MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Brancusi

695 posts, 253545 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 50

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (Brancusi) CataOT

Sa vedeti ce frumos se vedea si mirosea cand asfaltul din spatele finisorului era spalat de ploaie.....  :popa:

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (Brancusi) ionutmar

Dupa ce vineri asfaltau pe ploaie si sambata pana la 14...acum au obosit...incarcau masina de asfaltat...cred ca mai era 40-50%

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (Brancusi) t530

Pe la ora 18.30 se asfalta aproape de Valea Ialomitei

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (Brancusi) catalinp

Salutare ! Are cineva idee cum ramane cu sensul dinspre Valea Argesului spre Valea Ialomtiei,adica ce se vede in poza? Se va mari scuarul de pe mijloc astfel incat sa ramana 3 benzi pe sens ?(prima banda automat parcare pt ca nu au facut parcare in spic).  Momentan incepand cu scuarul pentru pietoni de unde am facut poza este mult mai ingust decat era inainte sa se apuce de lucrari si continua cu spatiu verde pe mijloc unde bordurile sunt deja puse pe ambele parti  :?  :?
IMG_20190528_104645.jpg (1.65 MB; downloaded 3526 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (Brancusi) ionutmar

Probabil e ingustat pentru viraj la stanga...

Re: POZE Lucrari - Statia Valea Argesului (Brancusi) orex

busa wrote:
Mai 26, 2019

In plan indepartat  este faimosul acces ”A” ( bd. Dr. Taberei nr. 90, in fata blocului C 8), iar in plan apropiat este acces  ”C” ( bd. Dr. Taberei colt cu str. Targu Neamt). Este valabil pentru ambele instantanee!

Re: POZE Lucrari - Statia Valea Argesului (Brancusi) andrei11

Mai degrabă observ că s-a amenajat spațiul verde și s-a început asfaltarea...

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (Brancusi) orex

@catalinp
Asa era initial, cu o singura exceptie! Pe zona Dr Taberei, intre V Argesului si V Ialomitei n-o sa mai fie instalate niciodata console pentru traseu de troleibuz. Nici n-ar rezista, unei asemenea sarcini, stalpii conici, instalati, pentru iluminat stradal. La fel ar trebui sa fie refacuta si a treia banda situata la semaforul din intersectia bd. Dr. Taberei cu str. Romancierilor sau cum este, deja, a treia banda de la Orizont, unde 105 si troleibuzele vireaza stanga pe bd. Vasile Milea.
PS
Pentru  edificare poti vedea postarea din data de 24.10. 2011 a lui Utilizator anonim, instantaneul 6, care confirma acesta situatie.

# andrei, cu privire la pozele postate de noul coleg afiliat forumului ”busa”.
Eu sugeram doar ca pozele sunt facute dinspre V Argesului spre V ialomitei. In rest, se vede limpede ce s-a intamplat la interval de 5 zile.
Appo!
Si astazi se turna asfalt. Lucrarile s-au extins pe aproximativ toata lungimea Bd. Dr. Taberei, intre V Ialomitei si V Argesului, cu ingustarea caii de rulare la doar o banda, din dreptul  str. Tg. Neamt, pana la intersectia cu str. V Argesului.

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (Brancusi) survola

orex wrote:
# andrei, cu privire la pozele postate de noul coleg afiliat forumului ”busa”.

Are o poziție foarte bună noul coleg și într-adevăr se vede evoluția.

Sa nu tragem in ”pianist”!
Pacat ca n-a sustinut demersul ceva mai de mult...ca avea ”pozitie” ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (Brancusi) catalinp

orex wrote:
@catalinp
Asa era initial, cu o singura exceptie! Pe zona Dr Taberei, intre V Argesului si V Ialomitei n-o sa mai fie instalate niciodata console pentru traseu de troleibuz.

M-am edificat. Asa este, inainte se facea a4a banda inainte de intersectie, dar acum...cum va fi ? Ca asta era curiozitea mea...4 benzi pe sensul Valea Argesului-Valea Ialomitei (si 3 benzi unde se lucreaza acum, sens Valea Ialomitei-Valea Argesului ) si scuar cu spatiu verde mai ingust, fata de 3 benzi si scuar cu spatiu verde mai lat in 2011?

P.S. Oare de ce nu facut parcare in spic precum in fata blocului Materna? O sa vina primaria peste 2-3 ani...alti bani,alta distractie

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (Brancusi) andrei11

Notă :
Tot off topicul despre parcările din Dr. Taberei îl găsiți la ‹Zona metropolitană București ‹ Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București > / Diverse.

Re: Discutii - Lucrari statia Valea Argesului (Brancusi) CataOT

Am revenit cu o solicitare de informatii de interes public la Metrorex pentru ca astazi, conform raspunsului asumat: Stația Brâncuși -  deschidere trafic 31.05.2019 si nu s-a intamplat. Ca mai este mult sau putin de lucru, este treaba dumnealor si nu imi place sa fim luati asa ''de frumosi"

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 50

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433604 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”