Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei
819 posts, 372498 views
📖 Pagination options
-
- aztec
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei
aztec
Nu am inteleg ceva.
Ok , sensul spre RD dinspre VA este rezolvat la 2 benzi si cu trolelu...
Cum va fi invers...inca e neclar, se schimba sensul pe firele existente, se fac altele...?
Nu am inteleg ceva.
Ok , sensul spre RD dinspre VA este rezolvat la 2 benzi si cu trolelu...
Cum va fi invers...inca e neclar, se schimba sensul pe firele existente, se fac altele...?
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Se mută calea de rulare spre cea de-abia construită.
Acum se circulă peste accesul B
Se mută calea de rulare spre cea de-abia construită.
Acum se circulă peste accesul B
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Normal, trebuie musai asfalt aghezmuit cu ploicica!
survola wrote:
Continuă și astăzi asfaltarea.
Normal, trebuie musai asfalt aghezmuit cu ploicica!
- CataOT
-
Posted:
-
CataOT
Saptamana aceasta sa ne asteptam la devierea mult asteptata ? Am vazut in poze ca este si marcaj provizoriu.
Saptamana aceasta sa ne asteptam la devierea mult asteptata ? Am vazut in poze ca este si marcaj provizoriu.
- catalinp
-
Posted:
-
catalinp
De azi se circula pe noua deviere, banuiesc ca definitiva pentru sensul spre Tricodava. Sensul spre Valea Argesului a ramas la fel. Am vazut si semafoarele functionale pe la ora 15
De azi se circula pe noua deviere, banuiesc ca definitiva pentru sensul spre Tricodava. Sensul spre Valea Argesului a ramas la fel. Am vazut si semafoarele functionale pe la ora 15
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
De 2-3 zile au inceput si lucrarile pt rezolvarea intersectiei.
Azi , vizita de lucru a unui " fotograf profesionist"....
In curand, adica mai spre toamna si un update cu lucrarile de astazi , asa cum sunt ele..
Pe google street view..
De 2-3 zile au inceput si lucrarile pt rezolvarea intersectiei.
Azi , vizita de lucru a unui " fotograf profesionist"....
In curand, adica mai spre toamna si un update cu lucrarile de astazi , asa cum sunt ele..
Pe google street view..
IMG_20190614_131749.jpg (1.04 MB; downloaded 4053 times)
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Avand in vedere ca termenul avansat initial, pentru refacerea suprafetelor in doua locatii (statia Brancusi si bd. Eroilor Sanitari), s-a prorogat, cred ca ne este clar tuturor ca R. Doamnei nu poate fi terminat in 4(patru) zile, asa cum declarau prin aprilie unui coleg de-al nostru, decat...daca aduc cateva zeci de chinezi sa definitiveze treaba, pe baza de voluntariat!
PS
Poate, totusi, nu vor insista sa se face de bafta si la Favorit!
Avand in vedere ca termenul avansat initial, pentru refacerea suprafetelor in doua locatii (statia Brancusi si bd. Eroilor Sanitari), s-a prorogat, cred ca ne este clar tuturor ca R. Doamnei nu poate fi terminat in 4(patru) zile, asa cum declarau prin aprilie unui coleg de-al nostru, decat...daca aduc cateva zeci de chinezi sa definitiveze treaba, pe baza de voluntariat!
PS
Poate, totusi, nu vor insista sa se face de bafta si la Favorit!
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Se judeca asa...
Daca au putut sa stea cu strada inchisa 8 ani, din care s-au lucrat doar 2.. ce mai conteaza cateva luni in plus
Oricum, suntem in grafic .
Se judeca asa...
Daca au putut sa stea cu strada inchisa 8 ani, din care s-au lucrat doar 2.. ce mai conteaza cateva luni in plus
Oricum, suntem in grafic .
-
- orex
-
Posted:
-
orex
In graficul cui?
Si cine crede in minuni nu poate avea o predictie asa de favorabila!
In graficul cui?

Si cine crede in minuni nu poate avea o predictie asa de favorabila!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Asta cu <refacerea suprafetelor> a fost mereu o tinta falsa lansata de PSD inca de pe vremea guvernarii Ponta pentru a distrage atentia de la lucrurile adevarate ce se petrec in subteran...dar nu le-a iesit nici una nici alta...
Asta cu <refacerea suprafetelor> a fost mereu o tinta falsa lansata de PSD inca de pe vremea guvernarii Ponta pentru a distrage atentia de la lucrurile adevarate ce se petrec in subteran...dar nu le-a iesit nici una nici alta...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Parca vad ca si aici raman parcati permananent cei care au lasat masina temporar langa scuar... Se circula mai prost din cauza asta acum decat inainte.
Parca vad ca si aici raman parcati permananent cei care au lasat masina temporar langa scuar... Se circula mai prost din cauza asta acum decat inainte.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Poate le zice cineva că indicatorul de oprire interzisă se referă la toată lățimea drumului, nu doar la prima bandă.
Poate le zice cineva că indicatorul de oprire interzisă se referă la toată lățimea drumului, nu doar la prima bandă.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination