Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Repartizarea tramvaielor

2138 posts, 549326 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 79 80 81 82 83 84 85  ... 153

📖 Pagination options
Re: Repartizarea tramvaielor STB Mihai2005

Pe 8 l-ar putea suspenda dacă  l-ar băga pe 25 la Zețarilor și după la Progresul, dar 35 chiar era o linie bună.

Re: Repartizarea tramvaielor STB BGP2597

Sunt de acord cu Victor referitor la linia 35. Nu sunt nici adeptul de a avea linii directe de oriunde până oriunde, dar nici ideea de a avea o singură linie pe o distanță așa mare (Militari - Milea) nu mi se pare OK. Știu, o să-mi dați exemplul liniilor 41, 21 și mai nou 1/10, dar aruncați un ochi pe următoarele 2 orare. Sunt dintr-un oraș în care am avut plăcerea să locuiesc un an universitar, timp în care am văzut ce înseamnă un sistem de transport gândit pentru călători cu ieșit în teren pentru a vedea situația și nu din pix după ce a visat cineva noaptea.

Linia 1
Linia 2

Sunt liniile 1 și 2 din Praga, care au traseu comun de la capătul Sídliště Petřiný până la stația Hradčanská, dar principiul acesta de funcționare se aplică absolut tuturor liniilor de tramvai cu capăt comun. Ambele linii au aceeași frecvență de circulație în diverse intervale orare, iar plecările se fac perfect intercalat la intervale înjumătățite. Exemplu în afara orelor de vârf, linia 1 pleacă la 00 10 20 30 40 50, iar linia 2 la 05 15 25 35 45 55, astfel că de la capăt pleacă un tramvai spre centru la fiecare 5 minute.

De ce în București nu se gândește nimeni la soluții de genul? 1/10 și 34 puteau fi gândite așa cât timp 34 a funcționat ca ranforsare.

Re: Repartizarea tramvaielor STB Puss in Boots

Praga e un exemplu de asa da pe atat pe cat Bucurestiul e "asa nu".

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor STB Utilizator anonim

Odata cu suspendarea liniei 41 in weekend, Alexandria si Bucurestii Noi au cate aproximativ 7 ture in liniile 1 si 10. Alexandria este in 10, Bucurestii Noi este in 1.  De asemenea sunt vreo 5 ture in plus in 47, toate cu ture din 41 de Alexandria.

Re: Repartizarea tramvaielor STB alexxd_31

Frecventa destul de buna pentru 1/10 in acest weekend.

Re: Repartizarea tramvaielor STB cris_m

Si in cursul saptamanii? Ca nu in weekend e incarcarea maxima, zic si eu :)

Re: Repartizarea tramvaielor STB FabiM

Zic ca da, și in timpul săptămânii. Cel puțin astăzi am așteptat după 25 chiar 20 de minute și au trecut pe lângă mine doar tramvaie din 10 la interval de 5-6 minute.

Re: Repartizarea tramvaielor STB Volvo 65

Depoul Bucureștii Noi are ture în 1 și în timpul săptămânii, în această seară la traseu fiind 195. Tot în 1 era și 134 de la Depoul Giurgiului(?).

Re: Repartizarea tramvaielor STB cris_m

Si mie mi s-a parut sambata ca l-am vazut pe 129 in linia 1...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor STB Utilizator anonim

In weekend BN au ture în 1 și Alexandria în 10. Asta doar când e 41 suspendat. BN în rest în 1 e anomalie, sa speram ca de scurta durata. Azi e 006.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor STB V2A

Tot de ieri, în 10 nu mai este turul de Giurgiului și a mai fost adăugat un tur de Dudești. Acum sunt aproximativ așa:
1 - 20 ture Dudești, 1 tur Giurgiului, 1 tur Bucureștii-Noi;
10 - 17 ture Victoria, 5 ture Dudești.
Toate schimbările acestea aproape zilnice în repartizări sunt cauzate de numărul mare de tramvaie defecte de la Dudești și Victoria.

Re: Repartizarea tramvaielor STB Nicu24

Nu am înțeles de ce este o anomalie că Buc.Noi sa intre in linia 1 cu ture, mi se pare normal că și ei să ajute celelalte depouri, din câte știu Dudești a dat vagoane la ei de-a lungul timpului, de Victoria nu mai zic că a luat mereu ture de la Victoria.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor STB GPS

Depoul Victoria mai are cele două ture din 24?

Re: Repartizarea tramvaielor STB SirVlady

Conform Info STB, da. În acest moment le găsim pe 340 și 159 pe 24.

Go to page:  1  ... 79 80 81 82 83 84 85  ... 153

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”