Galerii foto-video personaleGaleria video a membrilor

Topic: SirVlady - Galerie video

10 posts, 5095 views
SirVlady - Galerie video SirVlady

Megacompilatie: Tramvaiele din Bucuresti

Re: SirVlady - Galerie video SirVlady

Tramvaiul V3A-93M-EPC #014 in prima de zi de circulatie dupa RK

Un trenulet de 3 GM-uri (915 + 1395 + 1326) in Gara Bucuresti Nord, 29.03.2019.

Activitate Feroviara/Rail Activity @ Halta Bucuresti Basarab/Atelierele CFR Grivita; 1.04.2019

Activitate feroviara in Gara de Nord/Rail activity in Northern Railway Station; 15.04.2019

Expozitia de vagoane si automotoare Infratrans - editia 2019

Re: SirVlady - Galerie video WT_fan06

Ultimele trei clipuri nu pot fi văzute pe forum. Cred că le-ai setat tu astfel încât să nu poată fi distribuite.

Re: SirVlady - Galerie video Dragos31

Da, asa este. Credeam ca doar la mine e aceasta problema.

De fiecare dată uit să permit incorporarea video-urilor să poată fi văzute și pe site-uri externe.  :oops:
Mulțumesc că m-ați avertizat!  :)

Am zis să mai șterg praful pe aici și să vă încânt cu noile apariții de pe canal.  :D

Story: În general, n-am mai încărcat nimic și am fost under the radar deoarece contul de YouTube mi-a fost spart și au fost încărcate livestream-uri în care se promovau escrocherii cu cryptomonede și alte chestii care încălcau regulile comunității YouTube, astfel ducând la suspendarea contului, ca ulterior să îmi mănânc nervii cu echipele YouTube de pe platforma X, cât și cu cele de la Creator Support vreme de 2 ani, spunându-le în mod continuu că n-am încărcat conținut care încălca regulile comunității.  :evil:
În cele din urmă, am reusit să restabilesc accesul la canal, mai greu, but better late than never!  :mrgreen:

Home page  • 
Parent forum: Galeria video a membrilor  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435438 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”