Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: ARHIVĂ: Știri din București (2015-2020)

1780 posts, 937139 views

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 128

📖 Pagination options
Re: Știri din București Cristi N

Este solutia tip cale ferata cu traverse si piatra sparta. Nu am apucat sa vad daca pun dale de beton sau de cauciuc in ntersectia efectiva.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Știri din București Utilizator anonim

Legat de trecerea liniilor 16 si 36, momentan e cu traditionalele dale de beton, urmeaza sa vina si aparatele speciale, luna trecuta a fost procedura de achizitie.

Re: Știri din București orex

andrei11 wrote:
Orex a pus problema altfel. Cu 41 suspendat au fost înființate două linii 641 și 642. Odată cu  reînființarea lui 41 pe lângă 641 ( cu parc redus ) și 642 se  înființează și 643. Nu e logic !
Mai degrabă duceau 643 la  metrou la Politehnica,  din ce am înțeles la Lujerului e departe de stația de metrou.

E chiar asa de mult? ;)
D pana la M3-page-001.jpg (132.22 KB; downloaded 3752 times)

Re: Știri din București andrei11

Conform noilor standarde impuse de lumea civilizată la nivelul anului 2019 în Europa distanța nu e mare, e IMENSĂ ! Revino cu picioarele pe pământ !

Daca te afli in automobil, 5 minute trec, in Bucuresti stand la 3 sau 4 semafoare!  Si am fost generos! ;)

Re: Știri din București Andrei98

Tocmai de aceea  trebuie sa le oferi oamenilor o alternativa mai rapida, nu sa ii pui sa mearga aiurea pe jos ca nu vor lasa niciodata masinile acasa...

Ai citit? 5 minute! Ia vezi ce faci tu in casa in cinci minute sa vezi ca nici nu simti cand trec. Despre ce vorbim?  :o

Re: Știri din București cris_m

Acum e frumos afara, ia sa mergi alea 5 minute cand o fi viscol, ploaie rece de noiembrie.... or sa ti se para o vesnicie!

Re: Știri din București Andrei98

5 minute de aici, cu 5 minute de dincolo, alte 5 minute de altundeva si se aduna. Poate ca si eu mai aleg diverse combinatii aiurea cand am mai mult timp liber dar pentru unii conteaza si 5 minute mai ales dimineata.

Re: Știri din București Chev Celios

Probabil ca si Rutiera nu le-a lasat alta varianta.

Re: Știri din București rosetti61

Interesanta miscarea cu 135 si 301, dar parca astea erau linii urbane ce nu puteau depasi limita orasului prea mult. Ar putea umbla in acest fel si la 303 prelungindu-l pana Ia IFA Magurele si transformarea R430 in linie urbana - indicativ 250 sau 252.
Mi-e ca pana la urma or sa faca o varza din liniile regionale combinate cu urbane prelungite; ori ne limitam la granita orasului ori la centura, indiferent ca sunt zone in Ilfov si de abia incolo le consideram regionale. Sau ne invartim de ceva convenabil gen urbane, periferice si regionale?

cris_m wrote:
Acum e frumos afara, ia sa mergi alea 5 minute cand o fi viscol, ploaie rece de noiembrie.... or sa ti se para o vesnicie!

Inseamana ca si celor din Titan spre ex. distanta aleea Barajul Lotrului si statia Titan (Metrorex) o sa li se para o vesnicie pe ploaie, viscol, ger, nu?! Dar celor care vor sa plece din cartier, de la piata Minis?! Deci , hai sa nu mai facem din nimic un caz!
poza distanta cart Titan.png (652.8 KB; downloaded 3343 times)

Re: Știri din București andrei11

Lasă că am întâlnit eu  reclamă la apartamente în Baicului ( peste linie !  ) care spuneau  că ai în apropriere 2 stații de metrou, la  Obor - și ATENȚIE !! la intersecție Colentina cu D-na Ghica cu M 7.
Le-am scris ceva de dulce de  vreo 3 ori și au scos ambele precizări.

Asta e cu totul si cu totul altceva decat am exemplificat, da?! Tot ce vreau e sa constientizati ca 5 min. din viata  fiecaruia nu-s mult! Sa nu se tavaleasca unii pe jos ca, alternativele, alese de altii, sunt neverosimile. Atat!   ;)

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 128

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”