Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1810505 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 326 327 328 329 330 331 332  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Mihai2005

Dragos31 wrote:
Din cauza lucrărilor RADET pe Str. Dezrobirii, pe sensul spre Cartier Roșu, respectiv Chiajna, liniile 106 și R434 circulă deviat pe Str. Apusului. Pe sensul spre Lujerului se circulă pe traseul de bază.

Puteau să circule pe Strada Dreptății, fiindcă era mai aproape de Strada Dezrobirii decât Strada Apusului. Știu că o să ziceți că e îngustă strada, dar mai știți vechile Rocar-uri care circulau pe acolo când era linia 406? Alea aveau tot 12m, iar cele de 10m de pe 106 or să meargă și mai bine.
Știu că este o deviere temporară, dar propun această idee pentru viitor, în caz că o să mai fie lucrări prin zonă.

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Victor92

E foarte bun 135-ul prin Pipera. Sunt foarte multi locuitori in zona care vor sa ajunga in Bucuresti, in special pentru a avea o legatura cu metroul - Aurel Vlaicu.

Separat, ii ajuta si pe soferii din localitatile ilfovene. Pot sa faca schimbul mai aproape de casa lor sau dimineata cand vin spre garaj - fie ca e vorba de Pipera, Nordului, Floreasca.

In ultimele saptamani, cand ma urcam in 343, erau calatori pe Soseaua Pipera care ma tot intrebau daca autobuzul duce in Pipera - iata ca acum au transport in comun.

Cel putin 3/4 ... am fost generos, Andrei11, dar deh: daca nu ai banda unica, se strang toate la capat. Dat fiind conditiile, se pot muta cateva lejer in 135.

Zic sa te mai plimbi prin Pipera si sa discuti dupa, nu sa stationezi in fata calculatorului.

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Andrei98

3 autobuze la un capăt pe o linie sunt puține, pe alte linii găsești și câte 5-6..

Am fost politicos cand am zis 3-4 ... in realitatea stim (aproape) cu totii ca numarul e mai mare ...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Utilizator anonim

3 e normal sa fie daca luam in calcul durata semicursei si intervalul de plecari, pe linia 104, dar de multe ori sunt si dublu.  :popa:

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) linia 69

Nu sunt autobuze ??? Nici acum ??? Asta nici un copil mic nu mai crede !!! Sa se repare ce este defect si pun pariu ca ajung pentru inca cateva linii de genul 135. Aaaa  poate soferi nu sunt !!! Asta da, dar se poate rezolva in curand.
Cu noua linie 135 STB/ADTPBI ne demonstreaza ca se poate orice ... daca exista interese ! Chiar ca se pot combina linii urbane cu regionale indiferent de lungimea traseului. Lucru bun ! Da, sunt de acord cu asemenea initiative, toti avem dreptul la trasee directe (daca vrem, nu ne obliga nimeni sa nu schimbam) care sa nu ne mai faca sa coboram de 2,3, 4 ori pentru a ajunge din punctul A in B (aici intra si legatura cu metroul). Linia 135 va avea calatori destui pe tot traseul, de fapt avea si pana acum. Ramane de rezolvat ritmicitatea, un interval de 8 -10 minute cred ca e decent.
De acum inainte, pentru mine, orice traseu care parea SF poate devenii realizabil ... Daca vrei poti !

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) CiprianTRB

De cand staționeaza 236 la Piața Operei?  :popa: Eu știam ca staționează doar la Divertiland...

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Dragos31

Dacă a ajuns cu câteva minute mai devreme e normal să staționeze pentru reglarea intervalului succedare dintre vehicule.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Utilizator anonim

Sta cateva minute de obicei.

Consider o decizie buna mutarea liniilor 135 si 301 despre care am apucat sa dezbatem putin la pranz.

Raman o problema golurile de pe traseu - sunt momente in care distanta dintre doua autobuze ajunge la 20-25 de minute pe sensul spre Pasaj C.F.R. Tunari. Cel putin asa a fost in prima zi pe ambele linii ... de la Tunari se pleaca la ora si cel putin pe sensul spre oras se respecta intervalul de succedare sau pana la primul dop ...

Ii ajuta mult autobuzele pe locuitori, deoarece si zona s-a dezvoltat enorm de mult in ultimii ani, iar potentiali calatori exista.

Separat, au scapat si soferii de pe linia 135 de acel capat aglomerat de la C.F.R. Constanta unde nu aveai loc sa arunci un bat. Ma mir cum de unele autobuze nu s-au ales cu geamurile sparte din cauza acelui drum cu pietris si pe unde trec betonierele ...

Programul casei de bilete de la Pasaj C.F.R. Tunari este luni-vineri 7:00-14:00. Probabil pentru inceput ...

4516 - Linia 135 - Pasaj C.F.R. Tunari

4669 - Linia 135 - Bulevardul Pipera

4774 - Linia 135 - Pasaj C.F.R. Tunari

4782 - Linia 301 - Pasaj C.F.R. Tunari

DSC_0202.JPG (192.97 KB; downloaded 2930 times)

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Robert24

Este o aberatie imensa sa ai linii din Pipera care sa ajunga pana la CET Sud.
O linie locala trebuie sa ajunga pana la un nod de transport rapid (a.k.a metrou), in niciun caz mai departe.

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) cris_m

Bine, sincer sa fiu, eu nu-mi amintesc 135-ul sa fi fost asa solicitat la orele de varf pe tot traseul. Cred ca si din cauza zonelor pe care le tranziteaza...

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Mihai2005

Aceeași întrebare pe care am pus-o acum câteva săptămâni despre 668 vreau s-o pun și pentru 682: De ce s-a înfiintat această linie?

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Dragos31

Pentru ca  locuitorii cartierului Andreonache să poată beneficia de transport în comun civilizat ca restul bucureștenilor. :roll:

Go to page:  1  ... 326 327 328 329 330 331 332  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”