Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 321350 views

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 80

📖 Pagination options
  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

Sa te uiti, te rog, si la capatul liniei de tramvai 41 daca au remediat ceva.

Re: Iluminat public abc_XC

ByOnu wrote:
anndrei wrote:
Suna la 0800070888 (enel) si inregistreaza inca o sesizare.

Sigur sigur sigur Enel este locul potrivit? :?:

Eu cand observ un stalp lovit sau o avarie mai complexa prefer sa scriu celor de la Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).
http://www.pmb.ro/contact/petitie/petitie.php
Dureaza 20-30 de zile pana primesti un raspuns pe adresa de mail, dar un inspector de la PMB/Luxten se prezinta la fata locului, constata cauzele problemei si ia masuri pentru rezolvarea ei (notifica ENEL, Luxten, etc). Daca nu se poate rezolva din motive diverse (cum ar fi lipsa receptiei lucrarii) vei fi informat.E o cale sigura pentru problemele mai complexe. Pentru un bec ars apelez direct la Luxten.

• anndrei
  • Posted:
  •  

@faraonul, te-ai uitat pe Bd. Marasti?

Re: Iluminat public realistul

Între Barajul Sadului și intersecția cu Nicolae Grigorescu.
IMG_20190401_134958.jpg (1.22 MB; downloaded 2536 times)
Zona Metrou Titan. Intersecția Grigorescu-Rebreanu.
IMG_20190401_134820.jpg (1.22 MB; downloaded 2539 times)
IMG_20190401_134740.jpg (1.16 MB; downloaded 2535 times)
IMG_20190331_200853.jpg (1.27 MB; downloaded 2538 times)
Rebreanu cu Câmpia Libertății.
IMG_20190331_200931.jpg (737.03 KB; downloaded 2536 times)

Re: Iluminat public abc_XC

Poti trimite celor de la PMB si poze cu problema. Chiar daca nu e receptionata lucrarea, daca mai e in garantie pot notifica constructorul si printr-o minune acesta  remediaza avaria. Eu zic ca merita incercat.
Te rog sa spui daca le trimiti o sesizare, altfel o sa am placerea sa o fac chiar eu.

Re: Iluminat public punmeister

Eu zic sa nu aveti asteptari prea mari de la Euroconstruct :popa:

Re: Iluminat public Adrian Rosca

Mai tineti minte cine e responsabil pentru ruperea cablurilor de iluminat de pe Rebreanu?

Re: Iluminat public punmeister

In mod normal PS3 nici nu avea ce cauta acolo avand in vedere ca lucrarea nu este receptionata :popa:

Re: Iluminat public cris_m

Acum ceva timp mai erau si becuri aprinse pe alocuri, deci nu era o problema de fir, ci de becuri arse...

• anndrei
  • Posted:
  •  

Se aprind toate lampile pe Bd. Marasti langa Hotelul Pullman. Au mai ramas de reparat la capatul Piata Presei niste retele.
Ce am mai observat un stalp cu 3 lampi nefunctional amplasat pe spatiul verde din spatele capatului Piata Presei.
Mai sunt 2-3 nefunctionali pe Bd. Marasti intre numerele 16-18-20, in dreptul Federatiei Romane de Rugby. Cel din lateralul spitalului CF2 a fost reparat.
Alti 4-5 stalpi nefunctionali sunt pe Calea Giulesti, nr.37, pe breteaua ce urca dinspre Calea Giulesti pe Podul Grant sens spre Crangasi.
Bd. Marasti.jpg (480 KB; downloaded 2412 times)

Re: Iluminat public Gabi23

Acel stâlp cred că e dezafectat, trebuia tăiat. E rămășiță ”istorică”, cum mai sunt și unii de beton, fără lămpi, din vechiul capăt printre copaci...

• anndrei
  • Posted:
  •  

Pe Soseaua Virtutii, nr.148 nu functioneaza cativa stalpi de iluminat. Problema este de la reteaua Luxten si urmeaza sa fie remediata.

Re: Iluminat public faraonul

Pasajul Piata Presei este în beznă. Luminează câteva lămpi foarte slab. Am semnalat la Luxten.

• anndrei
  • Posted:
  •  

#faraonul, retelele electrice de pe Podul Grant si bretelele acestuia apartin de Luxten?

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463861 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”