Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)
2559 posts, 1048982 views
📖 Pagination options
-
- CiprianTRB
-
Posted:
-
Re: Discuții despre traseele regionale ale STB (R 4XX - Ilfo
CiprianTRB
Sursa : Facebook Petre Anghel
Sper sa se pună înapoi plăcuțele de Stație, mai sunt câteva stații la care lipsesc...
Sursa : Facebook Petre Anghel
Petre Anghel wrote:
Astazi , pe strada Eroului , s-a montat prima statie de asteptare calatori din cadrul proiectului de modernizare a tuturor statiilor din comuna Chiajna.
Este un proiect important pentru intreaga comunitate, si pe aceasta cale vreau sa va asigur ca va fi finalizat tronsonul liniei de transport public R434 pana la 15.09.2019.
Tin sa va multumesc pentru sugestiile primite pe aceasta pagina si sa mentionez ca doar impreuna putem contribui la modernizarea comunei noastre.
FB_IMG_1564588751891.jpg (116.83 KB; downloaded 4438 times)
FB_IMG_1564588747629.jpg (123.42 KB; downloaded 4437 times)
FB_IMG_1564588730139.jpg (70.1 KB; downloaded 4439 times)
Sper sa se pună înapoi plăcuțele de Stație, mai sunt câteva stații la care lipsesc...
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Aveti cumva idee daca linia R430 si-a modificat traseul? Intreb fiindca aseara, in jurul orei 20:00, autobuzul Mercedes-Benz Citaro Euro 3 - 4354, era stationat in terminalul de la Complex Comercial Apusului, printre turele liniei 336.
Am consultat si site-ul STB, iar ultima statie figureaza ca fiind cea corecta - Pacii.
Daca voi aveti mai multe informatii, astept sa le impartasiti.
4354 - Linia R430 - Complex Comercial Apusului - 2 August 2019

Aveti cumva idee daca linia R430 si-a modificat traseul? Intreb fiindca aseara, in jurul orei 20:00, autobuzul Mercedes-Benz Citaro Euro 3 - 4354, era stationat in terminalul de la Complex Comercial Apusului, printre turele liniei 336.
Am consultat si site-ul STB, iar ultima statie figureaza ca fiind cea corecta - Pacii.
Daca voi aveti mai multe informatii, astept sa le impartasiti.
R430 PACII.png (58.65 KB; downloaded 4386 times)
4354 - Linia R430 - Complex Comercial Apusului - 2 August 2019

-
- CiprianTRB
-
Posted:
-
CiprianTRB
Hmm... Foarte Ciudat... R430 are traseul prea scurt pentru a avea 2 capete la care staționează, posibil sa fi fost un șofer nou care nu știa traseul, ori a fost vreun accident și autobuzul a fost redirecționat la Complex Apusului.
Hmm... Foarte Ciudat... R430 are traseul prea scurt pentru a avea 2 capete la care staționează, posibil sa fi fost un șofer nou care nu știa traseul, ori a fost vreun accident și autobuzul a fost redirecționat la Complex Apusului.
- Robert Antohe
-
Posted:
-
Robert Antohe
R430 ar ajuta cu școlile dacă ar fi pe arterele :
Tur : Str Rezervelor, Str Schiorilor, Str Ghirlandei, Str Apusului, Bd Iuliu Maniu
La retur nu am nimic de zis, oricum asta este doar o parere
R430 ar ajuta cu școlile dacă ar fi pe arterele :
Tur : Str Rezervelor, Str Schiorilor, Str Ghirlandei, Str Apusului, Bd Iuliu Maniu
La retur nu am nimic de zis, oricum asta este doar o parere
- Citaro2037
-
Posted:
-
Citaro2037
Poate avea nevoie la toaletă! Capătul de la Valea Cascadelor nu este prevazut cu toalelă, iar în autobază nu mai este voie .Din cauza capetelor luminate din Directie.
Poate avea nevoie la toaletă! Capătul de la Valea Cascadelor nu este prevazut cu toalelă, iar în autobază nu mai este voie .Din cauza capetelor luminate din Directie.
- Robert Antohe
-
Posted:
-
Robert Antohe
CiprianTRB la șoferii de la Militari și nu numai ar trebui sa se facă o lege prin care dacă un om prinde autobuzul în stație, șoferul sa îl astepte, apoi sa plece
Am fost în Chiajna acum câteva zile într-o seara, R434 a sosit în stație eu i-am făcut semn sa ma aștepte, însă soferul a plecat ca se retrăgea și murea dacă ma aștepta pe mine și câțiva băieți
CiprianTRB la șoferii de la Militari și nu numai ar trebui sa se facă o lege prin care dacă un om prinde autobuzul în stație, șoferul sa îl astepte, apoi sa plece
Am fost în Chiajna acum câteva zile într-o seara, R434 a sosit în stație eu i-am făcut semn sa ma aștepte, însă soferul a plecat ca se retrăgea și murea dacă ma aștepta pe mine și câțiva băieți
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
@Citaro2037, din cate stiu, capatul de la Cartier Militari este "dotat" cu toaleta pentru soferi. Respectivul isi putea face nevoile acolo...
@Citaro2037, din cate stiu, capatul de la Cartier Militari este "dotat" cu toaleta pentru soferi. Respectivul isi putea face nevoile acolo...
- Robert Antohe
-
Posted:
-
Robert Antohe
Mare greșeală a făcut STB ca a pus liniile R452 și R458 la Republica fiindcă lumea era obișnuită cu Granitul, iar pe aceste linii, mai ales seara sunt mulți oameni bătrâni care nu pot învăța atât de ușor .
Privații se vor întoarce în 2021 (când expira contractul ADTPBI) cu capătul la Granitul fiindcă STB a pus capătul liniilor R452 și R458 la Republica.
R452 și R458 ar trebui sa aibă capăt unde s-a obișnuit lumea , nu unde ii vine ca altfel le pierde .
Liniile 400 și 401 aveai mulți oameni ca erau la Granitul, dar nu e nimic, în loc sa avem liniile R452 si R458 cu program vom avea jumătate de seara pierduta pana se umple microbuzul.
Bravo STB, ai reușit sa distrugi doua linii ca ai mutat capătul la Republica!
Mare greșeală a făcut STB ca a pus liniile R452 și R458 la Republica fiindcă lumea era obișnuită cu Granitul, iar pe aceste linii, mai ales seara sunt mulți oameni bătrâni care nu pot învăța atât de ușor .
Privații se vor întoarce în 2021 (când expira contractul ADTPBI) cu capătul la Granitul fiindcă STB a pus capătul liniilor R452 și R458 la Republica.
R452 și R458 ar trebui sa aibă capăt unde s-a obișnuit lumea , nu unde ii vine ca altfel le pierde .
Liniile 400 și 401 aveai mulți oameni ca erau la Granitul, dar nu e nimic, în loc sa avem liniile R452 si R458 cu program vom avea jumătate de seara pierduta pana se umple microbuzul.
Bravo STB, ai reușit sa distrugi doua linii ca ai mutat capătul la Republica!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Republica are legătura cu metroul...
Îi cam subestimezi pe bătrâni...
Păi n-ai decât să te duci la Republica să nu aștepți juma' de seară să se umple microbuzul...
Republica are legătura cu metroul...
...iar pe aceste linii, mai ales seara sunt mulți oameni bătrâni care nu pot învăța atât de ușor .
în loc sa avem liniile R452 si R458 cu program vom avea jumătate de seara pierduta pana se umple microbuzul.
Păi n-ai decât să te duci la Republica să nu aștepți juma' de seară să se umple microbuzul...
- Robert Antohe
-
Posted:
-
Robert Antohe
Dragos31 dacă șoferul nu mai putea stătea fiindcă făcea pe el, făcea pe el și se curata la toaleta din Cartierul Militari, R430 in tur întoarce la Autobaza Militari unde nu este toaleta.
andrei11 nu te contrazic ca exagerez puțin, însă și Pantelimon are metrou
Am fost la Granitul și asta am văzut
Fără supărare
Dragos31 dacă șoferul nu mai putea stătea fiindcă făcea pe el, făcea pe el și se curata la toaleta din Cartierul Militari, R430 in tur întoarce la Autobaza Militari unde nu este toaleta.
andrei11 nu te contrazic ca exagerez puțin, însă și Pantelimon are metrou
Am fost la Granitul și asta am văzut
Fără supărare
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
1) Nu mă supăr.
2) Pantelimonul NU are metrou, de unde ai scos-o și pe asta ?
1) Nu mă supăr.
2) Pantelimonul NU are metrou, de unde ai scos-o și pe asta ?
- Robert Antohe
-
Posted:
-
Robert Antohe
andrei11 bine, dar la Granitul nu sunt bănci la stație și dacă sunt, sunt pline, dacă ploua nu ai adăpost
Sa nu uitam de legătura cu tramvaiul 55
andrei11 stația de pe M1 care se cheamă Pantelimon ?
andrei11 stația de metrou Pantelimon exista, însă este unde întorc liniile 104,202,243,246, am văzut stația și aceste linii au stație acolo
Eu doar explic și spun o părere, dar stația Pantelimon exista
andrei11Republica are legătura cu metroul
Stația de metrou Pantelimon se afla la prima stație a liniilor 104,202,243, dar 1 din 3 metrouri ajung acolo și cred ca de aceea au mutat liniile la Republica
Poate
Fără supărare
andrei11 bine, dar la Granitul nu sunt bănci la stație și dacă sunt, sunt pline, dacă ploua nu ai adăpost
Sa nu uitam de legătura cu tramvaiul 55
andrei11 stația de pe M1 care se cheamă Pantelimon ?
andrei11 stația de metrou Pantelimon exista, însă este unde întorc liniile 104,202,243,246, am văzut stația și aceste linii au stație acolo
Eu doar explic și spun o părere, dar stația Pantelimon exista
andrei11Republica are legătura cu metroul
Stația de metrou Pantelimon se afla la prima stație a liniilor 104,202,243, dar 1 din 3 metrouri ajung acolo și cred ca de aceea au mutat liniile la Republica
Poate
Fără supărare
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
N-am înțeles, până la urmă ești pentru Granitul sau pentru Republica ? În primul post ești pentru Granitul și critici Republica iar în următorul critici Granitul și ești pentru Republica. Încep să mă încurc în argumentele tale.
N-am înțeles, până la urmă ești pentru Granitul sau pentru Republica ? În primul post ești pentru Granitul și critici Republica iar în următorul critici Granitul și ești pentru Republica. Încep să mă încurc în argumentele tale.
- Robert Antohe
-
Posted:
-
Robert Antohe
andrei11 cu Granitul fiindcă acolo s-a obișnuit lumea
https://photos.app.goo.gl/SF1gzRPkvy3dep8j6
Aceste linii vor mai rămâne în circulație?
andrei11 cu Granitul fiindcă acolo s-a obișnuit lumea
https://photos.app.goo.gl/SF1gzRPkvy3dep8j6
Aceste linii vor mai rămâne în circulație?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination