De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4484 posts, 1244175 views

Go to page:  1  ... 223 224 225 226 227 228 229  ... 321

📖 Pagination options
Clubul "Flacara Rosiatica" Andrei Andraș

Da, dar mă interesează pentru sâmbătă. Că data trecută când am vrut să merg am anulat excursia "din cauza" lui.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" ADK

Deocamdată nu-l văd pe repartizare...

• ADK
  • Posted:
  •  

@Andrei17, din păcate am o veste tristă. YZC nu circulă deloc în weekend, pe 12 mâine circulă doar BMC-uri (VGT și VJL iar duminică VFI și VJZ).

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Tom wrote:
Faptul că o făcea discret nu mă obligă pe mine să accept prelucrarea imaginii mele și nici să-i permit. Dar am avertizat doar că dacă există persoane care nu vor ca imaginea lor să devină subiect de picturi sau fotografii făcute față în față și nu pentru peisaj, să fie atenți. Am spus-o doar în scopul menționat și pentru că s'a întâmplat într'un spațiu închis, într'un vagon de metrou, altfel discuția și continuarea ei e de "Flacăra Roșiatică".

Tom, din moment ce știi că poți fi supravegheat pe stradă, din moment ce îți dai de n-șpe mii de ori acordul să-ți fie prelucrate datele personale în nu știu ce scop, din moment ce CNP -ul tău este pe absolut toate facturile emise  nu înțeleg ce te încurcă că cineva face portrete pe foi de hârtie. Asta e plăcerea lui. Ce, ți-ai dat TU acordul să fi filmat non stop pe stradă ? De ce nu protestezi ? De ce nu protestezi când ești filmat de camerele de supraveghere din autobuz / metrou ? E fiță de fiță în ceea ce susții.
Dacă faci plăți cu cardul, dacă folosești în  mod legal mijloacele de transport în comun prin validarea călătoriei, dacă în ziua respectivă pe lângă ulei și alte alimente luate din 3 magazine îți mai cumperi și un televizor,  dacă ai n convorbiri telefonice, ei bine, la sfârșitul zilei pot să-ți reconstitui traseul metru de metru / minut de minut.
Metroul nu e spațiu închis, e domeniu public.
Consider în continuare că ori ai o problemă de secol XXI ori e o  fitză de a ta.
Așa poți considera infracțiune și dacă apare pe forum  informația că ne-am întâlnit întâmplător undeva pe stradă. Ești în secolul XXI și ești o ființă socială care interacționează cu ceilalți oameni, nu ești o ființă solitară pe o planetă fără nici un locuitor.

• ADK
  • Posted:
  •  

Căutam un topic similar cu acesta, dar nu știu (n-am răbdare) dacă sunt incluse și piesele muzicale în care apar mijloace de transport în comun. Apărea la un moment-dat ex. 893, chiar după ce a fost vândut. Are cineva o listă cu piesele muzicale în care se regăsesc autobuze bucureștene? rămân dator. :bere:

• ADK
  • Posted:
  •  

Albert wrote:
Conservat ce înseamnă? Ca nu vor mai reveni niciodata?

dany wrote:
Conservat inseamna ca este tras pe dreapta dar ca este apt de traseu in caz de nevoie.

aztec wrote:
Ala nu e "parc rece"?

Oarecum e același lucru, parcul rece se ”aplică” mai mult mașinilor vechi retrase temporar ori definitiv, care fie revin în traseu la nevoie mare, fie se casează (un exemplu bun este țarcul autobazei Găgeni al TCE Ploiești - O mare parte din Ikarusurile 260 au fost retrase după revenirea tramvaielor pe traseu, acestea au intrat în conservare în 2016 funcționale (oarecum, nu are rost restul discuțiilor că știm cu toții că la partea tehnică erau jale) urmând mai târziu în 2017/8 majoritatea să fie tăiate (2122, 2126, 2134, 2281, 2284, 2285, 2286, 2287, 2290, 2292, 2293, 2294), 2 au revenit în traseu (2283, 2288 pe lângă 2120, 2133 și 2282 care circulau deja) iar altele 2 au rămas în continuare în conservare (2128, 2289)). La Ploiești în acest moment putem spune că 2178 a fost retras definitiv, ceea ce înseamnă că a fost deja propus pentru casare, iar temporar nu cred că vor mai reveni 2119, 2144, 2145 etc dar sunt funcționale.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" anndrei

De ce nu pot citi mesajele private? Imi spune ca nu am dreptul :shock:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" SirVlady

Mesajele private din cate stiu pot fi citite numai daca esti membru silver (inclusiv) sau daca ai un rank mai mare pe acest forum.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" punmeister

De la bronze in sus.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Am inteles, ar trebui sa ma promoveze si pe mine!

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" PTMZ

1. Promovarea NU se face la cerere, conform regulamentului, e bazată pe calitatea informațiilor aduse:
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=2&t=2827#p129781
2. Dacă ai primit un mesaj privat și ești doar utilizator înregistrat, procedează cum spune colegul @andrei11 în topicul "Dialog cu administrația", sau mai bine zis, cel care ți-a trimis mesajul să procedeze așa:
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=2&t=2839&start=1008#p298331

• anndrei
  • Posted:
  •  

Am inteles. Pe scurt tot ce era fabricat in Romania era de ,,rahat"! Asta este adevarul si nu trebuie ascuns.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" WT_fan06

anndrei wrote:
Am inteles. Pe scurt tot ce era fabricat in Romania era de ,,rahat"! Asta este adevarul si nu trebuie ascuns.

Asta este o exagerare destul de mare. Uită-te la Rombac. Sau la întreaga flotă a CFR. Sau la troleibuzele și autobuzele DAC/Rocar de la Târgu Jiu, sau la tot felul de autocisterne și alte camioane DAC. Deși au fost produse sub un regim ce a dictat economia maximă de materiale și luarea materialelor cele mai ieftine, ele au rezistat sau încă rezistă.

România a fost singura țară comunistă (în afară de URSS) care a reușit să construiască un avion de pasageri cu reacție. Polonezii au încercat să producă IL-76 cu ajutorul rușilor, dar rezultatul a fost atât de prost încât rușii i-au rugat să se oprească, pentru a nu distruge imaginea avionului lor.

Go to page:  1  ... 223 224 225 226 227 228 229  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464440 posts in 5796 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”