Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor

4823 posts, 1337204 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 148 149 150 151 152 153 154  ... 345

📖 Pagination options
Re: Mentenanţa autobuzelor Gabi23

Ți se pare normal să dai ITP la un autobuz cu acel ”detaliu”? Legal se poate reține certificatul de înmatriculare pentru acel detaliu. Este evident că după ce ai canibalizat un autobuz ani de zile dezmembrându-l, ești obligat să îl recompletezi și îl trimiți în traseu așa? Ne mai mirăm de ce s-a ales praful de aceste autobuze? Legat de partea de consum ridicat de motorină acestă ”problemă”, o avea și la Militari, din acest motiv a fost ”pasat”.
Chiar nu mă interesează cu ce te ajută pe tine, nu ești obligat să urmărești forumul dacă nu îți convine!  ;)

Re: Mentenanţa autobuzelor andrei11

Dacă s-ar da ITP - ul pe bune, da' pe bune :
a) Câte autoturisme crezi că ar mai circula prin ( București ).
b) Câte STB - uri crezi că ar mai circula prin oraș ?
Ai mașină mică ? Să înțeleg că nu găsesc niciun punct de rugină pe ea ?
Oricum rugina aceea nu afectează  siguranța circulației, iei ITP - ul și cu ea acolo.

Re: Mentenanţa autobuzelor Andrei98

Cred ca am ramane cu jumatate din vehiculele de transport public in circulatie, si Bucurestiul ar mai respira nitel...

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa autobuzelor ADK

ITP se poate da și cu defecte minore care nu afectează siguranța circulației, chiar eu am trecut ITP-urile cu destule defecte minore dar nu la partea tehnică. Dar o chestie ce m-a uimit, bara la Citaro nu e din fibră de sticlă?

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa autobuzelor anndrei

Barele MB Citaro nu cred ca sunt din metal. Banuiesc ca sunt din plastic.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa autobuzelor Utilizator anonim

Voi vorbiti de barele de sustinere din salon?

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa autobuzelor ADK

Era vorba de 4381, tocmai că Gabi remarcase acea zonă ruginită de pe bara din spate deci clar e din fier (și când te gândești că FBW-ul avea peste tot fibră de sticlă...).

• anndrei
  • Posted:
  •  

Nu e din fier. Aia e rupta se vede clar.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanţa autobuzelor Utilizator anonim

Barele sunt din metal invelit intr-un aliaj de fibra de sticla. Cel mai probabil in cazul de fata ori componenta a fost inlocuita ulterior de RATB cu o copie mai ieftina sau pur si simplu in timp aliajul ala s-a deteriorat si inevitabil metalul a fost cuprins de rugina.

Re: Mentenanţa autobuzelor Albert

Pai și mai consuma motorina acum sau au readus-o in circulație doar ca are AC,necontand ce consum are?Totusi,arată binisor spatele lui 4381,exceptând bara plină de rugina.Fata in schimb,arată groaznic.Nici măcar nu s-au chinuit sa pună ornamentele de caroserie la linie.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Nu inteleg de ce noile lunete au venit fara acea folie fumurie :?: Ce nu mai inteleg eu: de ce nu le repara la EvoBus cu piesele si manopera lor pe asigurarea celui vinovat. Cei din garaje fac niste reparatii de cea mai joasa calitate posibila...Si pe Autodromo il puteau duce la orice service autorizat sa il repare pe asigurarea celui vinovat.

Re: Mentenanţa autobuzelor andrei11

Din partea moderatorului :
# Andrei4509 ai avut o intervenție grosolană, ți-am șters-o, era și off topic total.
Cam e de cartonaș roșu.

Re: Mentenanţa autobuzelor Albert

Pai ce,4381 a avut accident? Si despre ce folie fumurie zici?

• anndrei
  • Posted:
  •  

Clar nu e luneta lui originala. Tot ce a venit la RATB a avut luneta fumurie, nu se vedea in interior de afara. Ce au pus dupa diverse accidente au pus fara acea folie fumurie...ori nu este codul corect ori este varianta mai ieftina.

Go to page:  1  ... 148 149 150 151 152 153 154  ... 345

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433290 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”