Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor
1688 posts, 496808 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Mentenanța troleibuzelor STB
Utilizator anonim
Nu inteleg nimic, cum merge invertorul pe el? Cum ai dedus ca e invertorul lui 5400 pe 5391? Daca muti invertorul trebuie mutat si blocul logic electronic si motorul. Nu zic ca e imposibil, la STB totul e posibil, dar imi e foarte greu sa cred.
Nu inteleg nimic, cum merge invertorul pe el? Cum ai dedus ca e invertorul lui 5400 pe 5391? Daca muti invertorul trebuie mutat si blocul logic electronic si motorul. Nu zic ca e imposibil, la STB totul e posibil, dar imi e foarte greu sa cred.
- Alex27
-
Posted:
-
Alex27
Am fost la depou și am și mers cu el azi. Are echipamentele lui 5400.
Am fost la depou și am și mers cu el azi. Are echipamentele lui 5400.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
What
Cine ar sta sa mute toate echipamentele de pe un troleibuz pe altul?
What
Cine ar sta sa mute toate echipamentele de pe un troleibuz pe altul?
- ADK
-
Posted:
-
ADK
La câte troleibuze are VL pe dreapta... Şi faptul că nu reuşeşte să-şi scoată parcul, se trage linie ce se poate repara şi cum. Un Ikarus retras din circulație (parcă 5186, mai demult), a fost băgat pe canal pentru a se recupera piesele refolositoare.
La câte troleibuze are VL pe dreapta... Şi faptul că nu reuşeşte să-şi scoată parcul, se trage linie ce se poate repara şi cum. Un Ikarus retras din circulație (parcă 5186, mai demult), a fost băgat pe canal pentru a se recupera piesele refolositoare.
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Asta se intampla in orice depou. Orice troleibuz picat cu o piesa, este descompletat de alte piese ce pot fii refolosite. Asa au fost reparate 5270, 5280 si 5296 in ultimele luni.
Asta se intampla in orice depou. Orice troleibuz picat cu o piesa, este descompletat de alte piese ce pot fii refolosite. Asa au fost reparate 5270, 5280 si 5296 in ultimele luni.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Una e cand ai zeci de troleibuze cu acelasi tip de actionare si aceiasi electronica si alta e cand ai doua troleibuze total diferite de restul si vrei sa pui electronica de pe ele pe celelalte troleibuze...
Una e cand ai zeci de troleibuze cu acelasi tip de actionare si aceiasi electronica si alta e cand ai doua troleibuze total diferite de restul si vrei sa pui electronica de pe ele pe celelalte troleibuze...
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Cum a spus colegul @MarianAndrei, ''la STB totul e posibil''.
Cum a spus colegul @MarianAndrei, ''la STB totul e posibil''.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Daca o fi adevarat zvonul ma intreb ce poate fi atat de grav incat nu mai poate fi folosita caroseria
Daca o fi adevarat zvonul ma intreb ce poate fi atat de grav incat nu mai poate fi folosita caroseria
- ADK
-
Posted:
-
ADK
Da' şi chiar n-am înțeles de ce din 100 de Citelisuri, 2 le-au vrut diferite? Aşa erau 7454 şi 7459, singurele troleibuze DeSimon şi alea diferite...
Da' şi chiar n-am înțeles de ce din 100 de Citelisuri, 2 le-au vrut diferite? Aşa erau 7454 şi 7459, singurele troleibuze DeSimon şi alea diferite...
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Au incercat un proiect nou. NU este o problema. 5399 merge in continuare, fiind cel mai bun troleibuz din STB, dar asta se intampla datorita anumitor interventii. Nu le dezbatem acum, dar din pacate 5400 nu a avut aceeasi soarta, fiind sacrificata pentru 5399, de multe ori.
Au incercat un proiect nou. NU este o problema. 5399 merge in continuare, fiind cel mai bun troleibuz din STB, dar asta se intampla datorita anumitor interventii. Nu le dezbatem acum, dar din pacate 5400 nu a avut aceeasi soarta, fiind sacrificata pentru 5399, de multe ori.
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
5385 a fost re-completata de piesele lipsa si va pleca la reprezentanta Iveco, pentru ultimele reparatii.
5385 a fost re-completata de piesele lipsa si va pleca la reprezentanta Iveco, pentru ultimele reparatii.
- 1689
-
Posted:
-
1689
Interesant ca - dupa atitia ani - Iveco inca mai ofera service.
Banuisc ca este vorba doar de partea mecanica.
Interesant ca - dupa atitia ani - Iveco inca mai ofera service.
Banuisc ca este vorba doar de partea mecanica.
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Bineinteles. Doar partea mecanica, insa este contra-cost.
Bineinteles. Doar partea mecanica, insa este contra-cost.
- alexandru_minciu91
-
Posted:
-
alexandru_minciu91
Lui 5344 nu ii functioneaza firma, astazi se afla in 96 cu foaia in geam.
Lui 5344 nu ii functioneaza firma, astazi se afla in 96 cu foaia in geam.
📖 Pagination options