde contur. Au fost puse primele baze ale noii cladiri. Probabil, la finalizarea acesteia, numarul calatorilor liniei R444 va creste si in radul celor care vor sa vada cum se traieste intr-un sat romanesc la aproximativ 30 de kilometri de Capitala.
4537 - Linia R444 - Piscu

Piscu R444.JPG (302.12 KB; downloaded 4818 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
E sens unic acolo sau e o iluzie optică ? Evident e vorba de prima poză a lui Victor92.
E sens unic acolo sau e o iluzie optică ? Evident e vorba de prima poză a lui Victor92.
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Este stradă cu dublu sens, chiar dacă pare cam îngustă...
Este stradă cu dublu sens, chiar dacă pare cam îngustă...
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
În zonele cu trafic redus (sub 1000 veh/zi) se pot face drumuri cu o singură bandă cu lățime de 3.50 - 5.00m cum este acela. În mod normal ar trebui din loc în loc să aibe zone de încrucișare.
În zonele cu trafic redus (sub 1000 veh/zi) se pot face drumuri cu o singură bandă cu lățime de 3.50 - 5.00m cum este acela. În mod normal ar trebui din loc în loc să aibe zone de încrucișare.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
E dublu sens. Am spus asta si in reportajul liniei R 444 (daca tin bine minte).
E dublu sens. Am spus asta si in reportajul liniei R 444 (daca tin bine minte).
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Bună dimineața
Referitor la plăcuțele de stație de pe raza județului Ilfov
In trecut am făcut eu o sesizare de genul acesta precum că în unele localități pe plăcuțele de stație sunt trecute indicativele vechi ale fostelor linii preorășenești
Am primit răspunsul următor
Bună dimineața
Referitor la plăcuțele de stație de pe raza județului Ilfov
In trecut am făcut eu o sesizare de genul acesta precum că în unele localități pe plăcuțele de stație sunt trecute indicativele vechi ale fostelor linii preorășenești
Am primit răspunsul următor
Screenshot_2019-09-17-07-48-56.png (158.7 KB; downloaded 4721 times)
-
- Andrei98
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•