MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 494360 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 George

andrei11 wrote:
De ce nu se restrânge spațiul după încheierea unor activității nu mai intră în sfera organizării de șantier (...)

Nu cred că s-a greșit la organizările de șantier, asta din scurtele vizite pe care le-am efectuat de plăcere în decursul timpului în Dr. Taberei.

1. Ci intra in sfera incompetentei, probabil. Tine totusi tot de santier si tot de organizare, cumva, caci planul banuiesc ca nu se face doar pe suprafete, ci si pe intervale de timp.

2. Vizita de placere la ore care nu sunt de varf nu este acelasi lucru cu fluxul de trafic in zile de lucru dimineata spre oras si dupa-amiaza inapoi. Crede-ma pe cuvant.

3. @ guru: sa comentam curand ceva evolutii pozitive, zic si sper, ca justificari molfaim de peste 5 ani. Asta la modul general, ca nu suntem noi de vina.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

1) Prin organizarea de șantier aici m-am referit STRICT la organizarea spațiului pentru activitatea normală a șantierului.
2) Evident că te cred, nu am analizat subiectul blocajelor în Dr. Taberei, de aceea am și precizat că vizitele mele  au fost doar de plăcere. Și evident în afara orelor sensibile.
3) Nu mă bag,  nu e teritoriul meu. Sunt amator 100 %.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Evident ca principala cauza e incompetenta, doar ca <e mai multa/multi> si atunci nu e chiar atat de evident a cui ca sa putem pune cu precizie chirurgicala degetul pe <buboi>.
Uneori imi venea sa spun nu cumva sa va doriti sa avem mormantul lui Tutankamon in loc de metrou dar si ala a fost mai intai terminat si echipat si abia apoi <astupat>!
:lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Adrian Rosca

subway guru wrote:
PS Opera nu e in circulatie si nu se poate inchide pana nu se monteaza ventilatoarele, e fund de sac.

Stai nitzel. Ce treaba are finalizarea structurii PSS cu montajul ventilatoarelor? Oricum in planseu ramane gol pentru priza de aer.

N-are rost să mai traseze un nou perimetru pentru șantier, nu încurcă pe nimeni. Oricum acolo va trebui calată o automacara și depozitate piesele pentru ventilatoare. Să te apuci să muți garduri într-un perimetru unde e în afara oricărei circulații pietonale / auto e muncă degeaba.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Adrian Rosca

Andrei, eu nu m-am referit la perimetrul santierului de la PSS. E evident ca nu are rost sa il micsoreze inainte sa finalizeze integral lucrarile.

Văd că se lucrează la accesul  de la statuia Eroilor Sanitari în stație. Bine, pe accesul respectiv se va putea intra și la  Eroilor / M 1, dar n-are sens s-o iei pe acolo.

Re: POZE - Statia Eroilor 2 andrei11

TibiV wrote:
Poze din 24 mai 2019.
[...]
Sursa: https://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=34.msg244367#msg244367

Stația arată de parcă a căzut meteoritu' în ea.  :twisted:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Sa vedem daca se va intra si in E1 pe acolo.
Daca DA, are sens, pentru cei care vor sa utilizeze liftul sau scarile rulente, pentru ca va fi singurul acces dotat cu asa ceva in acel capat.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

Depinde pe unde vii, si incotro mergi. ;)
@sab
decat sa te corecteze ”cineva” vezi cu ”rulente” cum o rezolvi... ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Are cineva idee la ce folosesc aceste "apendice" ale stalpilor ?
Eroilor 2.jpg (191.05 KB; downloaded 3233 times)

Se intră sigur și la E 1,   doar nu crezi că sunt 2 culoare separate suprapuse !

• sab
  • Posted:
  •  

Atunci mi se pare un proiect total aiurea. Au macelarit parcul sa faca un acces inutil si "derdelusuri" la fel de inutile. Oare Ministerul Mediului nu a avut un cuvant de spus aici , intr-un oras care oricum sufera la capitolul spatii verzi, in zona (semi) centrala tu vii cu un asa proiect ???
Puteau sa faca doar liftul sau rulanta ca "apendice" la vechile guri de acces, asa cum au facut la Grigorescu de exemplu. De lift si rulante era nevoie, dar de o noua gura de acces si de "derdelusuri" chiar nu era nevoie.
Eu am crezut initial ca statia M1 nu va comunica decat prin acest pasaj lung cu statia M5, si doar de la nivelul peroanelor, nu si la nivelul turnichetilor. Doar asa avea sens si pasajul si accesul, insa "derdelusurile" nu aveau logica nici in acest caz.
Degeaba au facut rulante si lift de la peron,  experienta ne spune ca omul foloseste drumul cel mai scurt. Si care este cel mai scurt drum sa schimbi M1 cu M5 ? Vestibulul de la Municipal. In niciun caz ultimele rulante, cele dinspre statuie...

Ei mizează că nu o să încapă toți cetățenii dornici de Drumul Taberei  fix în primul vagon ( dacă se vine de la Izvor ) sau  în ultimul dacă se vine de la Grozăvești / din Militari.

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464041 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”