Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1837890 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 288 289 290 291 292 293 294  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) andrei11

Parcă terenul a revenit staului ?

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) iliutu

Exact, sa vedem ce complicatii legale vor apare.

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) georgica2704

Utilizator anonim wrote:
Daca e sa vorbim asa putem generaliza ceva de genul - accesibilitatea transportului public in zona marilor centre comerciale. Avem si exemple mai dure, de genilul zonei Carrefour Militari si a tuturor magazinelor din zona A1. Apoi Auchan Titan, unde statiile sunt tot destul de "departe", cel mai aproape fiind saraciile de linii de pensionari 101 si 311.

Idem stația lui 232 de la Arcade Berceni ( tot Auchan ). Cea mai apropiata stație de un centru comercial mi se pare a fi a lui 138 de la Auchan Militari.

Re: Otokar Kent C - 10 alchimistul

De apreciat soferul de pe 312 care, vazand ca nu ma urc in 74, in statia Ciceu (sens Unirii), nu a mai catadicsit sa opreasca, desi i-am facut semn. Nu, nu i-am aratat nimic obscen si nici nu l-am injurat. Asta a fost in seara aceasta, la ora 21:00. Multumesc, domnule!

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Dragos31

La mai bine de trei luni de cand linia 162 si-a modificat terminalul la Gara de Nord, unele autobuze inca "intorc" la Basarab :roll: . Chiar sunt curios cat timp va mai trece pana cand toate firmele vor primi in memorie noul traseu al liniei...

4754 - Linia 162 - Str. Inginer Pascal Cristian (Statia "Tibles") - 22 februarie 2019

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Dragos31

Astazi, 24 februarie 2019, au circulat pe linia 173 urmatoarele autobuze Mercedes-Benz Citaro:

Autobaza Militari:4102, 4750.
Autobaza Ferentari: 4616, 4887.

4616.jpg (159.73 KB; downloaded 2587 times)

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) V2A

Acum câteva minute am prins live momentul în care Dacia B58LHE a STB a oprit în stația Piața Victoriei (sens Aviatorilor) şi, din ea, a coborât un angajat STB care a scris linia 784 pe plăcuță. Ştie cineva mai multe detalii?

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) Beaver_27

Poate de mâine avem niște surprize, 784 + regionale noi!

• V2A
  • Posted:
  •  

De asemenea, se pare că astăzi este ultima zi a liniei 698. A fost ștearsă din toate stațiile prin care trecea iar,  pe Calea Victoriei, Bd. Regina Elisabeta și Bd. Mihail Kogălniceanu a fost trecut, în loc, 784. Stația ”Gheorghe Manu” de pe Calea Victoriei va fi desființată.

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) BodoMinea

!!! Mesaj șters
Harta găsită pe site-ul STB era 'last modified' Fri, 28 Nov 2014 13:19:43 GMT, deci nu ne ajută în acest topic. Nu cunoșteam această 'relicvă' de Piața Sudului - Piața Presei.

• V2A
  • Posted:
  •  

Acela este traseul pe care l-a avut la sfârșitul lui 2014. Acest ”nou” 784 o va lua pe Calea Victoriei, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogălniceanu. Mai departe nu știu pe unde merge.

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) andrei11

Nu dublează și troleele până la Unirii ? Și de ce a primit indicativul 7 ?

Re: Discuții despre traseele locale ale STB (din București) dany

698 desfintat si 784 la Titan, probabil cu masinile scoase din 698

Go to page:  1  ... 288 289 290 291 292 293 294  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2708 forum members have written 464908 posts in 5803 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”