Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4066 posts, 1022017 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181  ... 291

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse cris_m

Si tare mi-e ca si vara asta vom avea destule E3-uri fara AC scapate mai ales pe liniile lungi... :roll:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Teoretic surplusul de Euro 3, evident fara AC, va fi conservat pana va fi nevoie de ele sau pana vor fi vandute/casate.

Re: Discutii diverse cris_m

Teoria o stim, practica insa ne zice altceva :)

Re: Discutii diverse Albert

Parca vad ca noi stam sa ne clocim prin Bucuresti cu E3 fara AC, iar pe regionale circula E4 cu AC. Nu înțeleg de ce majoritatea parcului pentru regionale este alcătuit din 80% E4. Pana acum câteva luni, oamenii aia se chinuiau prin microbuze, iar acum le trebuie cele mai bune condiții... :popa:

Re: Discutii diverse Victor92

@Albert: De ce nu aiba cei din Ilfov autobuze cu aer conditionat din moment ce is achita calatoria ? Spre deosebire de bucuresteni ...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Ar mai fi si varianta ca primariile din Ilfov care beneficiaza de STB sa contribuie financiar pentru instalarea sistemelor AC pe 50-100 autobuze. Dar apoi nu stiu cat mai merita pentru autobuze care mai circula maxim 3 ani.

Re: Discutii diverse Dragos31

Exista si o solutie mai simpla, primariile care vor autobuze cu AC, fie ca sunt Euro 3 sau Euro 4, sa plateasca mai mult. Cine nu vrea, sa achite in continuare pretul "standard" pentru transport public din/catre Bucuresti.

Re: Discutii diverse dany

Utilizator anonim wrote:
Ar mai fi si varianta ca primariile din Ilfov care beneficiaza de STB sa contribuie financiar pentru instalarea sistemelor AC pe 50-100 autobuze. Dar apoi nu stiu cat mai merita pentru autobuze care mai circula maxim 3 ani.

Mi se pare de bun simt ca primariile ce doresc AC pe masini sa achite montarea acestora pe masinile respective, chiae daca acele masini vor mai fi utilizate 3-4 ani pe rutele respective. Marian mai stii ceva de liniile regionale ce vor aparea de la 1 iunie (ma refer daca STB mai intra si pe alte linii decat cele care si le-au asumat)? Sunt curios cu ce autobuze se vor prezenta privatii pe liniile pentru care au licitat :), asta daca au cu ce...

Re: Discutii diverse dany

Mai jos aveti un link cu pozitia in oras a Kenturilor prin thoreb, asta daca nu il stiati deja :)
http://ro-ratb.thoreb.com/thoreb-alert- ... /?thalteke

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse V2A

6412, 6414, 6468, 6473, 6801 și 6812 sunt în service-ul Otokar  :D.

Re: Discutii diverse adrian buda

Si 6343 pe linia 303. :D

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse V2A

Se pare că și în 143 este un Otokar, 6560.
LE: acum apare în 368...

Re: Discutii diverse Calaretul

6444 nu se regaseste pe nicio lista , nici in garaj nici in service  :D

Re: Discutii diverse Calaretul

cris_m wrote:
Iti garantez ca sunt in garaj trase la gard, 4951 fara roata dreapta fata si restul cu toate rotile, dar nefolosibile

Chiar acum l-am zarit pe 4951 in linia 102.

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181  ... 291

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434787 posts in 5412 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”