Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Managementul traficului, semaforizare și indicatoare rutiere

861 posts, 232768 views

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 62

📖 Pagination options
Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut misterr

A fost reparat azi-noapte semaforul, se pare că e citit forumul nostru!

Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut cris_m

Ar fi bine, dar cred ca a reclamat cineva :)

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut anndrei

In Bucuresti s-au cam sters toate marcajele rutiere de pe asfalt. Pe unele strazi nu se mai vede nimic iar pe altele proaspat trasate dupa cateva ploi se sterge mai mult de jumate din intensitatea albului. Mai nou unele indicatoare montate nu mai au acea reflexie, totul este din ce in ce mai ieftin si mai prost...
Domnul director Hoarta Radu este incompetent. Este inadmisibil ca pe Bd. Uverturii sa nu fie trasat marcajul rutier de peste 2 ani de zile.

Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut PTMZ

De Lacul Tei, ce stă de vreo 4 ani nemarcată, dacă nu mai bine, ce mai zici? Era vorba să facă sens unic spre Barbu Văcărescu, spre D-na Ghica să urce doar autobuzele, odată ce terminau A3, dar termenele s-au prelungit, A3 e gata de ceva timp, iar indicatoarele rutiere montate la asfaltare au dispărut, semn că probabil au renunțat la sens unic pe acolo. Strada nici acum nu este marcată, măcar să fi reconfigurat sensurile, tot ar fi trebuit să fie gata marcajele până acum.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Eu nu zic nimic. Intreaba-l pe domnul Hoarta Radu care ne abureste spunand ca este pe minus cu bugetul...iar dupa aprobarea noului buget tot pe minus este si nu are nici materiale, nici cu ce sa lucreze, nici cu cine sa lucreze...pe scurt se vaita non-stop. Eu nu stiu ce face la birou
:?: Probabil se duce sa aiba de unde veni. Of are doar 11 oameni pentru marcajele rutiere...de parca ar remarca zilnic cate un bulevard. Daca este bine marcat cu vopsele de calitate superioara cativa ani de zile nu are ce sa le faca cu exceptia lucrarilor. Dar din ce am observat se sala dupa 2-3 ploi.

Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut Serban

Marcajele cu termoplast erau o obisnuinta acum cativa ani. In ultima perioada au devenit o raritate, 99% din strazi se marcheaza cu o porcarie de vopsea care nu tine nici 3 luni.

Orasul nu numai ca nu evolueaza, dar nici macar nu stagneaza. Involueaza pe zi ce trece, se degradeaza tot, zici ca nu e administrat de nimeni.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Cati ani o avea domnul Hoarta Radu, mai bine s-ar pensiona ca tot nu face nimic.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Am primit raspuns de la ASPMB ca nu pot monta un indicator rutier ,,interzis" pentru ca nu il au pe stoc si trebuie asteptat pana se face licitatia :shock:  Sa inteleg ca de siguranta rutiera ii doare undeva pe cei de la ASPMB...

Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut misterr

Ancheta semaforului ”sabotat” din Capitală a fost clasată. Anchetatorii nu au găsit dovezi

Click pe imagine pentru video:

Procurorii Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate şi Terorismului au clasat ancheta legată de incidentul de la sfârșitul anului trecut când un semafor de pe un bulevard din sectorul 3 al Capitalei ar fi funcţionat incorect.

La vremea respectivă, reprezentanţii primăriei generale s-au plâns că totul ar fi fost din pricina unei intervenţii deliberate menite să compromită sistemul de semaforizare şi monitorizare.

Cercetările - susţin procurorii DIICOT - nu confirmă însă bănuială. Anchetatorii nu au găsit dovezi ale unei pretinse intervenţii criminale şi vorbesc despre echipamente vechi.

Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut cris_m

Vechimea este considerabila, sistemul adoptat nu este deloc protejat de intemperii, cauza principala in cazul respectiv, dpmdv. In sustinerea acestei teorii stau pozele care circula pe net cu semaforul de la intersectia Nicolae Grigorescu×Constantin Brancusi (Potcoava), dupa furtuna de vineri dupa-amiaza. Nu cred ca mai sunt necesare alte comentarii. Poza am luat-o de la o prietena.
Screenshot_20190524-191613_Snapchat.jpg (744.34 KB; downloaded 4787 times)

Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut zapacitu

Sa fie Lumina, nu? :)) O fi fost fix de Inaltare la Catolici...

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut V2A

Au fost înlocuite semafoarele din intersecția Bd. Camil Ressu x Str. Dristorului x Str. Rm. Vâlcea. Am impresia că s-au modificat și timpii.

Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut chriss

Poate ar trebui înlocuite și semafoarele din intersecția Drumul Taberei cu strada Brașov (Tricodava) sunt distruse majoritatea!

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Managamentul traficului, semaforizare și indicatoare rut V2A

Semafoare noi au fost montate și în intersecțiile Str. Nerva Traian x Bd. Octavian Goga, Calea Vitan x Calea Dudești x Str. Lucian Blaga x Bd. Octavian Goga și Calea Dudești x acces parcare București Mall.

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 62

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”