Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor

1689 posts, 500239 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 121

📖 Pagination options
Re: Mentenanța troleibuzelor STB Victor92

5197 a fost retras. In locul sau e 5144. Am spus asta acum cateva luni...

Re: Mentenanța troleibuzelor STB Gabi23

La o căutare pe forum, nu scria nicăieri că 5144 îl înlocuiește pe 5197, oricum majoritatea au un grad mare de uzură...

V2A wrote:
5185 mai circulă? Nu l-am mai văzut recent.

Este la DRMT (URAC) pentru ”cosmetizări”, dar poate să aștepte mult și bine până să mai circule din nou. 5144, 5169, 5187, 5188 și altele, au fost cosmetizate iar apoi au așteptat să fie completate în depou, mult timp...

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanța troleibuzelor STB ADK

La Vatra nu e o noutate descompletarea mașinilor, fie că sunt retrase/propuse pentru casare, conservate sau titularii sunt în concediu. :evil:

Re: Mentenanța troleibuzelor STB RATBCFR FaN

Ca un Off,măcar de ar activa un 515X de dragul de a fi unul la traseu din seria asta...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanța troleibuzelor STB Utilizator anonim

Care e logica?  :roll:

Vorbești serios?!Ce rost are să fie 515x, chiar are importanță nr de parc? Nu contează să e rupt în bucăți șasiul, că nu mai corespunde tehnic. :popa:  Mai reflectează, te rog! Să sperăm că nu ajunge mentalitatea asta să conducă transportul public...

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanța troleibuzelor STB V2A

A revenit 5324. Este în 69.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanța troleibuzelor STB ADK

Tot era vorba de seria 515x, nu știu ce troleu ar mai fi ”bun” din această serie. :roll: Singurul care-l mai știam că circula era 5157... :oops:

"Fizic" mai există 5154 (retras anul trecut)si 5157(retras de mulți ani). Restul sunt istorie. Cred ca sunt "probleme" mai importante in transportul electric decât 2 epave casabile.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanța troleibuzelor STB V2A

V2A wrote:
A revenit 5324. Este în 69.

În stația ”Bd. Timișoara”, sens Universitate:

Re: Mentenanța troleibuzelor STB alexandru_minciu91

Cat timp a fost stricat?

5324 - statea de prin 2013. El cu ani în urmă, când era proaspăt intrat în exploatare,  a fost ”titular” în defuncta 71.

Re: Mentenanța troleibuzelor STB linia 69

In sfarsit ... 1 din 5 recuperat (de la Depoul Bujoreni). Uitasem cum arata  :lol:  glumesc desigur. Oricum s-a recuperat un troleibuz care poate fi considerat "nou" la cat de putin a circulat. Stiu ... a fost in linia 71 in ultimul timp in care a circulat.
Mai sunt 4 ... "noi", 5310, 5350, 5366 siiiiiii 5384 !!!      Le asteptam !!!!

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 121

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435438 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”