Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 322027 views

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 80

📖 Pagination options
Re: Iluminat public Albert

faraonul wrote:
O sa trec in seara asta sa vad daca au mai aprins din la stâlpii mici de la aeroportul Băneasa.

Aseara nu se întâmplase nimic...

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

#faraonul, am o intrebare: Un cetatean a facut o sesizare/cerere la PMB in legatura cu montarea unui stalp pietonal in sectorul 6. Au venit si cei de la PMB si cei de la Luxten, au facut o schita si au plecat. Raspunsul celor de la PMB este ca in pricipiu sunt de acrod dar nu au primit si un proiect de la Luxten. Cei de la Luxten spun ca nu au de ce sa se apuce de proiect pana nu le aproba bugetul pentru extinderi  :shock: Cum se poate scoate la capat :?:

Re: Iluminat public faraonul

Asa și este, trebuie sa aprobe bugetul pentru extinderi. Chiar și când pun un singur stâlp înainte este bugetat, proiectat și apoi executat și platit. PMB trebuie sa achite lucrările efectuate deja.

Pe Sos. București - Ploiesti am văzut că Flash lucrează la fundațiile stâlpilor distrusi de accidente. Cel puțin 9 stâlpi e vor monta intre Academia de Politie și BricoDepot.

In zona aeroportului Băneasa posibil sa fie necesară înlocuirea întregului cablu.
O sa mai întreb la Flash.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Bine ca s-au apucat de treaba!
Sa inteleg ca acum urmeaza sa aprobe bugetul pentru acel stalp cei din PMB?

Nu doar acel stâlp ci și alte lucrări de extindere. Toate acestea sunt condiționate însă de plata lucrărilor efectuate și bugetarea pentru noile lucrări.

Re: Iluminat public punmeister

Chiar, ce artere urmeaza sa fie modernizate cu LED-uri?

Momentan se asteapta plata arterelor deja modernizate. Revin când am vesti mai noi.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Sa inteleg ca PMB varsa niste bani si Luxten suge pentru ce lucrari doreste? Nu este proiectul si bugetul :idea:  De exemplu PMB varsa bani pentru lucrarea X si Luxten nu o face pana nu primeste banii pentru lucrarea Y?

Înțelegi greșit. PMB a aprobat niște lucrări, s-au efectuat, acum trebuie plătite. Apoi se face un alt plan cu următoarele lucrări, se aproba, se executa, se achita.

Luxten nu fac nimic fără aprobare dar acum așteaptă banii la ce a făcut deja.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Am inteles acum! Legat de lampile pietonale, ai dreptate, se pot echipa cu becuri/aparataj de puteri diferite. Am vazut ca unele sunt destul de slabe (70W) iar altele sunt sesizabil mai puternice (100-150W).

Re: Iluminat public abc_XC

Anndrei, eu pentru 3 stalpi astept din 2017. Am primit raspuns favorabil si au recunoscut ca in zona este necesara optimizarea iluminatului public, dar au mentionat ca aceste lucrari se fac in limita unui buget aprobat de primarie. Poate am avut eu ghinion si s-au terminat banii, dar pana azi nu s-a montat nimic.  :popa:
Sper sa rezolvi problema, dar s-ar putea sa mai dureze.

• anndrei
  • Posted:
  •  

#abc_XC, tot pietonali? Cred ca trebuie insistat la Primarie. Cine ti-a raspuns PMB sau Luxten?

Re: Iluminat public abc_XC

La PMB am sesizat, de la ei am primit raspuns, inclusiv numarul de inregistrare cu care Luxten a luat in evidenta problema. Era vorba de o zona pietonala. O sa mai incerc.

Am trecut mai devreme pe Sos. București Ploiești. In dreptul aeroportului Băneasa merg 4 stâlpi pe partea cu aeroportul și 15 pe partea opusa. Pe pasajele Jandarmeriei și Ikea mergeau toți stâlpii. Avem însă o avarie de 4 săptămâni pe pasajul Băneasa intre Ion Ionescu de la Brad și Elena Văcărescu. Nu merg 8 stâlpi pe pasaj vis a vis de vechiul sediu al Antenei 1.

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463962 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”