Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)
1661 posts, 440930 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)
andrei11
Cum să nu mai fie troleu pe Dr. Rainer ? Imposibil. ( Mă refer în viitor, când se va da drumul la troleu în zona Eroilor ).
Da, știu, de obicei curbele sunt de vină, nu oamenii.
Cum să nu mai fie troleu pe Dr. Rainer ? Imposibil. ( Mă refer în viitor, când se va da drumul la troleu în zona Eroilor ).
Da, știu, de obicei curbele sunt de vină, nu oamenii.
- t530
-
Posted:
-
t530
Eu asa vad configurata aceasta zona
- Linia ROSIE este sensul de la Razoare spre Panduri cu semafor la intersectia Strada Doctor Dumitru Bagdasar cu Soseaua Panduri
- Linia GALBENA este sensul de la Panduri spre Razoare cu semafor intermitent spre P-ta Leu si semafor spre Razoare
sau cu sens giratoriu
Eu asa vad configurata aceasta zona
- Linia ROSIE este sensul de la Razoare spre Panduri cu semafor la intersectia Strada Doctor Dumitru Bagdasar cu Soseaua Panduri
- Linia GALBENA este sensul de la Panduri spre Razoare cu semafor intermitent spre P-ta Leu si semafor spre Razoare
Razoare.jpg (1.14 MB; downloaded 3210 times)
sau cu sens giratoriu
SensGiratoriu.jpg (1.14 MB; downloaded 3209 times)
- andrei11
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Hai s-o lasam cum era pana-n scormoneala, fara trasee de ”F1” gen Monaco sau Baku!
Hai s-o lasam cum era pana-n scormoneala, fara trasee de ”F1” gen Monaco sau Baku!
- t530
-
Posted:
-
t530
@orex - am atasat 2 imagini 2011 vs 2019
Traficul nu mai poate "reveni la normal" asa cum a fost, deoarece:
1) una bucata Acces D construita pe sensul de mers spre Soseaua Panduri
2) multe guri de aerisire de la statia electrica 110 kv rasarite pe fostul sens spre Soseaua Panduri
2) multe guri de aerisire de la statia electrica 110 kv rasarite pe fostul sens spre Soseaua Panduri
2011vs.jpg (769.63 KB; downloaded 3187 times)
2019.jpg (940.88 KB; downloaded 3187 times)
- orex
-
Posted:
-
orex
O sa vezi ca da!
Mai dureaza nitel sa-ti demonstrezi ca va fi ce a fost! Toate celelalte variante sunt SF-uri.
O sa vezi ca da!
Mai dureaza nitel sa-ti demonstrezi ca va fi ce a fost! Toate celelalte variante sunt SF-uri.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
S-a tinut cont de toate posibilele pasaje fantasmagorice nascocite de mintile bolnave aciuite de-a lungul timpului prin cotloanele PMB.
La fel si la Moghioros.
Nu te-ai saturat de otetari???
Nimic din ce pretinzi nu e <in drum> indiferent de varianta...asta a fost conditia de baza la intocmirea proiectului, sa poata primaria sa-si faca de cap cum o dori!
One size fits all...si n-a fost chiar usor.
orex wrote:
S-a mai tinut cont de o eventuala constructie a unui pasaj rutier subteran? Daca da, e bine, cel putin de principiu!
S-a tinut cont de toate posibilele pasaje fantasmagorice nascocite de mintile bolnave aciuite de-a lungul timpului prin cotloanele PMB.
La fel si la Moghioros.
orex wrote:
...Daca pun si copacii care i-au destelenit la loc?
Nu te-ai saturat de otetari???
t530 wrote:
Nimic din ce pretinzi nu e <in drum> indiferent de varianta...asta a fost conditia de baza la intocmirea proiectului, sa poata primaria sa-si faca de cap cum o dori!
- orex
-
Posted:
-
orex
Asa, ”praf”, cum e probabil perceputa zona, zici ca mai lipseste o scena din filmele turnate cu/de raposatul Sergiu Nicolaescu! Nu cred ca asta e chestiunea principala, ca circulam mai bine sau mai prost, ci de ce bat apa in piua la edificarea acces B care trebuie sa treaca pe sub sos. Panduri?
Asa, ”praf”, cum e probabil perceputa zona, zici ca mai lipseste o scena din filmele turnate cu/de raposatul Sergiu Nicolaescu! Nu cred ca asta e chestiunea principala, ca circulam mai bine sau mai prost, ci de ce bat apa in piua la edificarea acces B care trebuie sa treaca pe sub sos. Panduri?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pentru ca e greu si costa semnificativ...
Pentru ca e greu si costa semnificativ...
- t530
-
Posted:
-
t530
@subway - oare? chiar nu sunt pe vechiul traseu?
Avem 2 cadre din 18 August 2019 unde putem vedea foarte clar ca aceasta zona este plina cu guri de ventilatie
IMG_20190818_121850 by Aron Dumitru, on Flickr
IMG_20190818_121827 by Aron Dumitru, on Flickr
subway guru wrote:
@subway - oare? chiar nu sunt pe vechiul traseu?
Avem 2 cadre din 18 August 2019 unde putem vedea foarte clar ca aceasta zona este plina cu guri de ventilatie
IMG_20190818_121850 by Aron Dumitru, on Flickr
IMG_20190818_121827 by Aron Dumitru, on Flickr
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Vrei sa ma crezi...bine, nu vrei sa ma crezi...iarasi bine!
Daca esti Toma Necredinciosul de ce nu intrebi <oficial> la Mrex???
Nu costa nimic, un simplu email si sunt obligati de lege sa-ti raspunda!
Vrei sa ma crezi...bine, nu vrei sa ma crezi...iarasi bine!
Daca esti Toma Necredinciosul de ce nu intrebi <oficial> la Mrex???
Nu costa nimic, un simplu email si sunt obligati de lege sa-ti raspunda!
- t530
-
Posted:
-
t530
Tu zici ca nu exista nicio gura de ventilatie rasarita din subteran pe fosta ruta auto, iar traficul va fi refacut exact asa cum a fost?
Tu zici ca nu exista nicio gura de ventilatie rasarita din subteran pe fosta ruta auto, iar traficul va fi refacut exact asa cum a fost?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu am zis niciodata ca va fi refacut nici cum a fost si nici cum e prevazut in PUZ!!!
Deocamdata PMB a optat sa ramana cum e acum...
Eu ti-am spus ca in oricare varianta (inclusiv cu maretele pasaje rutiere) nu se vor impiedica de statia de metrou inclusiv accesele ei...
Nu am zis niciodata ca va fi refacut nici cum a fost si nici cum e prevazut in PUZ!!!
Deocamdata PMB a optat sa ramana cum e acum...
Eu ti-am spus ca in oricare varianta (inclusiv cu maretele pasaje rutiere) nu se vor impiedica de statia de metrou inclusiv accesele ei...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
1) Refacerea traficului cum a fost e treaba Primăriei cum vrea să-l organizeze, nu a Metrorexului.
2) Merg pe mâna lui guru, știe foarte bine proiectul.
3) Guru, n-am înțeles de ce ești contra pasajelor rutiere ? Câteodată am impresia că dacă nu e despre metrou orice proiect e greșit din start. Nu-ți înțeleg raționamentul. Cele două pasaje subterane rutiere acolo ar rezolva o mulțime de lucruri. Îți spune cineva care chiar circulă cu mașina în București.
1) Refacerea traficului cum a fost e treaba Primăriei cum vrea să-l organizeze, nu a Metrorexului.
2) Merg pe mâna lui guru, știe foarte bine proiectul.
3) Guru, n-am înțeles de ce ești contra pasajelor rutiere ? Câteodată am impresia că dacă nu e despre metrou orice proiect e greșit din start. Nu-ți înțeleg raționamentul. Cele două pasaje subterane rutiere acolo ar rezolva o mulțime de lucruri. Îți spune cineva care chiar circulă cu mașina în București.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination