Topic: Accidente / incidente
5225 posts, 1499306 views
📖 Pagination options
- Victor92
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
Victor92
In urma cu 30 de minute pe Cascadelor.
Nu cunosc alte detalii.
Las poza de pe un grup de Facebook - Info Trafic Bucuresti si Ilfov.
Un chopper implicat.
In urma cu 30 de minute pe Cascadelor.
Nu cunosc alte detalii.
Las poza de pe un grup de Facebook - Info Trafic Bucuresti si Ilfov.
Un chopper implicat.
1024D1A5-645F-46CA-A907-5541A70DC2E5.jpeg (112.4 KB; downloaded 3327 times)
- crocodil
-
Posted:
-
crocodil
Un tip cu un logan a zburat pe calea de rulare a tramvaiului... Din fericire tramvaiul STB nu a fost implicat.
Un tip cu un logan a zburat pe calea de rulare a tramvaiului... Din fericire tramvaiul STB nu a fost implicat.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
La ora asta autobuzele liniilor 178, 641, 642 sunt blocate din cauza unui incendiu in zona Ciurel.
La ora asta autobuzele liniilor 178, 641, 642 sunt blocate din cauza unui incendiu in zona Ciurel.
Untitled.jpg (83.38 KB; downloaded 2993 times)
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Intersectia a fost blocata doar 5 minute cat au stat pompierii sa stinga focul (Sens Crangasi).
A ars o motocicleta.
Intersectia a fost blocata doar 5 minute cat au stat pompierii sa stinga focul (Sens Crangasi).
A ars o motocicleta.
- Gabi23
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
- Cristy
-
Posted:
-
Cristy
Fază tare cu Tatra 3317 pe linia 35 acum cateva minute in stația Pot Grozăvești. Ajunge in stație, nu deschide ușile, lumea nu coboară/urcă, vatmanul se uită în oglindă și dă-i bătaie mai departe.
Un cetățean enervat ia o piatră și nimerește luneta tramvaiului.
No comment...
Fază tare cu Tatra 3317 pe linia 35 acum cateva minute in stația Pot Grozăvești. Ajunge in stație, nu deschide ușile, lumea nu coboară/urcă, vatmanul se uită în oglindă și dă-i bătaie mai departe.
Un cetățean enervat ia o piatră și nimerește luneta tramvaiului.
No comment...
- hADRIAN
-
Posted:
-
hADRIAN
La aceasta ora trafic blocat pe Sos. Viilor spre Rahova, coadă de tramvaie pana la Eroii Revolutiei.
La aceasta ora trafic blocat pe Sos. Viilor spre Rahova, coadă de tramvaie pana la Eroii Revolutiei.
- Volvo 65
-
Posted:
-
Volvo 65
Un incident la Liberty a blocat toate liniile de tramvai din zonă. 083 îl tractează pe 3411, care are pantograful rupt, iar un V3A este împins de 4048 către depou.
De asemenea, era înființată linia navetă 625
Un incident la Liberty a blocat toate liniile de tramvai din zonă. 083 îl tractează pe 3411, care are pantograful rupt, iar un V3A este împins de 4048 către depou.
De asemenea, era înființată linia navetă 625
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Am primit notificare ca liniile 7, 10, 11, 19 si 25 sunt blocate, are cineva ceva detalii?
Am primit notificare ca liniile 7, 10, 11, 19 si 25 sunt blocate, are cineva ceva detalii?
- essco
-
Posted:
-
essco
Eu am primit o notificare care arata asa: Liniile sunt blocate. Eveniment de circulatie.
Dar nu scrie despre ce linii e vorba. Or fi toate?
Eu am primit o notificare care arata asa: Liniile sunt blocate. Eveniment de circulatie.
Dar nu scrie despre ce linii e vorba. Or fi toate?
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
- PTMZ
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum: