Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5703 posts, 1882064 views

Go to page:  1  ... 218 219 220 221 222 223 224  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente abc_XC

In urma accidentului tramvaiul a deraiat si mai multe echipe de interventie de la STB lucreaza pentru repunerea tramvaiului pe sine. Un aspect pozitiv e ca STB a redirectionat troleibuzele, astfel ca doar un troleibuz a fost blocat.
PS: tramvaiul a fost repus pe sine.

Re: Accidente / incidente Chev Celios

georgica2704 wrote:
Accidentul din Damaroaia
Sursa : Facebook/Info trafic bucuresti si Ilfov, user Dogaru Lucian

Avea cel putin 100 bula asta de a aruncat tramvaiul de pe sine. Pacat de masina si tramvai. De el ca e un dobitoc si nu stie sa foloseasca masina nu imi pare rau. :evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Utilizator anonim

O persoana lovita de un CH PPC la trecerea de pietoni din curba, coloana de minim 10 tramvaie deja.

Tramavaiele linie 41 sunt blocate din cauza unui accident rutier produs in zona intersectie Bd.Averescu cu Bd. Marasti.

Re: Accidente / incidente FabiM

Blocaj pe Soseaua Progresul chiar acum. S-a defectat un tramvai din 10 si a format un mare sir...Nu stiu exact numărul tramvaiului.

Re: Accidente / incidente oache81

georgica2704 wrote:
Accidentul din Damaroaia

viewtopic.php?f=20&p=309275#p308183

Made my day, 100, pe bune?!?!. Daca intri cu 40 intr-un tramvai fix in roti e ca si cum ai intra in zid, iesi prin parbriz cu tot cu scaun si centura.

Re: Accidente / incidente Andrei98

Nu inteleg cum ai vrut sa demonstrezi ca ceea ce a zis el e gresit  :lol:

Re: Accidente / incidente oache81

Andrei98 wrote:
Nu inteleg cum ai vrut sa demonstrezi ca ceea ce a zis el e gresit  :lol:

Masina e aproape intacta, din unghiul pozei nu se vede ca ar avea vreun defect notabil.
Am intrat acum vreo 10 ani in alta masina oprita la semafor cu vreo 30 la ora si s-a facut praf botul masinii mele, au sarit farurile in intersectie de exemplu.
De asta zic, abia a atins tramvaiul, cred ca mai mult faptul ca era in curba a contat foarte mult la deraiere, mult mai mult decat impactul in sine.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Ieri la 18:30 a fost blocaj pe Iuliu Maniu în zona Apusului - Păcii. Un autobuz de pe linia 178 a oprit înainte de semafor la Păcii și a rămas acolo. Cât am trecut pe acolo, călătorii nu coborâseră, dar șoferul era la ușa din mijloc și  vorbea la telefon, iar o persoană de autobuz îl întreba dacă rămâne el cu "ea" (probabil o persoană căreia i s'a făcut rău sau ceva). În spate însă venea un "trenuleț undercover" de 178 (două autobuze la o distanță de 4-5 mașini între ele). Mai departe, în zona Apusului (sens spre Păcii), un 336 și un 178 blocate la ieșirea de pe Apusului, plus coloană pe toată strada Apusului, inclusiv cu două Șîkîdîmuri pe 336 și încă două 178. Un camion se pare că a lovit ușor o altă mașină, au oprit amândouă după intersecție și în spatele lor un troleibuz care nu mai avea pe unde trece. Plus obișnuita aglomerație de pe bulevard de la acea oră.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Utilizator anonim

Tom wrote:
Plus obișnuita aglomerație de pe bulevard de la acea oră.

Plus nesimtitii cu volan care blocheaza intersectia desi nu au unde sa se duca. Se intampla frecvent la ore de varf sa stai si 10 semafoare pe Apusului pentru a iesi in Iuliu Maniu pentru ca se blocheaza sensul spre Pacii, blocandu-i si pe cei care fac stanga dinspre Pacii in Apusului.

Re: Accidente / incidente Dragos31

Mai distractiv e vinerea între 16:00 și 18:30... :twisted:

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Accident în zona şoselei Giurgiului, unde şoferul unui cap-tractor a lovit mai multe maşini şi imobile; circulaţia tramvaielor liniei 11, restricţionată

Şoferul unui cap-tractor a lovit mai multe autovehicule, dar şi anexa unei locuinţe şi gardul unui alt imobil din zona strada Luica - şoseaua Giurgiului, el fiind rănit în urma accidentului. Circulaţia tramvaielor liniei 11 este restricţionată pe şoseaua Giurgiului, sensul de mers către strada Zeţarilor.
Potrivit Brigăzii Rutiere, şoferul unui cap tractor care se deplasa pe strada Luica dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către strada Zeţarilor, până să ajungă în intersecţia cu şoseaua Giurgiului, a lovit un autovehicul şi anexa unei locuinţe, după care şi-a continuat deplasarea pe strada Luica. La intersecţia cu şoseaua Giurgiului, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit mai multe autovehicule şi gardul unui imobil situat pe strada Zeţarilor.
În urma accidentului, şoferul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Conducătorul autovehiculului a fost testat şi cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a fost negativ.
Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentulului rutier.
Circulaţia tramvaielor liniei 11 este restricţionată pe şoseaua Giurgiului, sensul de mers către strada Zeţarilor.

Sublinierea îmi aparține, iar textul așa cum este, indică faptul că șoferul a comis un accident și și-a continuat deplasarea, încercând probabil să fugă de la locul accidentului și a mai provocat încă unul.

Re: Accidente / incidente CA 205

Astazi ceva foarte ciudat s-a intamplat. Eram in 330 in zona Dristor si vad ca pe aceeasi directie vine un tramvai pe linia 27. Cand am ajuns la Ramnicu Sarat si 330 a facut stanga pe Liviu Rebreanu, ghiciti ce? Si tramvaiul de pe linia 27 a facut stanga pe Liviu Rebreanu (pentru cei care nu stiu, 27 are capatul la RATB Titan, iar de la Ramnicu Sarat merge inainte) ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Eu fiind in 330 autobuzul a mers paralel cu tramvaiul (care afisa in continuare 27, toata lumea fiind foarte confuza) pana la metrou la Titan. Din pacate la Titan a trebuit sa cobor, iar tramvaiul si-a continuat drumul "pe linia 27".
Aceste lucruri mi se par inadmisibile indiferent de imprejurari! Daca cineva stie ce s-a intamplat astept cu interes explicatia.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente V2A

Posibil să aibă legătură cu asta:
”Pe Bd Th Pallady, la Stirom, sens capat linie 9 Mai, blocare la tramvaiele liniilor 19,27,40. Au fost dirijate mijloace de interventie.”
https://twitter.com/Clienti_stbsa/statu ... 1751247872
Nu mă întrebați unde e capătul 9 Mai  :lol:

Re: Accidente / incidente cris_m

Lasa ca am vazut pe la 19 un tramvai de Titan cu afisajul blocat pe linia 40, el fiind repartizat pe linia 23. Ce sa vezi, clasica foaie A4 lipita peste afisaje... era greu sa-l bage in 40 daca tot a ramas cu afisajul asa? :roll:

Go to page:  1  ... 218 219 220 221 222 223 224  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463886 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”