Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1810290 views
📖 Pagination options
-
- Andi_C
-
Posted:
-
Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București)
Andi_C
Eu am intâlnit aceasta problema cel putin pe 243, 641, 311. Nu cred ca e un caz atat de izolat. În schimb, pe 139, în unele autobuze nu mai aratau deloc legaturile.
Eu am intâlnit aceasta problema cel putin pe 243, 641, 311. Nu cred ca e un caz atat de izolat. În schimb, pe 139, în unele autobuze nu mai aratau deloc legaturile.
- Mihai2005
-
Posted:
-
Mihai2005
De curiozitate. Merge lumea cu 278 sau nu?
De curiozitate. Merge lumea cu 278 sau nu?
-
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Azi am văzut ca erau cam 8-10 oameni în el...
Durează pana se obișnuieste lumea cu linia.
Mulți calatori habar nu aveau unde este Bulevardul Preciziei...
Azi am văzut ca erau cam 8-10 oameni în el...
Durează pana se obișnuieste lumea cu linia.
Mulți calatori habar nu aveau unde este Bulevardul Preciziei...
- Mihai2005
-
Posted:
-
Mihai2005
Dar de ,,Păcii' au auzit lumea? Sau de ,,Valea Cascadelor''?
Dar de ,,Păcii' au auzit lumea? Sau de ,,Valea Cascadelor''?
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Raspunsul este nu si iti spun si de ce, multi care isi cumpara apartamente, case sau cum imi place mie sa le numesc, cutii de chibrituri, nu au mai stat anterior in Bucuresti....
Raspunsul este nu si iti spun si de ce, multi care isi cumpara apartamente, case sau cum imi place mie sa le numesc, cutii de chibrituri, nu au mai stat anterior in Bucuresti....
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Pentru a suplimenta linia 178 intre Pacii si cartierul Militari Residence, incepand azi, 09 Septembrie 2019, a fost infiintata linia 278 intre Bd. Preciziei si terminalul de pe Str. Tineretului din Chiajna.
Dupa cum era firesc, linia este deservita de catre Autobaza Militari cu autobuze Mercedes-Benz Citaro(cel putin pentru moment).
Asupra acestei linii, am sa incerc sa revin in weekend cu mai multe informatii si fotografii.
Pentru moment, las harta traseului si cateva poze.

4434 - Linia 278 - Bd. Iuliu Maniu(Statia "Valea Cascadelor") - 09 Septembrie 2019

Pentru a suplimenta linia 178 intre Pacii si cartierul Militari Residence, incepand azi, 09 Septembrie 2019, a fost infiintata linia 278 intre Bd. Preciziei si terminalul de pe Str. Tineretului din Chiajna.
Dupa cum era firesc, linia este deservita de catre Autobaza Militari cu autobuze Mercedes-Benz Citaro(cel putin pentru moment).
Asupra acestei linii, am sa incerc sa revin in weekend cu mai multe informatii si fotografii.
Pentru moment, las harta traseului si cateva poze.

4434 - Linia 278 - Bd. Iuliu Maniu(Statia "Valea Cascadelor") - 09 Septembrie 2019

- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Azi cel putin doua Kent pe 278
Azi cel putin doua Kent pe 278
- Mihai2005
-
Posted:
-
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Daca nu ai alta treaba, du-te sa le vezi.
Ti s-a mai atras atentia de n ori sa nu mai pui intrebari aiurea, dar vad ca iti place sa continui.
Acesta este ultimul avertisment, desi scoala a inceput, se pare ca o vacanta nu ti-ar strica!
Daca nu ai alta treaba, du-te sa le vezi.
Ti s-a mai atras atentia de n ori sa nu mai pui intrebari aiurea, dar vad ca iti place sa continui.
Acesta este ultimul avertisment, desi scoala a inceput, se pare ca o vacanta nu ti-ar strica!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Azi m-am întâlnit în zona urbană cu un 135. Dacă m-aș fi luat după afișaj tot la Pasaj CFR Constanța cică întoarce.
Azi m-am întâlnit în zona urbană cu un 135. Dacă m-aș fi luat după afișaj tot la Pasaj CFR Constanța cică întoarce.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Sunt câteva la care nu sunt actualizate.
Sunt câteva la care nu sunt actualizate.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Presupun că-ți trebuie facultatea, un curs postuniversitar și o specializare de un an ca să modifici traseul la afișaj !
Presupun că-ți trebuie facultatea, un curs postuniversitar și o specializare de un an ca să modifici traseul la afișaj !
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
A fost montata placuta statiei “Sos. Bucuresti-Nord” (Linia 135) imediat dupa giratoriul de la OMV Pipera - sens Tunari- acum se afla si conform aplicatiei STB
Well done!
A fost montata placuta statiei “Sos. Bucuresti-Nord” (Linia 135) imediat dupa giratoriul de la OMV Pipera - sens Tunari- acum se afla si conform aplicatiei STB
Well done!
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Din graficele postate de STB pe site, reiese ca linia 278 nu circula in zilele de weekend.
Sa fie o greseala sau sa fie adevarul?

Din graficele postate de STB pe site, reiese ca linia 278 nu circula in zilele de weekend.
Sa fie o greseala sau sa fie adevarul?

📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination