MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1

832 posts, 251457 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 60

📖 Pagination options
Re: DISCUTII lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1. andrei11

Pentru o distribuire uniformă a cetățenilor care vor să << tranziteze >>. Cel puțin pentru sensul M 1(3) / M 5. Invers am unele rețineri, chiar mari.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: DISCUTII lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1. sab

cris_m, toata lumea s-ar fi inghesuit in partea dinspre Municipal, unde era cel mai scurt drum catre/de la M5. Si asa acolo este cel mai mare schimb intre M1 si M3. Daca se mai adauga si schimbul cu M5 in acel loc, puteai sa pui cruce. Din acest punct de vedere, solutia este una buna, cu toate ca rezulta o corespondenta lunga.
Al doilea argument este ca scara de la peronul mic din capatul celalalt (statuie) este subdimensionata, nu ar fi facut fata fluxului. Inteleg ca cea dinspre Municipal a fost modificata, probabil dupa inaugurarea tronsonului din Militari, cand au realizat greseala.  (chiar si acum au realizat ca este ceva gresit in proiectul initial, care parea ca duce doar la peronul central, nu si la linia2 si au modificat din mers :shock: )
Al treilea argument este ca ar fi nevoie si de niste rulante si lift, Eroilor fiind cred ca singura statie care nu dispune de asa ceva, in afara de "avortonul" Obor. Si nu mai aveai unde sa le inghesui in capete.

Mai avem un "avorton" frate geamăn cu Obor, la Piața Hurmuzachi. Deși - habar n-am de ce - Metrorexul îi spune << Muncii >>.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: DISCUTII lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1. sab

Ii spune asa pentru ca nimeni nu identifica zona cu  Hurmuzachi, sa fim seriosi.., Daca spui cuiva ca stai la Hurmuzachi, crede ca il injuri. :)

Căutând informații despre lucrările de la accesul în stația Eroilor 1 ( de aici) am dat de un desen interesant, parcă seamănă cu << derdelușul >>. Bine, "Accesul D" nu mai e poziționat chiar cum e în desen, dar "e pe acolo".
Eroilor 102.jpg (74.5 KB; downloaded 3860 times)
Eroilor 103.jpg (143.55 KB; downloaded 3860 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 misterr

Și totuși, în poza lui #t530 parcă se vede liftul:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Nu se  vede nici în poză, nici în realitate, m-am uitat eu azi pe teren, mi-ar fi sărit în ochi.  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

Conform planului statiei exista ascensor la acces A1. Pana acum, cel putin din aceasta perspectiva, nu s-au abatut de la schitele oficiale. Merg pe mana lui T530. ;)

Din partea moderatorului :
Se dezvoltase un off topic masiv fără nicio legătură cu subiectul și fără valoare din punct de vedere al informațiilor postate. Pur și simplu l-am șters.

Re: DISCUTII lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1. orex

Am observat, nu de alta dar am urmarit firul epic. :lol:  :lol:  :lol: Sper totusi sa fie reale planurile statiilor chiar daca, in unele cazuri, lifturile nu au fost prevazute chiar acolo unde ar fi trebuit sau n-au fost prevazute deloc!

Am fost  astăzi  în stația E 1, presupun că se lucrează tot la accesul unde e șantierul ( peronul mare ). Pentru celălalt acces ( de la peronul mare ) încă nu s-a făcut niciun pas pentru deschiderea șantierului. Nici la peronul mic nu se vede nicio mișcare, presupun că în ultima fază vor renunța la tablele de acolo. Nu știu dacă s-a lucrat după perete, unde era fosta linie 4.
# orex, :bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

andrei11 wrote:
Nu se  vede nici în poză, nici în realitate, m-am uitat eu azi pe teren, mi-ar fi sărit în ochi.  :lol:

Astazi, 17.03.2019, am fost la fata locului. Realitatea e...asta. viewtopic.php?f=234&t=3567&start=28#p305449 ;) Cineva ti-a deturnat vigilenta si ti-a furat peisajul :lol:  :lol:  :lol:

Re: POZE lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1. andrei11

1) Ai intrat în șantier neînsoțit !
2) Da, se observă puțul liftului, deci într-o zi vom avea lift acolo.

Re: POZE lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1. orex

Nu nu nu! Eram pe domeniu public, dar nu a reusit sa ma incurce un gard de 2 m, focalizand ce si unde trebuia :lol:  :lol:  :lol:
PS
Am si mentionat in instantaneul al patrulea ce si cum. ;)

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”