Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Repartizarea autobuzelor

1255 posts, 368284 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 90

📖 Pagination options
Re: Repartizarea autobuzelor STB Dragos31

Din ce stiu eu nu. Circula ca ture normale, cel mult ca ranforsari.

Re: Repartizarea autobuzelor STB yoyoMax

6325 este acum in 232, tocmai a trecut pe lângă mine

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Tom

Victor92 wrote:
Da’ ce are linia R430? E foarte buna pentru cele de 10 metri. In proportie de 80%, e o linie urbana. Daca e sa ne luam dupa capacitatea de transport, se si preteaza pentru “pitici”. Tot drumul e asfaltat. Nu vad problema.
Absolut de acord. Nu știu dacă e cea mai, dar oricum e foarte urbană, ținând cont că oricum acolo va deveni un mini-oraș, cu plusurile și minusurile acestei situații. Dar deocamdată, la datorie pe linia asta sunt "pufăitorii": 4760 și încă unul cu A/C, nu am reușit să văd care.

Re: Repartizarea autobuzelor STB CiprianTRB

Celalalt "pufaitor" este 4880.  :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Utilizator anonim

Odata cu reducerea la jumatate a parcului liniilor 641/2, autobuzele din aceste linii au migrat catre liniile lor, iar in weekenduri vom avea din nou Otokar pe majoritatea liniilor. De exemplu azi avem multe pe 101, 330, 343, 236, 162, 163, 301, ba chiar 311 pare a fi full Kent.

Re: Repartizarea autobuzelor STB dany

Ferentari pare a nu mai avea ture in 102, cel putin in weekend

Re: Repartizarea autobuzelor STB cris_m

In weekend nu cred ca a avut niciodata, in cursul saptamanii are sigur ca am mers eu cu ele! :)

Re: Repartizarea autobuzelor STB dany

1 sau 2 ture avea sigur, am vazut eu unul din seria 62xx (6251 daca nu ma insel) in urma cu 3-4 saptamani

Re: Repartizarea autobuzelor STB cris_m

A tot fost 6251 inclusiv zilele trecute, a fost si 6234, au mai fost si din seria 44xx. 4 ture au in cursul saptamanii.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Utilizator anonim

Acum ceva ani stiai clar linia x la autobaza y, era batut in cuie. Acum de ceva timp le modifica si invart constant, in functie de linii, navete, parc, soferi. Sa nu uitam ca pana ieri toate autobazele au trimis masini in naveta liniei 41 care a consumat ceva autobuze, dar oricum, si inainte de linia naveta tot nu se mai respecta regula clara.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Victor92

O surpriza placuta ne furnizeaza Autobazele Alexandria si Floreasca care trimit autobuze Mercedes-Benz Euro 3 si 4 pe linia 368. In ciuda problemelor din trafic (dimineata pe Valea Oltului, Tricodava, Razoare, Berzei si seara la Academia Militara si in Drumul Taberei), intervalul de succedare in cele mai multe din cazuri este sub 10 minute in cursul saptamanii.  

De asemenea, Alexandria trimite si autobuze Mercedes-Benz Euro 3/4 si pe linia 168.

O aparitie speciala a fost astazi de la Floreasca - Regele Citaro fiind turat toata ziua. Estimez ca a depasit pragul celor 960.000 de kilometri ... inca putin si se face primul milion  :bere:

4803 - Linia  368 - Strada Stribei Voda

Re: Repartizarea autobuzelor STB barbuandrei

Si care e placerea? Placerea de a merge cu 4451 fara AC?

O apariție ciudata în 106, 6415...  :popa:

Pe ce linii circula de obicei 4306?

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435437 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”