Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Repartizarea tramvaielor

2138 posts, 549321 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 153

📖 Pagination options
Re: Repartizarea tramvaielor STB Nenea_titi

Un Faur pe linia 10... 173. Ceva destul de inedit pentru această linie.

Re: Repartizarea tramvaielor STB vl273

124 se pare ca este imprumutat in continuare pentru depoul Titan..azi pe la 17.30 era pe linia 56 intrand in Sf. VIneri... :think:  :?

Așa...bun...de ce are Giurgiului tramvaie destul de bune, de aia le împrumută pentru alții, să le fărâme pe linii sub orice critică. Nicio problemă, de ce are Giurgiului puține tramvaie picate, o să ajungă ca Titan Colentina sau BN... dacă se mai fac astfel de practici perverse...se pare că Titan ajunge la fundul sacului cu tramvaiele... :roll:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor STB Utilizator anonim

Sa revine la normal odata cu redeschiderea lui 41, totusi vom mai vedea vagoane de Giurgiu la Dudesti cat se monteaza AC pe choppere.

56 e Dudesti? Eu știam Titan...

Re: Repartizarea tramvaielor STB cris_m

E la Titan... nu stiu de unde ai scos-o cu Dudesti  :lol:

Re: Repartizarea tramvaielor STB bobby

Nenea Titi, Marian se referea la împrumuturile celor de la Giurgiului pentru linia 10.

Deoarece se zicea că un vagon de GR a pătruns pe linie de Titan. Asta înseamnă că probabil, nu e imposibil ca pe viitor GR să alimenteze și 41... Având în vedere că destui apelează la el...și capătul lui 41 nu e extrem de departe și greu accesibil pentru GR. 007 când era pe 41, unde domicilia?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

007 cand era pe 41 era de Alexandria si avea pantograf Schunk.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor STB V2A

124 nu mai este împrumutat la Titan. Este repartizat în 7, probabil l-au dat înapoi la Giurgiului fiindcă a revenit, de astăzi, 119.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Odata cu redeschiderea liniei 41, Bucurestii Noi se retrag din linia 34 iar Alexandria din linia 47. De asemenea, Alexandria va reduce din surplusul de ture din 11 și 8, urmand ca din 25 sa se retraga la refacerea parcului normal al lui 41.

296 pe linia 10? Deja BN văd că se bagă și pe alte linii...

Re: Repartizarea tramvaielor STB macheta218

Era in 34.

34 merge pe pasajul Basarab? Nu (a mers, dar cu ani în urmă) . Știu că acolo merg doar 1/10. Și pe 34 l-am văzut pe 316...de aceea m-am mirat să-l văd pe 296 pe pod, și avea călători.

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 153

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”