Topic: Ministerul Dezvoltării - achiziție 70 autobuze electrice de 10m operabile în condiții de deal
98 posts, 30597 views
📖 Pagination options
- ticker
-
Posted:
-
Ministerul Dezvoltării - achiziție 70 autobuze electrice de 10m operabile în condiții de deal
ticker
Municipii beneficiare: Iași (24), Târgu Mureș (15), Tulcea (10)
Județe beneficiare: Neamț (21)
S-a publicat licitatia pentru 15 autobuze electrice de 10m pentru Targu Mures (din 70 in total - pentru Iasi, Piatra Neamt si Tulcea) + 15 statii incarcare lenta + 5 statii incarcare rapida.
http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/not ... 00061125
Vedem ce-o iesi - nu imi fac sperante...
Municipii beneficiare: Iași (24), Târgu Mureș (15), Tulcea (10)
Județe beneficiare: Neamț (21)
S-a publicat licitatia pentru 15 autobuze electrice de 10m pentru Targu Mures (din 70 in total - pentru Iasi, Piatra Neamt si Tulcea) + 15 statii incarcare lenta + 5 statii incarcare rapida.
http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/not ... 00061125
Vedem ce-o iesi - nu imi fac sperante...
- punmeister
-
Posted:
-
- Robert
-
Posted:
-
- Andrei98
-
Posted:
-
- Robert
-
Posted:
-
Re: Autobuze din Târgu Mureş
Robert
Acum m-am uitat la ei pe site. Este și pe vechea caroserie. Probabil numărul slab de comenzi i-a făcut să nu mai dezvolte această platformă.
Acum m-am uitat la ei pe site. Este și pe vechea caroserie. Probabil numărul slab de comenzi i-a făcut să nu mai dezvolte această platformă.
- punmeister
-
Posted:
-
- PTMZ
-
Posted:
-
Re: Achizitie autobuze electrice de 10 si 12m (MDRAP)
PTMZ
Mâine e termenul limită pentru depunerea ofertelor la cele de 10m. În afară de Sileo, cine ar mai putea participa?
Mâine e termenul limită pentru depunerea ofertelor la cele de 10m. În afară de Sileo, cine ar mai putea participa?
- Razvan021
-
Posted:
-
Razvan021
Doar cineva cu un prototip, adica oferta neconforma.Va avea probabil acelasi deznodamant ca la Drobeta si Alexandria, anulata din lipsa de participanti.Nu au facut si ei o consultare a pietei ceva ca sa afle ca ceea ce vor ei nu prea exista?Sileo are o alta problema tehnica/de calificare, din moment ce la prima licitatie pentru 10m a fost descalificata si la a doua nu s-a bagat.
Doar cineva cu un prototip, adica oferta neconforma.Va avea probabil acelasi deznodamant ca la Drobeta si Alexandria, anulata din lipsa de participanti.Nu au facut si ei o consultare a pietei ceva ca sa afle ca ceea ce vor ei nu prea exista?Sileo are o alta problema tehnica/de calificare, din moment ce la prima licitatie pentru 10m a fost descalificata si la a doua nu s-a bagat.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Am înțeles. Mulțumesc frumos.
Dar SOR cu EBN 9,5 nu s-ar încadra?
Am înțeles. Mulțumesc frumos.
Dar SOR cu EBN 9,5 nu s-ar încadra?
- punmeister
-
Posted:
-
- PTMZ
-
Posted:
-
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Termenul limită a fost prelungit până pe 31 iulie.
Termenul limită a fost prelungit până pe 31 iulie.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Încă o prelungire, 26 august e noul termen.
Încă o prelungire, 26 august e noul termen.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Încă o amânare, noul termen limită este 23 septembrie.
Încă o amânare, noul termen limită este 23 septembrie.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Inițiative și proiecte inter-regionale sau inter-județene
•
Choose destination