Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4066 posts, 1022054 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 151 152 153 154 155 156 157  ... 291

📖 Pagination options

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse IK4

SirVlady wrote:
Eu unul chiar nu ma asteptam sa stea atat de prost la calitatea finisajelor.
Problema cu barele rupte e deja traditionala la Otokar.

Apropos, ca tot venea vorba de suruburi, eram intr-un Otokar 10 pe 302 (nu mai stiu numarul de parc), si pur si simplu, un surub care era in spate (mai exact unde e compartimentul motorului) iesea nestingherit.
Si acum imi pun intrebarea, ma intreb cum vor arata peste urmatorii 8 ani?  :popa:

Ele nu stau chiar prost la calitatea finisajelor. Problemele sunt de la asamblarea facuta pe fuga din cauza termenelor de livrare ireale care le-au fost impuse turcilor: 60-65 de autobuze livrate pe luna :shock:
La volumul ala cred ca unele finisaje ajung sa le rezolve pe aici ca sa nu fie penalizati pentru intarzierea livrarilor.
Oare cate ar fi reusit sa livreze pe luna Eurobus, Roman Brasov sau Rocar daca mai exista? Chiar si lotul de Citaro Euro 4 a fost livrat in 3 ani nu in 6 luni.
Facem si noi reparatie la doua tigai... scuzati... tramvaie pe an si la unul ii cad rotile dupa doua luni dar ii criticam pe altii care chiar sunt capabili sa faca ceva.
Nu cred ca turcii lasa ceva neremediat daca le este semnalat.

Re: Discutii diverse punmeister

Mai exact Mercedes a livrat 20 de Citaro Euro 3 pe luna in perioada 2006-2007 respectiv 14 Citaro Euro 4 pe luna in perioada 2007-2009.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse Utilizator anonim

Iar Kent in martie vin vreo 70 de masini...

Re: Discutii diverse alexandru_minciu91

In 226 am vazut un Otokar azi, din ce am vazut era 6437 si avea si reclama.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

A crescut putin viteza sosirii actelor, nu ar trebui sa mai treaca saptamana fara macar 15 masini noi la traseu.

Re: Discutii diverse oc7avian

În schimb am trecut de 3 ori între 8am și 9:30am astăzi pe lângă Semănătoarea și am văzut numai Citaro pe 601. Din păcate miopia nu m-a ajutat să văd numărul mașinilor. Linia asta părea să fi ajuns full Otokar

Re: Discutii diverse Albert

Nu era vorba ca se lansează o licitație pentru 100 de autobuze pe CNG?Sau primăria s-a dat la fund si nu va exista așa ceva niciodata?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Momentan a fost lansata pentru 130 Hibrid, urmeaza 100 CNG, 100 full electric si 100 troleibuze normale.

Re: Discutii diverse Albert

Aha.Pai pe forum nu avem topic pentru CNG.Poate ar fi cazul sa facem unul...

Re: Discutii diverse punmeister

Cand o sa apara ca proiect de hotarare CGMB atunci o sa aiba topic dedicat.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse V2A

6283 are în memorie traseul liniei 605 de acum câțiva ani (Complex Băneasa - Pasaj Băneasa). L-am văzut venind la Complex Băneasa cu afișajul ”ACCES LA PASAJ BĂNEASA”. După câteva minute, șoferul a schimbat afișajul în ”605 COMPLEX BĂNEASA - PASAJ BĂNEASA”.

Re: Discutii diverse barbuandrei

alexandru_minciu91 wrote:
In 226 am vazut un Otokar azi, din ce am vazut era 6437 si avea si reclama.

6437 este la Militari. Linia 226 la Alexandria. Ori ai vazut 6434, ori 6487.

Re: Discutii diverse alexandru_minciu91

Si eu ma mirasem, dar sunt sigur ca am vazut un 7 la sfarsit, deci 6487.

Go to page:  1  ... 151 152 153 154 155 156 157  ... 291

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434791 posts in 5412 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”