Topic: Interstatia Eroilor 2 - Eroilor 1 - PSS Eroii Sanitari
502 posts, 178310 views
📖 Pagination options
- CataOT
-
Posted:
-
Re: Interstatia Eroilor 2 - Eroilor 1 - PSS Eroii Sanitari
CataOT
Si aici, tot de pe surse, astazi se doreste redeschiderea traficului. A fost ceva legat de garantia la marcaje din cate am inteles.
Si aici, tot de pe surse, astazi se doreste redeschiderea traficului. A fost ceva legat de garantia la marcaje din cate am inteles.
- catalinp
-
Posted:
-
catalinp
S-a deschis? Pe waze vad ca nu mai exista drum inchis!
Ce o insemna garantia la marcaje? Ca rezista cat...1 luna?
S-a deschis? Pe waze vad ca nu mai exista drum inchis!
- CataOT
-
Posted:
-
CataOT
Mai multe nu stiu sa spun. Asta am auzit asta am transmis.
Mai multe nu stiu sa spun. Asta am auzit asta am transmis.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Upss, , CataOT, scuzele mele, te-am confundat cu catalinp.
Upss, , CataOT, scuzele mele, te-am confundat cu catalinp.
- orex
-
Posted:
-
orex
Vedem maine dimineata daca in zona s-a reluat circulatia! Ma indoiesc, dar nu facem ”compromisuri”, nu?
Vedem maine dimineata daca in zona s-a reluat circulatia! Ma indoiesc, dar nu facem ”compromisuri”, nu?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La marcajele obisnuite (alea <zugravite> ) e 6luni, la cele <plastifiate> e cam 2ani.
catalinp wrote:
S-a deschis?
La marcajele obisnuite (alea <zugravite> ) e 6luni, la cele <plastifiate> e cam 2ani.
- CataOT
-
Posted:
-
CataOT
Informare de pe pagina de facebook Info Trafic Buc-If:
"Începând de sâmbătă, 22 iunie, ora 10.00, se va deschide traficul rutier pe Bd. Eroii Sanitari, segmentul cuprins între Str. Sf. Elefterie și Bd. Eroilor și pe Bd. Drumul Taberei, segmentul cuprins între Str. Valea Ialomiței și Str. Valea Argeșului, doar pe sensul către Str. Valea Argeșului. "
Informare de pe pagina de facebook Info Trafic Buc-If:
"Începând de sâmbătă, 22 iunie, ora 10.00, se va deschide traficul rutier pe Bd. Eroii Sanitari, segmentul cuprins între Str. Sf. Elefterie și Bd. Eroilor și pe Bd. Drumul Taberei, segmentul cuprins între Str. Valea Ialomiței și Str. Valea Argeșului, doar pe sensul către Str. Valea Argeșului. "
- orex
-
Posted:
-
Re: POZE - Statia Eroilor 2
orex
Da, in fine astazi 22.06.2019, s-a deschis circulatiei auto si bd. Eroilor Sanitari, portiunea cuprinsa intre bd. Eroilor si str. Elefterie.
Dupa cum se poate vedea, este ca de promenada, multi, inca, nestiind despre revenirea la normal a traficului pe aceasta ruta!
Vedere pre sensul Opera
Vedere spre Palatul Cotroceni
Da, in fine astazi 22.06.2019, s-a deschis circulatiei auto si bd. Eroilor Sanitari, portiunea cuprinsa intre bd. Eroilor si str. Elefterie.
Dupa cum se poate vedea, este ca de promenada, multi, inca, nestiind despre revenirea la normal a traficului pe aceasta ruta!
Vedere pre sensul Opera
Vedere spre Palatul Cotroceni
- orex
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Deși există macaz E 1 / E 2, după macaz liniile din tunel au fost demontate pe o distanță de aproximativ 5 m. De ce ?
Deși există macaz E 1 / E 2, după macaz liniile din tunel au fost demontate pe o distanță de aproximativ 5 m. De ce ?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pozitionarea pe definitiv a matzaraiei de cabluri E1 care traverseaza zona.
Pozitionarea pe definitiv a matzaraiei de cabluri E1 care traverseaza zona.
- orex
-
Posted:
-
orex
Astazi, 12.10.2019, se betona si portiunea de trotuar (din dreptul adapostului ALA) bd. Eroilor Sanitari colt cu Bd. Eroilor, sens spre Academia Militara. Cata vrednicie!
Astazi, 12.10.2019, se betona si portiunea de trotuar (din dreptul adapostului ALA) bd. Eroilor Sanitari colt cu Bd. Eroilor, sens spre Academia Militara. Cata vrednicie!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination