Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4066 posts, 1022056 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 177 178 179 180 181 182 183  ... 291

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse Dragos31

Poate doar a Euro 4-urilor, că Euro 3-urile nu au GPS de la Thoreb... ;)

Re: Discutii diverse punmeister

Dragos31 wrote:
Poate doar a Euro 4-urilor, că Euro 3-urile nu au GPS de la Thoreb... ;)

Euro 3 au GPS tot de la Thoreb.

Re: Discutii diverse cris_m

Discutiile despre DAC-uri au fost mutate la discutii diverse despre vehiculele istorice. Aici discutati despre vehiculele actuale, Mercedes Citaro E3/E4, respectiv Otokar Kent 10/12/18 m. Multumesc!

Re: Discutii diverse Daniel2000

Rocarurile de Simon au fost autobuze foarte frumoase, dar cu defectele lor. Cand eram mic circulam cu Rocarurile de Simon ale autobazei Floreasca respectiv Titan pe fosta linie 454 de la mine din comuna. Erau super gălăgioase si de multe ori se defectau. Tin minte cand se stricase odata la capat la mine in sat si eu cu cativa prieteni ne suisem in cabina soferului si stateam de vorba cu el pana venise tractarea si apoi ne uitam toti fascinati la camionul ala cand il tracta. Eu tot speram sa bage Citaro ca eram satul de Rocar dar pana la urma nu bagase Citaro, defapt numai bagase nimic ca din 2010 n am mai pupat STB la mine in sat.   :lol:  :D

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse ADK

Recunosc că și mie mi s-a părut inutil introducerea  E4-urilor pe preorăsenești (regionale pe limba curentă) sau pe linii ca 125 sau 216. Ce mă irită mai mult, unele drumuri proaste de la țară care nu erau de Mercedes nici în anul 2030, cred că nici de DAF sau Rocar de Simon. Continuând vorbele furate de Albert :lol:, sigur s-a întâmplat ceva asemănător ca-n Buzău. Cât au circulat microbuzele (vai de ele, toți le știm ce inumane erau) nu a zis nimeni nimic, de când cu autobuze s-a apucat lumea de reclamat orice bășină trasă. Așa și acolo, era coadă la făcut contestații la primării de toți țăranii cu wc în fundul curții că nu au mașini cu aer condiționat. Noroc cu inginerul ăla care a inventat aerul condiționat. Peste 2-3 ani, petiții ”autobuzele n-au încărcătoare USB” dar atunci sigur o s-o iau eu din loc. :evil:

Re: Discutii diverse adrian buda

adrian buda wrote:
Dintre cele conservate a iesit astazi si 4551 pe 381, din partea autobazei Obregia.

Si de astazi il avem si pe 4654, tot pe 381.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse V2A

Acum 10 minute:

Pufăie din 5 în 5 secunde, e ușor de recunoscut.

Re: Discutii diverse vl273

Se pare ca a reaparut Citaro pe 300. Mai devreme #6265 se ducea spre Chibrit. :shock:

Re: Discutii diverse Serban Robert

Saptamana asta sau cea viitoare mai vin autobuze noi?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Vin toate pana pe 31 mai, deci undeva la 10-15 iunie avem definitivata modernizarea liniilor de autobuz.  8-)

Re: Discutii diverse Dragos31

4878 a primit reclamă la Summer Well. Îl găsiți în 135.

P.S.: A început să funcționeze AC-ul în autobuze, le pot da ca exemple pe 4575(102) și pe un Otokar din 336 în care sunt acum, dar am fugit după el și nu am fost atent care e.

Re: Discutii diverse punmeister

Sper ca la Otokar sa blocheze geamurile cu cheia patrata cand functioneaza AC-ul.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Vine poporu cu presa hidraulica sa le deschida.  :twisted:

Re: Discutii diverse survola

Utilizator anonim wrote:
Vin toate pana pe 31 mai, deci undeva la 10-15 iunie avem definitivata modernizarea liniilor de autobuz.  8-)

Au turcii ritmul de producție atât de bun sau erau pe stoc la ei?  :idea:

Go to page:  1  ... 177 178 179 180 181 182 183  ... 291

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434791 posts in 5412 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”