Topic: Achiziții de tramvaie noi de 27-36m în perioada 2017-2022
1658 posts, 534442 views
📖 Pagination options
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020
Nenea_titi
https://www.libertatea.ro/stiri/un-tana ... 581101/amp
Oare așa vor face și boschetarii din București? Dacă nu bagă pază pe ele...e nasol...
https://www.libertatea.ro/stiri/un-tana ... 581101/amp
Oare așa vor face și boschetarii din București? Dacă nu bagă pază pe ele...e nasol...
-
- Mihaitza07
-
Posted:
-
Mihaitza07
Rog clarvazatorii de aici sa ne ajute si cu numerele de maine de la loto. Asta daca tot stiu ca cele doua firme participante au depus oferte neconforme ca sa se afle in treaba si va fi anulata licitatia.
Ii recomanda si experienta anterioara cu autobuzele Otokar.
Rog clarvazatorii de aici sa ne ajute si cu numerele de maine de la loto. Asta daca tot stiu ca cele doua firme participante au depus oferte neconforme ca sa se afle in treaba si va fi anulata licitatia.
Ii recomanda si experienta anterioara cu autobuzele Otokar.
-
- Cristy
-
Posted:
-
Cristy
Sunt tare curios cum se incadreaza cele doua oferte depuse la capitolul numar de scaune. Nu stiu ce a fost in capul celor care au facut caietul de sarcini cand au cerut 56 de locuri pe scaune.
Doar ca simpla comparatie, Siemens Combino Supra din Budapesta are 64 de locuri pe scaune la o lungime de 54 de metri, deci 6 module.
La 4 module (36 de metri), ar veni maxim 42-43 de scaune.
La fel, Durmazlar Panorama are 50 de scaune la latimea de 2.65 metri.
Mie imi da cu virgula. Sau poate se incadreaza ambii producatori, insa ne alegem cu ceva de genul:
Pesa Swing Szczecin-61 de locuri pe scaune:
Adtranz GT8N2 Munchen - 67 de locuri pe scaune:
Sa vedeti inghesuiala pe 41, 32 si 21. Aceste tramvaie concomitent cu reducerea numarului de ture va rezulta in nimic altceva decat reducerea capacitatii actuale de transport.
Sunt tare curios cum se incadreaza cele doua oferte depuse la capitolul numar de scaune. Nu stiu ce a fost in capul celor care au facut caietul de sarcini cand au cerut 56 de locuri pe scaune.
Doar ca simpla comparatie, Siemens Combino Supra din Budapesta are 64 de locuri pe scaune la o lungime de 54 de metri, deci 6 module.
La 4 module (36 de metri), ar veni maxim 42-43 de scaune.
La fel, Durmazlar Panorama are 50 de scaune la latimea de 2.65 metri.
Mie imi da cu virgula. Sau poate se incadreaza ambii producatori, insa ne alegem cu ceva de genul:
Pesa Swing Szczecin-61 de locuri pe scaune:
Swing_Szczecin_(5).jpg (481.56 KB; downloaded 3602 times)
Adtranz GT8N2 Munchen - 67 de locuri pe scaune:
1280px-Innenraum_R_3.3.JPG (216.85 KB; downloaded 3598 times)
Sa vedeti inghesuiala pe 41, 32 si 21. Aceste tramvaie concomitent cu reducerea numarului de ture va rezulta in nimic altceva decat reducerea capacitatii actuale de transport.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Un benzinar a gasit niste video interesante....
Si o limba calda pentru Blidar de la Nasu... Eu am sarit peste vorbarie, m-am uitat doar la ilustratie....
Un benzinar a gasit niste video interesante....
Si o limba calda pentru Blidar de la Nasu... Eu am sarit peste vorbarie, m-am uitat doar la ilustratie....
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Silkworm-ul e prea scurt/lung (are 29m cel cu 5 module respectiv ~40m cel cu 7 module), are doar o usa dubla si doua simple cel cu 5 module (in CS se cer minimum 5 usi duble) si e pe boghiuri fixe, deci nu se incadreaza.
Silkworm-ul e prea scurt/lung (are 29m cel cu 5 module respectiv ~40m cel cu 7 module), are doar o usa dubla si doua simple cel cu 5 module (in CS se cer minimum 5 usi duble) si e pe boghiuri fixe, deci nu se incadreaza.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Eu am pus filmele mai mult pentru fabrica, ca sa vedem ca Durmazlar nu este un totusi un atelier de mana a doua...
Nu discut despre calitatea tramvaielor sau despre conformarea la CS, ci doar ca pare sa fie o fabrica suficient de mare si de bine dotata...
Eu am pus filmele mai mult pentru fabrica, ca sa vedem ca Durmazlar nu este un totusi un atelier de mana a doua...
Nu discut despre calitatea tramvaielor sau despre conformarea la CS, ci doar ca pare sa fie o fabrica suficient de mare si de bine dotata...
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Dar de ce ne place să criticăm, când noi nu facem nimic care să egaleze acel tramvai turcesc măcar 1%. Sunt naționalist, am mărci românești în casă pe cât posibil (frigider și mașina de spălat Arctic, am Dacie Logan, prefer mâncare făcută la noi) dar nu pot spune că BLF e calitativ...este un pas înainte față de V3A. Totuși nu ar fi rău să meargă înainte cu proiectul ăsta, măcar are omologare UE... Circulă în România. Dar ar fi bine să creeze și un Full LF... Sunt sigur că avem ingineri foarte buni... Ce se face în fabrica aia de Lizeanu?
Dar de ce ne place să criticăm, când noi nu facem nimic care să egaleze acel tramvai turcesc măcar 1%. Sunt naționalist, am mărci românești în casă pe cât posibil (frigider și mașina de spălat Arctic, am Dacie Logan, prefer mâncare făcută la noi) dar nu pot spune că BLF e calitativ...este un pas înainte față de V3A. Totuși nu ar fi rău să meargă înainte cu proiectul ăsta, măcar are omologare UE... Circulă în România. Dar ar fi bine să creeze și un Full LF... Sunt sigur că avem ingineri foarte buni... Ce se face în fabrica aia de Lizeanu?
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Aia nu e fabrica, e atelier, cel putin dpdv al "produselor" ce le scoate pe poarta...
Aia nu e fabrica, e atelier, cel putin dpdv al "produselor" ce le scoate pe poarta...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Decat cu CAF mai bine merg cu ultimul cazan de Tatra din Militari si ii pup acceleratoru ala antic
Mai departe, cateva imagini cu interiorul de Panorama, la InnoTrans 2016.
Decat cu CAF mai bine merg cu ultimul cazan de Tatra din Militari si ii pup acceleratoru ala antic
Mai departe, cateva imagini cu interiorul de Panorama, la InnoTrans 2016.
DSC_0607-2.JPG (164.28 KB; downloaded 3292 times)
DSC_0608-2.JPG (181.29 KB; downloaded 3292 times)
DSC_0609-2.JPG (172.28 KB; downloaded 3292 times)
DSC_0611-2.JPG (194.09 KB; downloaded 3291 times)
DSC_0620-2.JPG (154.13 KB; downloaded 3292 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Sincer as prefera un Urbos AXL (asta daca il pot face 100% LF) decat un Citadis X05 pe boghiuri fixe
Sincer as prefera un Urbos AXL (asta daca il pot face 100% LF) decat un Citadis X05 pe boghiuri fixe
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Wait, chiar, CAF de ce n-a participat? Nici nu stiu sa isi fi aratat intentia.
Wait, chiar, CAF de ce n-a participat? Nici nu stiu sa isi fi aratat intentia.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Pentru ca Urbos 3 e pe boghiuri fixe iar Urbos AXL (cel cu boghiuri pivotante) nu e 100% LF.
Pentru ca Urbos 3 e pe boghiuri fixe iar Urbos AXL (cel cu boghiuri pivotante) nu e 100% LF.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Au fost romanesti...Arctic e turceasca acum...Beko
Dacia a fost romaneasca...ma rog si asta e discutabil, acum e Renault.
Produse in romania...poate...
Ca toate si masinile si frigiderele initial erau licente cumparate din afara....la frigider Thomson si la Dacia...stie toata lumea.
Cum ar fi si daca ar castiga Astra cu patent Siemens...
Nenea_titi wrote:
. Sunt naționalist, am mărci românești în casă pe cât posibil (frigider și mașina de spălat Arctic, am Dacie Logan,
Au fost romanesti...Arctic e turceasca acum...Beko
Dacia a fost romaneasca...ma rog si asta e discutabil, acum e Renault.
Produse in romania...poate...
Ca toate si masinile si frigiderele initial erau licente cumparate din afara....la frigider Thomson si la Dacia...stie toata lumea.
Cum ar fi si daca ar castiga Astra cu patent Siemens...
📖 Pagination options