Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1389226 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
Adrian Rosca
Chiar era nevoie sa postezi poza cucului?
misterr wrote:
Ministrul Transporturilor: În luna decembrie deschidem Magistrala 5 de metrou
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, susţine că în luna decembrie a acestui an va fi deschisă Magistrala 5 de metrou.
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, marţi seară, la B1 TV, că miercuri va avea o discuţie cu noul director de la Metrorex căruia îi va spune ce i-a transmis şi predecesorului acestuia şi anume că lucrează cu mandatul pe masă.
“Eu ştiu că trebuie să fac ceea ce am spus, în cazul metroului să terminăm Magistrala 5 pentru că mâine o să am şi eu o discuţie cu domnul director proaspăt instalat în care îi voi spune ce i-am spus şi directorului Şodolescu, lucrează cu mandatul pe masă. În luna decembrie deschidem Magistrala 5. La sfârşitul lui decembrie se va circula pe Magistrala 5, va fi deschisă", a declarat Răzvan Cuc.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Inspiră multă încredere, numai cînd îl vedem parcă deja mergem cu metroul!
Inspiră multă încredere, numai cînd îl vedem parcă deja mergem cu metroul!
- andrei11
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Daca poza era parte IMPORTANTA a articolului, poate cea mai importanta.
P.S. Poza este si la topicul M6...
Adrian Rosca wrote:
Daca poza era parte IMPORTANTA a articolului, poate cea mai importanta.
P.S. Poza este si la topicul M6...
- misterr
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu cred ca exista asa ceva. Parerea mea este ca este doar o forma de presiune/ o amenintare.
Nu cred ca exista asa ceva. Parerea mea este ca este doar o forma de presiune/ o amenintare.
- orex
-
Posted:
-
orex
Din stiri pe surse... dom ministru ar fi pe faras, la urmatoarea remaniere! Sunt convins ca sunteti la curent cu asta!
Din stiri pe surse... dom ministru ar fi pe faras, la urmatoarea remaniere! Sunt convins ca sunteti la curent cu asta!
- orex
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
orex
Noaptea nu, ca s-ar fi facut de ras , dar barem ziua sa vedem actiune in forta!
Cat priveste comparatia cu linia 5 e una desantata! Nu poate fi adusa-n discutie ca nu se potriveste fluxului de calatori pe care-l ”aspira” linia 41 in raport cu linia 5, chiar si functionala!
Noaptea nu, ca s-ar fi facut de ras , dar barem ziua sa vedem actiune in forta!
Cat priveste comparatia cu linia 5 e una desantata! Nu poate fi adusa-n discutie ca nu se potriveste fluxului de calatori pe care-l ”aspira” linia 41 in raport cu linia 5, chiar si functionala!
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
satanistule, iar vrei să punctezi la << artistic >>. Evident fără șanse. Adică cum 41 va avea soarta tramvaiului 5 ? Bleah, nu se dau puncte la lungimea unei postări.
satanistule, iar vrei să punctezi la << artistic >>. Evident fără șanse. Adică cum 41 va avea soarta tramvaiului 5 ? Bleah, nu se dau puncte la lungimea unei postări.
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Noua infatisare a accesului la metrou M5- Orizont
Noua infatisare a accesului la metrou M5- Orizont
PhotoPictureResizer_190715_132232885_crop_2847x1564.jpg (1.13 MB; downloaded 2526 times)
PhotoPictureResizer_190715_132139970_crop_2435x1561.jpg (464.79 KB; downloaded 2524 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Zici ca este din lantul unor benzinari...
Verdele este ca sa respecte culoarea magistralei, nu ?
Zici ca este din lantul unor benzinari...
Verdele este ca sa respecte culoarea magistralei, nu ?
- survola
-
Posted:
-
survola
Este așa pentru ca Bucureștii să fie o capitală mai verde.
Este așa pentru ca Bucureștii să fie o capitală mai verde.
📖 Pagination options