Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 321300 views

Go to page:  1  ... 49 50 51 52 53 54 55  ... 80

📖 Pagination options
Re: Iluminat public faraonul

Anndrei să știi că breteaua de pe podul Grant este oprita datorită lucrărilor la parcul din zona efectuate de Primăria Sector 6. Luxten știe de situatie, imediat ce se termina lucrările reface alimentarea la cei 4 stâlpi.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

Am inteles, dar pe Bd. Marasti intre nr. 16-18-20 este retea Luxten? intreb deoarece nu functioneaza vreo 3 stalpi de iluminat, o fi de la retea sau or avea becuri/lampi defecte...

Nu cunosc. Semnalez la Luxten și E-Distributie, vedem la cine e problema și o rezolva.

Liviu Rebreanu, Aerogarii și Pasajul Basarab încă nu sunt predate la PMB.

O sa insist sa rezolve avariile la iluminatul stradal acolo.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Eu am semnalat la Luxten aseara.

Re: Iluminat public abc_XC

Tot langa Piata Presei, pe Sos. Regele Mihai I (fost Kiseleff), in zona pasajului pietonal subteran nou construit lipseste un stalp de iluminat. E o problema veche, eu azi am observat, dar am gasit-o si pe Google Maps in iulie 2018. Oare a fost un accident sau a ramas asa de la constructia pasajului pietonal?
Locatia exacta:https://www.google.com/maps/@44.4755114,26.0740053,3a,75y,156.64h,91.05t/data=!3m6!1e1!3m4!1sIGgfJh-EdBLxdv4JQ6swBA!2e0!7i13312!8i6656

• anndrei
  • Posted:
  •  

Luxten a reparat in sfarsit cablurile defecte de la urmatoarele locatii:
Apusului, nr.100, Str. Dezrobirii, nr.45, Str. Drenajului, Nr.39 si cablul unui lampadar de pe Bd. Maresal Averescu din dreptul blocului 7.

Re: Iluminat public cris_m

Au mai reparat din lampi intre Titan si Campia Libertatii... era mai intuneric acum cateva saptamani  :roll:

Liviu Rebreanu a fost reparat parțial. S-au aprins 75% din corpuri, mai trebuie reparat cablul in 3 locuri și schimbate 50 de lămpi ca sa funcționeze tot. PMB trebuie să aprobe și să achite intervenția.

Momentan nu este nicio schimbare cu Aerogării și Pasajul Basarab. Pe Aerogării s-a făcut bezna totala, e grav.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Am primit raspuns de la PMB in legatura cu terminalul Piata Presei. Acea retea apartine de STB si a fost trimisa o solicitare domnului Andrei Creci.

Re: Iluminat public chriss

Ce s-a mai întâmplat la nivel de lucrări in București și nu numai?

Luxten asteapta aprobarea plăților pentru lucrările efectuate. Sper sa fie aprobat bugetul.

Flash Lighting a făcut relampare pe pasajul Ikea acum o săptămână. O sa trec in seara asta sa vad daca au mai aprins din la stâlpii mici de la aeroportul Băneasa.

I-am rugat pe ENEL Ilfov să refacă rețeaua pe pasajul Otopeni de la aeroport. Fără înlocuirea cablului nu pot aprinde încă o fază.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Exista vreo diferenta de putere a becului intre corpurile pietonale de iluminat Timlux P1 (Selux) si Timlux P (Selux) :?:
timlux selux.jpg (64.63 KB; downloaded 2874 times)

Din acestea doua modele sunt la Apusului la capăt, langa farmacie  Le-am văzut azi. Nu au reparat cablul nici acum?

Se pot echipa cu lămpi de 70W, 100W, 150W.
Unul din cele două corpuri permitea montarea a doua lampi (becuri).

• anndrei
  • Posted:
  •  

Acel cablu al lampii (Timlux P Selux de culoare verde) din fata farmaciei nu va mai fi reparat deorece reteaua nu apartine nici de Luxten si nici de E-Distributie Muntenia. PMB a constatat ca a fost facuta o retea artizanala (nu se stie de unde era alimentata lampa) probabil de cei care au avut acum multi ani un magazin de usi/sanitare. In rest functioneaza toate lampile din acea zona.
Doua lampi/becuri nu cred ca incapeau in niciun model de corp pietonal. Era o iluzie optica deoarece corpul Timlux P Selux (cel din drepta in poza) avea una sau doua oglinzi care dadea impresia ca sunt doua becuri in interior dar de fapt era un singur bec pus pe verticala in mijlocul lampii.

Go to page:  1  ... 49 50 51 52 53 54 55  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”