Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Otokar Kent C - 10

454 posts, 182483 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 33

📖 Pagination options
Re: Otokar Kent C - 10 Albert

Pai e foarte simplu.Ca sa fie licitația cu dedicatie/semi-dedicatie.Eu încă ma gandesc ca licitația a fost făcută cu dedicatie pentru Mercedes,dar nu prea le-a ieșit caietul de sarcini asa cum trebuia.Si chiar dacă nu a fost cu dedicatie pentru Mercedes,si-au dorit sa câștige un producător mare,nu Menarini,EuroBus sau alte pseudofirme.

Re: Otokar Kent C - 10 andrei11

S-au gândit la liniile de noapte ?

Re: Otokar Kent C - 10 Albert

Si asta...

Re: Otokar Kent C - 10 Chev Celios

punmeister wrote:
El a spus ca vor fi infiintate linii naveta pentru transportul oficialilor UE la summituri. Cel putin asa s-a procedat si la Budapesta cand Ungaria a preluat in 2011 presedentia CE.
(...)dar ne-am gândit şi la înfiinţarea unor trasee aşa numite "The Shuttle Bus", respectiv să legăm Aeroportul Otopeni de marile hoteluri din Bucureşti. Este mult mai estetic să vină un autobuz mai mic, mai cochet care, chiar dacă are dezavantajul că nu are uşă în spate, acolo se pot pune bagajale. Nu este un mare dezavantaj. Până la înfiinţarea acestor curse nu puteam să le ţinem pe dreapta. Poate vom profita acum şi de preşedinţia Consiliului UE pe care o deţine România şi de summiturile care vor fi la Parlament începând cu luna martie şi vom introduce aceste linii, pe care sper că le vom permanentiza.

Da ca se si folosesc masinile STB de care oficialitatile UE. Acum o saptamana au venit pentru 2 zile toti ministri de aparare din uniune.Ce credeti au venit masini speciale si i-au luat din fata salonului oficial direct.

Re: Otokar Kent C - 10 1689

Tin minte foarte clar (una din) declaratiile actualului Primar al Municipiului Bucuresti, referitor la necesitatea de a se achizitiona autobuze de 10 metri si justificarea - la vremea respectiva - a fost dotarea in principal a liniilor de noapte.
Dupa, s-a vehiculat ideea de a le folosi pe liniile suburbane.
Dupa, pe liniile urbane cu trafic mai redus.

Tare mi-e sa nu sfirseasca si astea precum Sprinterele de la Timisoara...

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 10 anndrei

Vor fi folosite in linii urbane cu numar de calatori redus si pe liniile de noapte.

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 10 IK4

Eu cred ca pot fi folosite pe orice linie din oras intercalate cu cele de 12 m. In Berlin (si in general in Germania) chiar autobuzele de 12 m au doar doua usi (in fata si la mijloc) iar articulatele doar 3. Numai la noi nu-s bune, ca noi nu suntem in stare nici sa ne urcam si sa ne dam jos dintr-un autobuz. Sunt unii care merg de la un capat la altul si stau in usa desi este masina libera, iar altii care merg 3 statii se duc in spate sa stea jos pana cand se deschid usile in statia unde vor sa coboare. E chestie de educatie nu o problema a autobuzului.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 10 ADK

În Germania nu este traficul şi aglomerația (să nu zic îmbulzeala) de la noi, pe scurt "condițiile". În lumea civilizată, adică în țări precum Germania, Elveția, Olanda etc nu găseşti muc de țigară pe jos, pe când în România, Moldova, Rusia etc fiecare face ce vrea, mai mult sau mai puțin grav... Nu poți pretinde vreodată civilizație sau curățenie în SUA spre exemplu, îmi cer scuze de off-topic.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 10 anndrei

Nu inteleg de ce Autobaza Militari nu scoate autobuzele de 10m in traseu :?:  Din cate am inteles au toate actele in regula.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 10 V2A

6315 a primit panouri cu reclama pentru liniile 361 și 782. Scuzați calitatea pozei, e făcută prin gardul autobazei Pipera. Am văzut astfel de reclamă și pe capota motorului autobuzului Mercedes 4128 din 361.
Otokar 6315 reclamă.jpg (913.23 KB; downloaded 3596 times)

Re: Otokar Kent C - 10 SirVlady

Idem si 6313.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 10 Utilizator anonim

Pentru ca vor intra si in 361.

Re: Otokar Kent C - 10 Dragos31

Azi-noapte, Autobaza Ferentari a asigurat singurul tur pe care il detine in linia N116 cu autobuzul Otokar Kent C-10 - 6320. Nu am stat sa urmaresc si turele de Alexandria, dar in linia N115 erau 4362 si un euro 4.

Am realizat cateva fotografii (imi cer scuze pentru calitate :oops: ) la capatul "Grup Scolar Auto".

6230 0.jpg (33.89 KB; downloaded 3367 times)

6230 1.jpg (23.77 KB; downloaded 3354 times)

Re: Otokar Kent C - 10 adrian buda

De astazi avem autobuze Otokar Kent C-10 pe linia 312. Tocmai le-am vazut pe Emil Racovita pe 6323, 6326 si 6329.

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 33

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435094 posts in 5422 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”