MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Romancierilor

517 posts, 214632 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Romancierilor orex

Astazi, 12.07.2019, se vede faptul ca au intrat in linie dreapta si aici. ”Plantau” celebrele borduri de ciment, pe segmentul cuprins intre strada Nera si strada Romancierilor. Pana in toamna, poate, se va reda circulatia pe bd. Dr. Taberei, sens str. Nera - aleea Lunca Cernei, via str. Romancierilor.

Re: Discutii - Lucrari statia Romancierilor helixdq

Astazi s-a reinceput lucrul la suprafata in zona accesului D, cu un excavator.

Re: Discutii - Lucrari statia Romancierilor catalinp

De fapt de ieri  :D

Raspuns de la metrorex : La stația Romancierilor, lucrările se execută conform graficului transmis de către Antreprenor. Lucrările sunt prevăzute a fi terminate în luna septembrie a acestui an.

Ca si celelalte, pentru care s-au avansat termene ce au fost DEPASITE in TOATE cazurile? ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Romancierilor CataOT

Raspuns de la Metrorex pe 15 Iunie. "Conform graficului transmis de către Antreprenor traficul rutier din zona Romancierilor, va fi realuat în luna august 2019". Fiecare angajat al serviciului comunicare de la metrorex are un alt grafic , eu asa cred.

Re: Discutii - Lucrari statia Romancierilor helixdq

S-a mai progresat de la Romancierilor spre materna, evident prioritate au bordurile :)
Septembrie mi se pare un termen destul de realist pentru deschiderea circulatiei.

romancierilor_1.jpg (353.7 KB; downloaded 3391 times)

Poate mai realist! Daca ai observat niciunul dintre termenele furnizate noua nu a fost respectat, recte cele de la R. Doamnei, C. Brancusi, chiar daca acestea au fost avansate, fix, de aceeasi autoritate! Deci, pana nu vedem efectiv realitatea faptelor, nimic nu e sigur! :yes:

Re: Discutii - Lucrari statia Romancierilor aztec

Pt ca graficul...e fluid.
Relativ la constanta universului, comparat cu varsta soarelui este absolut precis.
Exact si fix de la moartea dinozaurilor.
Punctual fata de facerea lumii...
Noi suntem carcotasi ca il aproximam cu existenta noastra efemera pe pamant.

Am intrebat eu pentru Raul Doamnei si mi-a raspuns ca s-a inteles gresit  ! 28 iunie era pentru deschiderea traficului pe bulevard (ceea ce s-a intamplat :roll: ) nu pe strada Raul Doamnei care e programata prin noiembrie 2019

Re: POZE Lucrari- Statia Romancierilor orex

Ti se pare vreun avans teribil urmarit din blocul ”Materna”?! Mie nu, dupa atat de mult timp! :oops:

Se lucreaza cam de la inceputul lui iulie, desigur ca in acelasi mod ca peste tot...foarte foarte lent ! O sa urmeze problema parcarilor , mai ales dinspre Valea Ialomitei unde s-au obisnuit cu parcarea pe banda 3 si 1

Re: Discutii - Lucrari statia Romancierilor aztec

Odata scapata din mana parcarea pr banda 3-a...asa va ramane, precum si parcarea in intersectii..
Nu ii intereseaza prea tare...ca pierd voturi...

Ohooo, se pot aduna bani frumosi pentru comunitatea locala pentru ”stangaciile” astea! Chestiunea e cum sunt utilizati! ;)

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433345 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”