Topic: Iluminat public
1115 posts, 321301 views
📖 Pagination options
-
- faraonul
-
Posted:
-
- anndrei
-
Posted:
-
-
- faraonul
-
Posted:
-
Re: Iluminat public
faraonul
In dimineața zilei de mâine îți scriu.
Probleme majore sunt altele pentru ENEL:
Petricani 12 stâlpi
Teiul Doamnei 11 stâlpi
Ion Mihalache 15 stâlpi
Liviu Rebreanu 21 stâlpi
Nicolae Grigorescu 16 stâlpi
Și multe altele pe care nu le-am văzut sau nu le-a sesizat nimeni.
In dimineața zilei de mâine îți scriu.
Probleme majore sunt altele pentru ENEL:
Petricani 12 stâlpi
Teiul Doamnei 11 stâlpi
Ion Mihalache 15 stâlpi
Liviu Rebreanu 21 stâlpi
Nicolae Grigorescu 16 stâlpi
Și multe altele pe care nu le-am văzut sau nu le-a sesizat nimeni.
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
ENEL se face ca ploua daca nu insisti cu telefoane si sesizari. O aberatie este ca cei din call center nu iti spun situatia sesizarii: daca este cablu rupt, lipsa, scurt, etc. Acestia te trimit la sediul central din Ion Mihalache...Toate sunt facute special pentru a trage de timp. Mie mi-au raspuns la un email dupa 30 de zile si asta cu insistente. Luxtenul este mult mai cooperant. Cu toate ca si ei cand au vreu cablu subteran dureaza cateva luni de zile pana il repara. De exemplu pe Str. Drenajului, nr.39 din sectorul 6 nu functioneaza 3 stalpi pietonali din cauza unui cablu subteran defect. Situatia o cunsoc de vreo doua luni dar nu se grabesc sa il repare.
ENEL se face ca ploua daca nu insisti cu telefoane si sesizari. O aberatie este ca cei din call center nu iti spun situatia sesizarii: daca este cablu rupt, lipsa, scurt, etc. Acestia te trimit la sediul central din Ion Mihalache...Toate sunt facute special pentru a trage de timp. Mie mi-au raspuns la un email dupa 30 de zile si asta cu insistente. Luxtenul este mult mai cooperant. Cu toate ca si ei cand au vreu cablu subteran dureaza cateva luni de zile pana il repara. De exemplu pe Str. Drenajului, nr.39 din sectorul 6 nu functioneaza 3 stalpi pietonali din cauza unui cablu subteran defect. Situatia o cunsoc de vreo doua luni dar nu se grabesc sa il repare.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Scuze Faraonul, am vrut sa scriu Liviu Rebreanu nu Grigorescu.
faraonul wrote:
Am notat, transmit și eu.
Scuze Faraonul, am vrut sa scriu Liviu Rebreanu nu Grigorescu.
-
- faraonul
-
Posted:
-
faraonul
@Anndrei - azi de dimineață s-au oprit iluminatul public cand eram la Cașin. Daca nu ajungi tu mai repede verific când mă întorc joi la miezul nopții.
@realistul - Liviu Rebreanu nu este încă predat la PMB. O sa întreb iar dacă au mai avansat in direcția aceasta.
@Anndrei - azi de dimineață s-au oprit iluminatul public cand eram la Cașin. Daca nu ajungi tu mai repede verific când mă întorc joi la miezul nopții.
@realistul - Liviu Rebreanu nu este încă predat la PMB. O sa întreb iar dacă au mai avansat in direcția aceasta.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
@faraonul/anndrei
Piața Presei în această seară:
@faraonul/anndrei
Piața Presei în această seară:
Pia?a Presei - 25.03.2019 (1).JPG (328.93 KB; downloaded 2784 times)
Pia?a Presei - 25.03.2019 (2).JPG (252 KB; downloaded 2787 times)
Pia?a Presei - 25.03.2019 (3).JPG (267.15 KB; downloaded 2784 times)
-
- faraonul
-
Posted:
-
faraonul
Gabi mersi de poze. Se pare că ENEL au reparat stâlpul de langa Pullman dar STB nu a schimbat lămpile pe mercur arse de la capătul lui 41. Sau și acolo este o problema de alimentare și nu ajunge tensiune la stalpi.
O sa mai scriu la STB atât oficial cat și unui șef pe acolo.
In seara asta a trecut familia prin Pasajul Unirii și mi-au trimis un filmuleț. E lumina ca ziua. Desigur nu au continuat rețeaua dubla care este doar la intrarea și ieșirea din pasaj. Dar arata mult mai bine. Să vedem când înlocuiesc alucobondul lipsa, îl spală și pun catadioptri noi.
Gabi mersi de poze. Se pare că ENEL au reparat stâlpul de langa Pullman dar STB nu a schimbat lămpile pe mercur arse de la capătul lui 41. Sau și acolo este o problema de alimentare și nu ajunge tensiune la stalpi.
O sa mai scriu la STB atât oficial cat și unui șef pe acolo.
In seara asta a trecut familia prin Pasajul Unirii și mi-au trimis un filmuleț. E lumina ca ziua. Desigur nu au continuat rețeaua dubla care este doar la intrarea și ieșirea din pasaj. Dar arata mult mai bine. Să vedem când înlocuiesc alucobondul lipsa, îl spală și pun catadioptri noi.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Liviu Rebreanu Parklake și zona intersecției Liviu Rebreanu cu Camil Ressu. Probleme sunt până la Intersecția cu 1 Decembrie 1918.
Liviu Rebreanu Parklake și zona intersecției Liviu Rebreanu cu Camil Ressu. Probleme sunt până la Intersecția cu 1 Decembrie 1918.
IMG_20190326_085025.jpg (1.49 MB; downloaded 2761 times)
IMG_20190326_084816.jpg (1.27 MB; downloaded 2760 times)
IMG_20190326_084727.jpg (1.47 MB; downloaded 2763 times)
IMG_20190325_183050.jpg (1.28 MB; downloaded 2765 times)
IMG_20190325_183039.jpg (907.18 KB; downloaded 2761 times)
IMG_20190325_182925.jpg (925.4 KB; downloaded 2763 times)
IMG_20190325_182848.jpg (1.25 MB; downloaded 2761 times)
IMG_20190325_182805.jpg (769.15 KB; downloaded 2758 times)
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
Domnul Tobescu mi-a raspuns la o sesizare ca ar fi si una din retele defcte care nu apartine de STB. Nu inteleg ce mai cauta lampi cu Mercur in Bucuresti in anul 2019 cand ele au fost interzise de multi ani...
Domnul Tobescu mi-a raspuns la o sesizare ca ar fi si una din retele defcte care nu apartine de STB. Nu inteleg ce mai cauta lampi cu Mercur in Bucuresti in anul 2019 cand ele au fost interzise de multi ani...
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Ieri au fost instalați doi stâlpi de iluminat pe aleea de legătură dintre Bd. Dimitrie Cantemir și blocul din spatele fostului restaurant Budapesta (aici). Era cam beznă noaptea.

Ieri au fost instalați doi stâlpi de iluminat pe aleea de legătură dintre Bd. Dimitrie Cantemir și blocul din spatele fostului restaurant Budapesta (aici). Era cam beznă noaptea.

- chriss
-
Posted:
-
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
@faraonul, cu cine crezi ca pot rezolva mai bine o problema, cu domnul Cosmin Chirea sau cu domnul Silvian Serbanescu. A fost facuta o schita in vederea montarii unui stalp de iluminat (lampadar) si nu prea este pus unde este nevoie ci mai spre sosea cu cativa metri(in schita).
@faraonul, cu cine crezi ca pot rezolva mai bine o problema, cu domnul Cosmin Chirea sau cu domnul Silvian Serbanescu. A fost facuta o schita in vederea montarii unui stalp de iluminat (lampadar) si nu prea este pus unde este nevoie ci mai spre sosea cu cativa metri(in schita).
-
- Albert
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București
•
Choose destination