MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 493505 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 109

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Corect. Tot uitandu-ma in urma pe poze, am descoperit ceva interesant. Or fi aceeasi stalpi ce se vede in aceasta poza ?
P1050361.JPG (566.13 KB; downloaded 2589 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

Eu cred ca nu! E o diferenta de nivel considerabila! Poti sa-ti rupi chiar si gatul in aceast "hau", fara probleme! Parerea mea! ;)   :lol:  :lol:  :lol:

• sab
  • Posted:
  •  

Parerea mea este ca aceia sunt. Si nu sunt fundatii de stalpi de iluminat/ troleibuz, par a face parte din structura acestui acces cu luminator. Probabil ca vor sustine o structura metalica, cel putin asa pare sa arata acest zig-zag.
Altfel nu se justifica fundatia adanca .
Pe de alta parte, aliniamentul pare a fi pentru stalp , dar de ce atatea prinderi (8) pentru un simplu stalp ?
Luminator.jpg (126.46 KB; downloaded 2564 times)
2.jpg (160.81 KB; downloaded 2557 times)

...si eventual iluminat da, ca acel "copex" rosu clar ca e un purtator de conductori electrici, la modul protejat.
Una peste alta, NICIODATA, nu va mai fi, nici acum nici dupa, parcul Eroilor cum a fost! Pacat!

• sab
  • Posted:
  •  

Pai cum sa fie, daca ne-a "ars" de luminatoare si de "trambuline" aiurea ? Toata zona este compromisa.

Noroc ca mi-l amintesc cum arata anterior! Luxuriant, atata cat permitea perimetrul. Poate astora mici (copiilor) le va placea zona dar...sunt circumspect! Cert e ca obisnuinta e a doua natura, ca urmare nu vor avea sansa sa compare, din nefericire, ce-a fost si cum este (va fi) peste catva timp!

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

andrei11 wrote:
Cele fotografiate și de mine acum vreo 2 zile ? Acolo vor fi montați stâlpi de iluminat. Probabil deosebiți, pentru că și soclurile sunt deosebite.

Sunt socluri pentru stalpii de troleu.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 punmeister

Ceva sanse sa avem console cu prinderi K+M sau vor fi cele antice de la Straulesti?

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Nu cred că mai e jurisdicția Metrorexului la tipul de console pentru troleu...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 misterr

sab wrote:
La accesul dinspre Municipal au spart peretele catre subtraversare.
Exact asta spuneam și eu:
misterr wrote:
Peretele a fost penetrat complet. Îmi pare rău că nu am avut aparatul la mine, că aveam și niște poze bune.
Dar vezi că e o decupare mică pătrată în împrejmuirea din policarbonat, prin care se poate face poză și în lungul coridorului de subtraversare.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Bogdan MD

Intreb si eu ca un profan, chiar nu se puteau integra fundatiile stalpilor de troleibuz direct in planseul superior al statiei, ca sa nu mai fie nevoie de soclurile alea oribile? Macar de le dadeau o forma rotunjita, mai estetica, ceva, nu cuburile alea de beton de neam prost. Nu am mai vazut o asemenea solutie nicaieri in lume...

Întreabă arhitectul, el e cu soluțiile revoluționare. Sunt vreo 3,5 m de la nivelul solului până la primul strat de beton din planșeu...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Bre, voi ganditi macar cu un neuron sau doi???
Amaratii aia de stalpi sunt chestie vremelnica, mobilier urban, azi e maine nu...in schimb planseul statiei e <for ever>...Draga andrei11, 3,5m nici macar la Belu catolic...
:lol:

Așa scrie pe schițele ceaușiste, 1,70 // 2,80 // iar la Eroilor/ M 1  3,50 m. Nu pun schițele, crede-mă pe cuvânt !

Go to page:  1  ... 56 57 58 59 60 61 62  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463884 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”