Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Iluminat public

1115 posts, 321683 views

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 80

📖 Pagination options
Re: Iluminat public faraonul

Anndrei cred că îl poți întreba pe domnul Serbanescu. Ideea este că acei câțiva metri poate sunt determinanți de alte retele de utilități de la care trebuie sa ia distanta.

Schimba iluminatul public pe Regina Elisabeta, va fi tot cu LED-uri până la Opera.

Re: Iluminat public punmeister

Deja au montat LED-uri pe Elisabeta, mai e o bucata mica fara LED-uri in zona Cismigiu.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Iluminat public anndrei

@faraonul, pana la urma nu stiu daca acea schita este facuta de inspectorul PMB sau de Luxten. Oricum as dori sa stiu exact situatia. Sper sa nu il supar pe domnul Serbanescu  :D Sa il sun sau sa ii trimit prin email?

Re: Iluminat public ByOnu

Pe Academiei (zona Piata Revolutiei) ce se intampla? Nu functioneaza iluminatul de luni intregi. Acum doua saptamani am sesizat Luxten acest aspect si totusi nimic. Este o problema de retea cred, desi avem stalpi noi. Intreaga linie nu functioneaza. :|

• anndrei
  • Posted:
  •  

Suna la 0800070888 (enel) si inregistreaza inca o sesizare.

Re: Iluminat public Gabi23

Azi, în jurul prânzului, cei de la Flash au umblat pe la cablurile din zona Aeroport Băneasa. Erau cu două Dacii și vreo 7-8 muncitori.

Flash - Aero Băneasa - 29.03.2019 (1).JPG (265.56 KB; downloaded 2272 times)
Flash - Aero Băneasa - 29.03.2019 (2).JPG (474.63 KB; downloaded 2275 times)

Cu o zi înainte au făcut iluminatul intre pasajul IKEA și pasajul subteran Baneasa pe sensul spre București. Am inteles ca li s-a împușcat un cablu și luni revin să-l înlocuiască. Pe ieșirea spre Elena Văcărescu nu mergea toată partea stângă a stâlpilor pe pasaj.

Stâlpul din dreptul hotelului Pullman a fost reparat, Luxten trebuie sa înlocuiască una din cele două lampi arse.

Eu nu sun la Luxten, prefer sa dau un e-mail.

Azi noapte lucrau la Pasajul Unirii, erau utilaje de la Strabag și nacele CMIPB.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Care din lampi nu se aprinde, cea din stanga sau cea din dreapta?

Din dreapta când te uiți la stâlp.

• anndrei
  • Posted:
  •  

in rest se aprind toate lampile pe acolo? Intreb sa stiu daca mai trec in sesizare ceva. Cea care se aprinde este Sodiu sau Mercur?

Re: Iluminat public ByOnu

anndrei wrote:
Suna la 0800070888 (enel) si inregistreaza inca o sesizare.

Sigur sigur sigur Enel este locul potrivit? :?:

• anndrei
  • Posted:
  •  

Da, este locul potrivit! Ei se ocupa de retelele de iluminat care nu apartin de Luxten. Eu am facut sesizare pentru stalpul de langa Hotelul Pullman si uite ca au remediat defectiunea.

• anndrei
  • Posted:
  •  

@faraonul, esti sigur ca nu se aprinde o lampa. Din pozele lui @GABI23 par ca functioneaza ambele.
I-am trimis domnului Serbanescu un emai in legatura cu aceaq schita. Pana acum niciun raspuns. De obicei raspunde?

Răspunde în zilele lucrătoare. Eu așa am văzut aseară că nu merge unul din corpuri. Mai verific diseară o dată. Posibil sa fie stâlpul de langa el.

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 80

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”