Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 489843 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 117

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI Grigore

mindmasster wrote:
Ai trecut cumva si pe podul hobanat de la Otopeni?

Pe cel fara rampe de acces?  :shock:

Re: CENTURA BUCURESTI mindmasster

Grigore wrote:
mindmasster wrote:

Daca a trecut prin zona ma refeream , normal ca nu avea cum sa treaca peste pod . Buna oricum  :D

Re: CENTURA BUCURESTI mihai_tomaro

mindmasster wrote:
Grigore wrote:
mindmasster wrote:

Daca a trecut prin zona ma refeream , normal ca nu avea cum sa treaca peste pod . Buna oricum  :D

Am trecut eu, am postat la sectiunea cu podul hobanat. Jale. altfel parcurgeam pipera - militari in 25 de min. asa am facut 45 pe la ora 19.30.
Totodata tin sa remarc ca vopseaua nu e reflectorizanta mai deloc. e destul de nasol naoptea ( numai noaptea am trecut pe acolo, de 3 ori). prima data cu scuzele de rigoare am tinut-o putin si pe faza lunga , altfel nu vedeam bine forma drumului , ce-i drept, la 100km/h.

Re: CENTURA BUCURESTI shoppy

Sambata asta se anunta vreme buna, sa speram ca permite si programul.

Re: CENTURA BUCURESTI telvanni

TROTUARUL PIETONAL SE FACE LANGA GARD. Aici spatiul o permite lejer dar vad ca proiectantii (cu permisiunea autoritatilor) ne obliga sa mergem fix pe langa masinile care vor circula ( legal) cu 80km/h. Vom avea in schimb subiecte pentru stirile de la ora 5...cat mai multi pietoni rupti in doua de masini scapate de sub control

Re: CENTURA BUCURESTI laurashgeo

Acum am vorbit cu un prieten care trecea pe centura.  :D  Nu-mi venea sa cred ce mi-a povestit :D  O basculanta care venea pe soseaua Chitila dinspre Bucuresti a intrat cu bascula ridicata in podul nou de la Chitila... Care mai iesiti din Bucuresti pe acolo sa va uitati la pod sa vedeti cum e lovit betonul. Poate face cineva si o poza daca trece pe acolo

Re: CENTURA BUCURESTI cornel001

o importanta o are pe ce parte e gardul...

Re: CENTURA BUCURESTI Goldmund

Mersi pt. fotografii si pentru film, pentru toti care nu pot fi mereu in Bucuresti/Romania, conteaza...
Filmul e facut de la Podul Otopeni(DN1) spre Chitila, nu?
Poate in primavara(am scris acum cateva luni ca sper sa fie gata toata partea de nord prin aprilie-mai, 2011)sa mai "trecem" pe toata bucata asta, pana la Stefanestii de Jos...
Ce pot spune ca arata mult mai civilizat portiunea vazuta in film, mult mai civilizat ca in ultimii 30 de ani...
In 10 ani va fi totul din nou "largit si imbunatatit", fiti siguri de asta.Eu am incercat de cateva ori sa spun ca exact ce se face acum trebuia facut in urma cu 30/40 de ani si ce an fi avut acum... :idea:  Dar nu e tarziu, mai ales daca esti copil si cresti in Bucuresti ;)
Sa auzim mai mult de bine

Re: CENTURA BUCURESTI danielstan

Foarte util filmul de mai sus.
Inteleg din el ca vor monta separatoare de sens pe mijlocul centurii.
Asta e foate bine, caci se vor gasi destui 'regi ai soselelor' care sa depaseasca pe contrasens (pe banda a 3-a!) daca nu-i impiedica bunul simt sau un separator.

Pentru ei ne trebuie separator.

Re: CENTURA BUCURESTI DarkJohn

Goldmund wrote:
Filmul e facut de la Podul Otopeni(DN1) spre Chitila, nu?

Corect. Lipsesc vreo 30 de secunde inainte de rondul DN1A/CB unde imi mai lipsea o mina pentru a filma.

Re: CENTURA BUCURESTI Techno

Ce ciudat, ne place centura asta, dar cand ma gandesc ca astfel de centuri existau, e drept, doar in unele orase, de exemplu la Pitesti, inainte de 89. Acum ma intreb, chiar la 20 de ani dupa sa facem asa ceva in Bucuresti, 2 benzi pe sens la o strada care era deja facuta? Sa nu fim in stare sa facem o autostrada ocolitoare a Bucurestiului? Ma rog, ma intreb si eu retoric. Ce inapoiati suntem si cred ca vom fi in continuare...

Re: CENTURA BUCURESTI Goldmund

@Techno,
despre ce fel de "centura a Pitestiului" e vorba?  Din cate cunosc eu, centura sub forma de autostrada, e facuta de doi ani, dar vezi si articolul acesta nostim, in care e vorba de o..a doua centura a Pitestiului...:
http://www.ziarulancheta.ro/index.php?o ... &Itemid=98
Deci nu stiu despre ce centura e vorba.
Acum la CB , segmentul care este gata acum, da clasa la orice s-a construit pe timpul "epocii de aur", chiar si amarata aia de A1 care era doar in "valuri-valuri" si foarte ingusta. Ai spus si de centurile altor orase...Eu cunosc Romania cam din anii 60, cand tatal meu s-ia cumparat un "R.Gordini"(de fapt un "Dauphine") si am strabatut Romania in lung si lat in perioada 67-70 si te asigur ca in afara de Ploiesti( vai de mama ei) alta centura nu am intalnit.)Iar din anii 60 si pana acum, am facut Romania de la un capat la altul de cateva zeci de ori, dar "centuri ale altor orase" nu am intalnit-scuze!-nu vreau sa par atotstiutor, de aceea rog pe cineva sa ma corecteze, daca nu e asa.
Sa auzim mai mult de bine

Re: CENTURA BUCURESTI francezu72

mi se apre mie sau partea de sosea de la otopeni la chitila sa terminat ? cu tot cu podul acela?

scuze...da' m-am mutat acum 5 luni si numai stiu care/cum/ce sa mai finalizat...cu ajutorul vostru incerc sa raman in priza :))
nu-mi vine sa cred ce misto arata acuma...eu cand am plecat inca se lucra de zor la ea...cum e calitatea asfaltului ? pt cine a trecut pe acoolo

Re: CENTURA BUCURESTI danielstan

@Techno, @Goldmund
Sunt pitestean si intuitia educata ma face sa cred ca centura Pitestiului din vremea Ceausescului
ar fi strazile Costache Negri (de la barierea Prundu pana la bazinul olimpic) continuata cu Depozitelor (de la Podul Viilor la Bascov, unde se termina autostrada actuala.
Intr-adevar, pe vremea aceea se considera 'centura a orasului' strada aflata la periferie...

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432351 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”