Topic: Discuții diverse
4066 posts, 1025168 views
📖 Pagination options
- Andrei98
-
Posted:
-
- Albert
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse
Albert
Nu e chiar asa. Bucurestiul încă are cea mai modernă flota de autobuze din tara. Ar fi avut sansa sa aibă si cea mai modernă flota de tramvaie/troleibuze, dar caietele de sarcini facute pe genunchi si-au spus cuvântul. Dacă am fi avut o administrație locală sănătoasă puteam fi pe primele locuri in Europa la transport public. Eu unul încă tânjesc după perioada in care era Videanu primar. El a fost singurul primar general care a facut ceva pentru transportul public. Încă tânjesc după cele 100 de Bombardier Flexity...
Nu e chiar asa. Bucurestiul încă are cea mai modernă flota de autobuze din tara. Ar fi avut sansa sa aibă si cea mai modernă flota de tramvaie/troleibuze, dar caietele de sarcini facute pe genunchi si-au spus cuvântul. Dacă am fi avut o administrație locală sănătoasă puteam fi pe primele locuri in Europa la transport public. Eu unul încă tânjesc după perioada in care era Videanu primar. El a fost singurul primar general care a facut ceva pentru transportul public. Încă tânjesc după cele 100 de Bombardier Flexity...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Daca s-ar fi materializat si treaba cu Bombardier din 2006 cred ca ar fi ajuns sa le dea inapoi ca HSL Helsinki
Daca s-ar fi materializat si treaba cu Bombardier din 2006 cred ca ar fi ajuns sa le dea inapoi ca HSL Helsinki
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Am mai descoperit o modificare: 123 are mai multe ture de Obregia, cel puțin în week-end. Înainte erau 6 ture Nordului și 4 Obregia, acum este invers. De asemenea, Gabi23 are dreptate: 173 are doar ture de Ferentari.
V2A wrote:
Făcând o sinteză, modificările apărute din 1.04.2019 în repartizarea liniilor pe autobaze sunt:
137 - Militari are cel puțin 10 ture în loc de 9, Ferentari are mai puține decât înainte;
143 - preluată complet de Floreasca;
185 - transferată de la Militari la Alexandria;
196 - transferată de la Nordului la Floreasca;
232 - Obregia are 10 ture în loc de 5, Pipera mai are 7 ture;
243 - transferată de la Titan la Pipera;
282 - Nordului a preluat 4 ture;
335 - Floreasca mai are doar două ture în loc de 9, celelalte ture au fost preluate de Titan;
368 - în loc de 16 ture Alexandria și 4 ture Floreasca, acum sunt câte 10 ture de la fiecare din cele două autobaze.
Am mai descoperit o modificare: 123 are mai multe ture de Obregia, cel puțin în week-end. Înainte erau 6 ture Nordului și 4 Obregia, acum este invers. De asemenea, Gabi23 are dreptate: 173 are doar ture de Ferentari.
- Vatmanul constanțean
-
Posted:
-
Vatmanul constanțean
Parca prin 2010 a fost unul gri in teste ...
ADK wrote:
...Totuși, un lucru ce-l consider eu nedrept este că înainte de achiziția acestor autobuze, nu a venit nici-un autobuz marca Otokar în teste în București.
Parca prin 2010 a fost unul gri in teste ...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Da, a fost pentru concursul Bus of the Year 2011 organizat la Autobaza Nordului.
Atunci au fost si Mercedes-Benz Citaro EEV, Volvo 7700 Hybrid, Temsa Avenue LF si VDL Citea.
Da, a fost pentru concursul Bus of the Year 2011 organizat la Autobaza Nordului.
Atunci au fost si Mercedes-Benz Citaro EEV, Volvo 7700 Hybrid, Temsa Avenue LF si VDL Citea.
- ADK
-
Posted:
-
- Calaretul
-
Posted:
-
Calaretul
Floreasca mai are ture in 335? In aceasta dimineata l-am vazut pe 4617 pe acolo
Floreasca mai are ture in 335? In aceasta dimineata l-am vazut pe 4617 pe acolo
- V2A
-
Posted:
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Autobaza Obregia trimite, de astăzi, câteva autobuze Otokar în 381. Le-am văzut pe 6496 şi 6569.
Autobaza Obregia trimite, de astăzi, câteva autobuze Otokar în 381. Le-am văzut pe 6496 şi 6569.
- adrian buda
-
Posted:
-
adrian buda
In depoul Berceni sunt doar 4 autobuze, deci probabil sunt mai multe pe traseu.
L.E.: Pe 381 mai sunt cel putin 6563, 6565, 6571 si 6573.
In depoul Berceni sunt doar 4 autobuze, deci probabil sunt mai multe pe traseu.
L.E.: Pe 381 mai sunt cel putin 6563, 6565, 6571 si 6573.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- Alex21
-
Posted:
-
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
311, 330, 236 (?), 136 (?), 301, 313, 131.
Astea sunt cele pe care le stiu sa primeasca Otokar.
311, 330, 236 (?), 136 (?), 301, 313, 131.
Astea sunt cele pe care le stiu sa primeasca Otokar.
📖 Pagination options