Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Otokar Kent C - 10

454 posts, 180141 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 33

📖 Pagination options
Re: Otokar Kent C - 10 cris_m

Am mutat ultimele discutii la topicul de repartizari, acolo unde le sta mai bine. Aici se discuta despre autobuzul in sine.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 10 Utilizator anonim

Ca tot mai mult s-a discutat in ultima perioada, sa vedem si una din aparitiile mai exotice.

DSC_7684.jpg (188.94 KB; downloaded 7562 times)

Re: Otokar Kent C - 10 Mihai2005

Mai bune ar fi pe 643 decât pe 642.

Otokar Kent C - 10 Andrei Andraș

Acum că a fost luat de pe oraș și pus pe navetă, cum s-a cerut, nu e bine că nu e pe 643 (care nu s-a înființat încă). Când o să fie pe 643, vor trebui pe 642. Da' mereu trebuie să se trezească vreunul nemulțumit. De ce să le bage pe 643, văd vreo 5 oameni înăuntru în 642, care e baiul?

Re: Otokar Kent C - 10 Gabi23

#6333 (linia 361) a fost tamponat astăzi in coltarul din stanga spate. Nu e grav, va reveni repede teoretic.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 10 anndrei

Am observat ca la anumite autobuze Otokar, la un interval de timp se aud motorasele electrice ale trapelor din plafon. Chiar daca sunt inchise, ele se mai trag in jos (in cheder) apoi revin la pozitia initiala, inchis. Ori au autobuzele o defectiune ori asa este construit sa ii dea calculatorul de bord un impuls pentru a ,,verifica" daca sunt inchise.

Re: Otokar Kent C - 10 Gabi23

#6339 pe linia 178, la ora 19:30 evident spre Sala Palatului nu era foarte solicitat și pentru că era apropiat de #4671. Pentru că nu există niște reguli clare la nivelul celor care aprobă ieșirea pe poarta garajului ajung pe linii nepotrivite...  

6339 - 178 - 16.10.2019.JPG (315.47 KB; downloaded 6253 times)

Un exemplu pozitiv este ce se întâmplă la Titan, pe linia 223 ajung tot mai puțin Kent 10, pentru că sunt trimise pe liniile cu ”Elevi”. Astăzi era doar#6348 pe această linie:

6348 - 223 - 16.10.2019.JPG (392.96 KB; downloaded 6250 times)

Re: Otokar Kent C - 10 Chev Celios

Gabi23 wrote:
#6339 pe linia 178, la ora 19:30 evident spre Sala Palatului nu era foarte solicitat și pentru că era apropiat de #4671....]

Cumva tur bis? S-a interesat cineva ce tur era?? Daca nu era bis atunci foarte rau. :(

Re: Otokar Kent C - 10 Dragos31

A fost toată ziua la traseu. De dimineață l-am remarcat pe aplicația InfoSTB, la prânz(aproximativ ora 12:00) un prieten mi-a transmis că este la traseu pe linia 178 - iar pe seară l-a imortalizat mai sus @Gabi23.

Depinde și ce se înțelege prin tur "bis". Să circule doar într-un anumit interval orar sau să fie prezent toată ziua la traseu la jumătatea intervalului  dintre două ture normale ...

Re: Otokar Kent C - 10 Chev Celios

Poate si amandoua la un loc. Daca a fost toata ziua inseamna ca a fost o greseala.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Autobuzul 6338 al Autobazei Militari, scoate un sunet ciudat in partea din spate. Se aude de parca ar merge infranat. Ori de la cutia de viteze ori de la diferential...

• anndrei
  • Posted:
  •  

Am observat ca luminile LED din salonul autobuzelor Otokar au doua intensitati. Prima pozitie este mai slaba, ca o lumina ambientala si nu se aprind cele doua spoturi ce lumineaza scaunele din spate, de langa motor. Iar a doua pozitie se aprind la intensitate maxima + cele doua spoturi. Sincer, mi se pare mai buna prima pozitie cu intensitate mai mica deoarece este mai putin deranjanta si mai vezi si afara, pe geam. Cand sunt aprinse la intensitate maxima, se vede foarte slab in exterior pe timpul noptii.
Cunoaste cineva rolul celor trei butoane?
Otokar.jpg (1.41 MB; downloaded 5404 times)

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 10 ADK

Al doilea e ceva de la ventilație iar al treilea probabil când alimentezi. Să nu aibă vreun antifurt ceva. Însă chiar nu știu că are un "plus" și un "minus"...

Re: Otokar Kent C - 10 ikarus13

Primul buton - Aeroterma cabina
Al doilea buton - Aeroterma salon
Al treilea buton - Webasto

Iar cel incercuit de jos cu desenul cu pompa (cu + - pe ea) - Deschide usa de la alimentare. Daca soferul nu ajunge in 15 secunde sa bage pompa sa alimenteze, se blocheaza si nu mai poate alimenta pana nu apasa iar pe acel buton.

Apoi, bineinteles, ultimul buton este pentru geamul de la cabina.

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 33

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433303 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”