Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 537065 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 179

📖 Pagination options
Re: Modernizare linie tramvai Bd. Liviu Reberanu cornel001

Trebuie sa refaca si carosabilul, e cam praf pe unele portiuni, a mai fost peticit dar necesita refacere totala.

Re: Modernizare linie tramvai Bd. Liviu Reberanu lecter

Se poate corecta titlul topicului? :)

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Modernizare linie tramvai Bd. Liviu Reberanu GAC

In ceea ce priveste capatul Barajul Dunarii, acesta trebuie mutat inca 1-2 statii mai spre Est, dupa auchan, (dupa acel bloc de locuinte urias, care s-a construit acum, rasarit de soare parca-i zice) atat pt 92 cat si pt 330, 335 si 253, eventual largita soseaua de la Barajul Dunarii pana la 1 dec 1918.

Re: Modernizare linie tramvai Bd. Liviu Reberanu PinkyHog

Se pare ca da... Macar nu mergem aiurea prin santier.

Re: Modernizare linie tramvai Bd. Liviu Reberanu earthchild

Pt. Utilizator anonim: corecteaza te rog titlul din "Liviu Reberanu" in "Liviu Rebreanu". Tx  ;)

Re: Modernizare linie tramvai Bd. Liviu Rebreanu subway guru

@Utilizator anonim:
Si aici ca si la Aerogarii, lucrarea nu se limiteaza doar la linia de tramvai ci se refera la intreaga artera.
Ar trebui schimbat titlul in 'Modernizare Liviu Rebreanu'...
Toate cele bune!

Re: Modernizare linie tramvai si sistem rutier Bd Liviu Rebreanu cornel001

Cred ca stiu despre vorbesti. Este chiar inainte de terminal autobuz/troilebuze cum vii dinspre oras, pe partea opusa, nu ? Acolo era un spatiu verde (nu stiu daca si oficial), si acum e un santier pentru magazin Lidl. E si o parcare, langa ea, si mai incolo langa Barajul Sadului un loc de joaca pt copii.
Eu nu sunt foarte incantat de acest magazin (probabil va avea si o parcare proprie), preferam sa amenajeze spatiul verde cum au facut in alte zone , si terenuri de sport pt ca si asa nu mai ai acces pe terenurile de langa liceul Cuza !
Chiar vroiam sa ma interesez cum au ajuns in posesia acelui teren ! Daca cineva stie cum pot afla mai multe informatii despre acel teren, rog PM.
Ok, sunt cam pe langa subiect !

Re: Modernizare linie tramvai si sistem rutier Bd Liviu Rebreanu Gabi23

Cratere pe Bdul Liviu Rebreanu...  
Cred mai potrivit ar fi sa circuli pe acest bulevard cu un tanc TR-85 M1 "Bizonul", decat cu un autoturism :mrgreen:.
DSCF4391.JPG (634.48 KB; downloaded 4966 times)
DSCF4390.JPG (655.59 KB; downloaded 4979 times)

Re: Modernizare linie tramvai si sistem rutier Bd Liviu Rebreanu cristi20

Gabi23 wrote:
Cratere pe Bdul Liviu Rebreanu....

Si inca nu a venit zapada  :lol:

Re: Modernizare linie tramvai si sistem rutier Bd Liviu Rebreanu cornel001

las ca le stiu prea bine. a mai fost o vreme o colectie si mai impresionanta la alba dar au mai astupat-o intre timp. si la intersectia cu grigorescu cam sufera.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Modernizare linie tramvai si sistem rutier Bd Liviu Rebreanu Dr2005

Curios este că zona respectivă a fost refăcută de la zero acum câţiva ani...
Probabil vă mai aduceţi aminte că, până prin 2003-2004, între Barajul Dunării şi Bd. 1 Decembrie se circula doar pe dalele de beton ale tramvaiului. Nici nu ştiu dacă, pe hârtie, acea porţiune apare ca stradă sau doar ca teren viran.

Re: Modernizare linie tramvai si sistem rutier Bd Liviu Rebreanu PinkyHog

Nu 'zboara' si nu e zvon. E chiar pe bune. De la primavara se apuca de el: casorabil si cale de rulare tramvai.
Ce nu am reusit sa aflu pana acum este daca de la terminalul de la Barajul Dunarii si pana la intersectia cu Bd. 1918 se va largi drumul la 2 benzi pe sens. Daca da, are oare municipalitatea bani alocati pentru cateva expropieri in zona?

Re: Modernizare linie tramvai si sistem rutier Bd Liviu Rebreanu rosetti61

Tramvaiele se vor devia pe Camil Ressu (cu 23 probabil pana la Piata Titan, daca nu-l desfiinteaza sau il prelungesc comun cu 19 spre Policolor), troleibuzele vor intoarce la Bd Basarabia (turele de 92 ingobate in 70, daca nu va exista o alta solutie, iar autobuzele au pe unde sa le devieze. Asta in functie de cum si cu ce se incepe.

Re: Modernizare linie tramvai Bd. Liviu Rebreanu PinkyHog

lucianho wrote:
Trecand astazi prin zona B-dului Liviu Rebreanu am observat ca pe partea stanga sens Complex Ratb Titan  aflat in 19 am observat ca exact in zona Barajului Dunarii este o lucrare.O persoana spunea ca se construieste aceea parcare (gen Baneasa) iar o alta doamna in tramvai imi spunea ca se construieste o piata.Stie cineva mai exact despre ce este vorba? ... Daca se construieste aceea parcare inseamna ca in foarte scurt timp sau mai exact dupa sarbatori mai exact vor incepe lucrarile de modernizare la acest bulevard?

Cam despre asta este vorba aici...
DSCN25421.JPG (557.14 KB; downloaded 4956 times)

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433194 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”